Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Aby mohly byt magnetické tak musí být antimagnetické :-)

No to jo, protože bych řekl, že ty magnety tam musí být fest silné

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Leošu Katalánci, ty bys v Barceloně dlouho nevydržel... :) , ale souhlas marca de Niça

Čoveče, Katalánsko... Voubec netuším, vo čem békáš. :) Sem ve Španělsku nidy nebyl. Umim akorát: Una servéza por favór... Pré tam maj pěkný buchty, ale vo tom já nemám ánung. V létě tam frčím na Svatojakubskó cestu a dófám, že mi ruksak nevyměňé za kříž. Si nedovedu představit, jak bych se s tim vláčel.

Odesláno

Jak píše Viktor v jiném vlákně Oceány moc pěkné. Ani nejsou tak těžké, jak by se mohlo zdát. K otázce jak se přepíná mezi nastavováním ručiček a natahováním, tak je to tak, že se nepřepíná. Jsou to automaty, a filosofie je taková, že natahují se tedy jen pokud sezastaví a v tom případě je třeba i nastavit čas. Takže manuální nátah je spřažen s nastavováním, při nastavování se i natahují. Otočná luneta má krok po půl minutě, je jednosměrná a aretace je velice příjemná. Podobně je aretován i spodní natahovací (PTS) kroužek. Cena těch 2000 bude ještě o něco mírnější.

Tady na mé tlusté pracce:

post-3262-1269069778.jpg

Odesláno

Takhle vypadají velmi příjemně, ale když jsem je měl na ruce, nedovedl bych si představit, že bych je kvůli výšce byl schopný nosit. Nebyly v poměru výška průměr vyvážené. Takový hooodně vysoký válec na ruce. Ty 2000 budou zcela jiná dimenze. Naprosto pohodlné cool hodinky. Jinak musím souhlasit že to staccato při nastavování lunety je fantastické. A pan majitel, snad aby ukázal verk s celou parádou, tak s lunetou zatočil pškně zprudka. Znělo to jak vytůrovanej motor sporťáku.

Odesláno

A tady ještě pan Pita. Bohužel moc nemluví anglicky, ale mladej Daniel to za něj vyřídí. Oba jsou moc fajn.

post-3262-1269078897.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...