Návštěvník Tada Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Aby mohly byt magnetické tak musí být antimagnetické :-) No to jo, protože bych řekl, že ty magnety tam musí být fest silné
cody Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Coz silne magnety... spis moc nechapu jak mohou byt antimagneticke...
Návštěvník Tada Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 A propos, jsou vůbec mechanické?
frista Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Kataláncům ;-) Máš samozřejmě pravdu.Opravdu je to "typicky" katalánský design.A opravdu je to bomba!!!
dknespl Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Tak jsem ještě koukal na to seřizování přes ten kroužek a něco podobného měl John Harwood již v roce 1923, viz patent
sureshot Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Pita rozbalovanie + viac foto Viac foto na: Pita Oceana Zdroj Watchuseek
PhoeniX Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Španělé se rozjeli. Tento projekt je mi více než sympatický.
tombed Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Španělé se rozjeli. Tento projekt je mi více než sympatický. Leošu Katalánci, ty bys v Barceloně dlouho nevydržel... , ale souhlas marca de Niça
PhoeniX Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Leošu Katalánci, ty bys v Barceloně dlouho nevydržel... , ale souhlas marca de Niça Čoveče, Katalánsko... Voubec netuším, vo čem békáš. Sem ve Španělsku nidy nebyl. Umim akorát: Una servéza por favór... Pré tam maj pěkný buchty, ale vo tom já nemám ánung. V létě tam frčím na Svatojakubskó cestu a dófám, že mi ruksak nevyměňé za kříž. Si nedovedu představit, jak bych se s tim vláčel.
dknespl Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Jak píše Viktor v jiném vlákně Oceány moc pěkné. Ani nejsou tak těžké, jak by se mohlo zdát. K otázce jak se přepíná mezi nastavováním ručiček a natahováním, tak je to tak, že se nepřepíná. Jsou to automaty, a filosofie je taková, že natahují se tedy jen pokud sezastaví a v tom případě je třeba i nastavit čas. Takže manuální nátah je spřažen s nastavováním, při nastavování se i natahují. Otočná luneta má krok po půl minutě, je jednosměrná a aretace je velice příjemná. Podobně je aretován i spodní natahovací (PTS) kroužek. Cena těch 2000 bude ještě o něco mírnější. Tady na mé tlusté pracce:
Návštěvník Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Takhle vypadají velmi příjemně, ale když jsem je měl na ruce, nedovedl bych si představit, že bych je kvůli výšce byl schopný nosit. Nebyly v poměru výška průměr vyvážené. Takový hooodně vysoký válec na ruce. Ty 2000 budou zcela jiná dimenze. Naprosto pohodlné cool hodinky. Jinak musím souhlasit že to staccato při nastavování lunety je fantastické. A pan majitel, snad aby ukázal verk s celou parádou, tak s lunetou zatočil pškně zprudka. Znělo to jak vytůrovanej motor sporťáku.
dknespl Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 A tady ještě pan Pita. Bohužel moc nemluví anglicky, ale mladej Daniel to za něj vyřídí. Oba jsou moc fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se