stando Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Prave riesim dilemu Becka Chrono Avenger? IWC Aquatimer2000? IWC Aquatimer Chrono? OMEGA PO Chrono? (Cierne?Oranzove?) Co by ste si vybrali VY a PRECO? DAKUJEM
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) IWC Aquatimer Deep Two. Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Snow
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 - Bud PO Chrono - na tech mi ale vadi umisteni data, tak nejak me taha za oci.. - Nebo Breitling Avenger Skyland - skutecne nadherny sportovni chrono od Becek, mozna jen by nemusely mit lestene pouzdro, ale zase na pripadny prelesteni to je urcite vyhoda, clovek s tim nikam nemusi chodit - A nebo pokud chrono od IWC - tak pro me urcite nejaky inzernyrsky, libi se mi vzhledove velmi, maji solidni velikost, bohuzel i vic nez solidni cenu.. ale pekny jsou, to se musi nechat.
7jerry7 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Ty to nevzdá Snowe, viď ....šak Ty se k nim také dostaneš Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem 7jerry7
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Ty to nevzdá Snowe, viď ....šak Ty se k nim také dostaneš To si piš, ale příspěvek jsem editoval, Omegy jsou fuč, rozmazluju ho IWC.
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 IWC Aquatimer Chrono---protoze je mam a jsem velice spokojenej
ANT Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 IWC Aquatimer Chrono---protoze je mam a jsem velice spokojenej za mna to iste, PO su onicom, IWC budes mat rozhodne vo vyssej kvalite a niesu tak preflaknute
Baker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 - Nebo Breitling Avenger Skyland - skutecne nadherny sportovni chrono od Becek, mozna jen by nemusely mit lestene pouzdro, ale zase na pripadny prelesteni to je urcite vyhoda, clovek s tim nikam nemusi chodit Spravne, mozna bych o jednech na prodej vedel
PhoeniX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 za mna to iste, PO su onicom, IWC budes mat rozhodne vo vyssej kvalite a niesu tak preflaknute Omega má výbornou kvalitu. Hodinky obou firem z této kategorie jsou kvalitativně srovnatelné. Navíc Omega má zajímavější kalibr.
stando Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Spravne, mozna bych o jednech na prodej vedel Do uzsieho vyberu sa dostali Omegy a IWCecka. tak idem dalej brouzdat po nete. Dakujem TO BAKER posielam SZ
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) z toho co vybíráš bych nekoupil nic - to co vybíráš je jedno a to samé v jiném kabátě jediné trochu jiné jsou ty omegy , ale na ty musíš mít špekatý ruce , aby tam zapadla ta boule co je zespodu, jinak to na ruce vypadá dost podivně: http://flickr.com/photos/ypo2008/sets/72157609807460297/ pokud máš cca 100t rozpočet tak si 19t přidej a máš v cz nové submarinery Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem YPO?
PhoeniX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) BR 02, 44MM EDIT: Jsou i na gumě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem PhoeniX
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) BR 02, 44MM EDIT: Jsou i na gumě. no jo je v to 28- kalibr ...... za ty peníze ? Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem YPO?
tc95 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 resil jsem poradny(min 48mm) potapky pred vice nez rokem a o chronomagu jsem nevedel nic,jen jsem lezl po kramech tady i venku a testoval(pomohl nazor na www. rruegger.ch).Za mne Swiss Military Limited 12000feet-3657m,nic lepsiho z hlediska kvality, techniky a ceny(ted se daj koupit i za 1500ecek) pro mne zatim nevyrobili jen bych je casem poridil ve vsech barevnych kombinaci.zde ze vsech pohledu
chose Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Co takhle: Edit: není chrono, sorry za OT Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem chose
Patrik Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Prave riesim dilemu Becka Chrono Avenger? IWC Aquatimer2000? IWC Aquatimer Chrono? OMEGA PO Chrono? (Cierne?Oranzove?) Co by ste si vybrali VY a PRECO? DAKUJEM Pokud s tím fakt hodláš lézt do vody, tak určitě se šroubovacími tlačítky. Ve vodě si totiž tlačítko chronografu zmáčneš ani nebudeš vědět jak a "neštěstí" je na světě. Osobně bych si to ale dobře rozmyslel, čím víc děr do pouzdra tím větší pravděpodobnost nějaké nehody. Také bych si ověřil zda mají tlačítka vyměnitelná těsnění, protože jinak bys při přetěsnění musel měnit i tlačítka a platit každé tři roky třeba i deset tisíc za přetěsnění - no nevím, jestli by se ti do toho chtělo.
railmaster Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Spoľahlivý chronograf bez šroubovacích tlačítok vodotesný do 300 m bol Omega SMP Chrono. Podľa reklamy donedávna jediný, ktorý umožňoval použitie chronografu do uvedenej hĺbky. Ty ale zrejme podľa predbežného výberu mieriš vyššie. Za mňa hociktorý model od IWC.
PhoeniX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 resil jsem poradny(min 48mm) potapky pred vice nez rokem a o chronomagu jsem nevedel nic,jen jsem lezl po kramech tady i venku a testoval(pomohl nazor na www. rruegger.ch).Za mne Swiss Military Limited 12000feet-3657m,nic lepsiho z hlediska kvality, techniky a ceny(ted se daj koupit i za 1500ecek) pro mne zatim nevyrobili jen bych je casem poridil ve vsech barevnych kombinaci.zde ze vsech pohledu A tohle zase ano, to má mou podporu. Několikrát se tu nadneseně psalo o tom, kdyby kpt. Nemo nosil hodinky, které by to byly. Byly by to přesně a právě tyto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se