Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique LE Chronomag

Doporučené příspěvky

V 18. 7. 2024 v 8:37, Harwey napsal:

Axel, Ocarat zrus a daj sa k nam:)

Rozšířit  

Už je mám měsíc zaplacený..:D Jinak bych se s váma ale svezl, na druhou stranu tady budou ve více barevných kombinací ..😇

V 18. 7. 2024 v 12:13, Greenhornik napsal:

Na skindivery je to akorát velikost, jsou malý, ale tak to prostě čekáš. Třeba B-Uhren ve 40 mm mi přijdou malý, protože ty prostě mají být velký.  Mám hnátu 18,5 cm, 197 cm a 105 kg a Vulcainy unosim, svátečně, ale unosim. Blbý mi to neni 😄 

Rozšířit  

Ruku mám taky s obvodem 18,5cm a Skindivery sedí výborně.. Začínal jsem s vel. 44mm a pilotkama, 42mm byly pro mě skoro malý hodinky.. Pravda je taková, že jsem měl jen velký oči, hlavně L2L je hodně důležitý a přehlížený parametr... Jakmile hodinky jsou v tomto rozměru přes celý zápěstí, je to zkrátka moc. Dneska po těch letech vím, že na moji ruku rozměrově nejlépe sednou 38mm - 40mm.. Třeba Moony ten průměr trochu maskují tvarem pouzdra (luneta 39.5mm), ale L2L je neúprosný, u Squale naopak luneta dosahuje přesně 42mm, ale samotné poudro hodinek je 40mm a hlavně L2L mnohem kratší.. (myslím 47mm).  A to nemluvím o výšce, to taky dělá svoje a zásadně ovliňuje pohodlnost nošení. 

Zdaleka není správný výběr velikosti jen o průměru hodinek 😉 Na zápěstí 18-19 cm jsou Skindivery úplně v pohodě, esteticky akorát.

Upraveno uživatelem Axel
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 7. 2024 v 12:04, AndyAaron napsal:

@JR_2010 myslel jsem na tebe, ale bylo mi blby te zamestnat. Velke diky za vizualizaci. Mam-li byt hnidopich, tak bych si predstavoval indexy v te bile lunete tmave modrou barvou a ne cernou. Tim nerikam, ze to mas predelavat, ale pokud bychom se rozhodli pro bilou, tak lobuju za tmavemodre indexy.
Jinak ale preferuju modrou lunetu, popravde.
Ad zmeny cifru, at tam vymyslime cokoliv, tak to je uz vetsi customizace za jine prachy…

Rozšířit  

VulcainWhitebezelblue.thumb.png.139f840cab9cb6043a6fec71e752bd4d.png

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Vlákno pozorně sleduji, za mne jako majitele vulcain s modrým cifrem a černou lunetou můžu říci, že silnější indexy na lunete včetně větších číslic by byly lepší. Minimálně ten kontrast bílé lunety s modrými indexy bude citelnejsi a lepší. Fajn by byla vizualizace s tahem nebo modrou gumou? 

Odkaz ke komentáři

V 18. 7. 2024 v 16:11, orol napsal:

A co tak ETA 2804-2 ?
;)

Rozšířit  

Se šroubovací korunkou je ruční nátah trochu voser, ale dělá se to (Laco). Za mě ne. Když už, tak LJP, ale netrvám na tom.

Odkaz ke komentáři

Hosi, nechci pusobit jako skarohlid, jsem rad za kazdy napad, ale proste mame k dispozicijen omezene komponenty. Bylo by fajn, kdyby Skodovka davala do Superba radovej sestivalec, ale holt to je BMW motor a ne VW group. Jestli mi jako rozumite ;)
Uvidime, co Harwey zjisti a jak moc mame moznost menit dalsi komponenty. Ale nedelejte si plane nadeje.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Takze, ako pise Andy, komponenty su velmi obmedzene.

Co sa tyka Vasich dotazov a pripomienok, tak je to takto:

Namiesto kozeneho remena som popytal tropic gumak, cena je 1620 .- Eur (Tropic Strap DDP no additional Tax).

Strojcek LJP G100 - nie je mozne.

Popytal som moznost vyroby bielej keramickej lunety, resp. moznost volby medzi bielou a modrou - je to mozne, ale len ako balik pre vsetky kusy. Neda sa, ze trebars 5 bielych a 15 modrych.

Dobra sprava je, ze mame moznost volby medzi gumovym tropicom a ich novym ocelovym tahom.
Pomer je volitelny. V pripade oceloveho tahu bude cena 1881.- Euro / Je tu zahrnuta zlava 10 %.  

Aplikovane indexy - nie je mozne.

Takze by som skusil aktualizovat zoznam podla typu remena, aby som si to vedel zaktualizovat aj u seba.

Seznam ucastniku:
1. Harwey - ocelovy tah
2. AndyAaron
3. Tikzot
4. furo
5. Greenhornik
6. Mareka01

Odkaz ke komentáři

V 19. 7. 2024 v 13:56, warann napsal:

Mate to pekny. Malinko vaham, ale musel bych prodat BB58, ktery jsem teda stejne aspon rok nemel na ruce. Ale zase mi vrta v hlave, ze si teda hodinkove proti BB zrovna moc nepomuzu 😁. To neni rejpani, jen kosnstatovani faktu. Tak kurna co s tim? 

Rozšířit  

BB58 neprodavej, jsou dobrý. A nebo je prodej mně 😀 Vulcainy jsou trochu něco jinýho, těma Black baye nenahradíš. Na druhou stranu Vulcainy se daji využít i jako oblekovky, BB58 ne. 

Odkaz ke komentáři

V 19. 7. 2024 v 15:37, Greenhornik napsal:

BB58 neprodavej, jsou dobrý. A nebo je prodej mně 😀 Vulcainy jsou trochu něco jinýho, těma Black baye nenahradíš. Na druhou stranu Vulcainy se daji využít i jako oblekovky, BB58 ne. 

Rozšířit  

Ja ti je klidne prodam, at uz se sem pridam nebo ne 😁. U me je to ale tezky, uz troje hodinky (plus obligatni gecka), jsou pro me moc. Takze to tu sleduju a resim kombinace, co nemaji moc reseni 😁, bo zbyvajici 2 kusy rozhodne neprodam. 

Odkaz ke komentáři

V 19. 7. 2024 v 13:48, Harwey napsal:

Takze, ako pise Andy, komponenty su velmi obmedzene.

Co sa tyka Vasich dotazov a pripomienok, tak je to takto:

Namiesto kozeneho remena som popytal tropic gumak, cena je 1620 .- Eur (Tropic Strap DDP no additional Tax).

Strojcek LJP G100 - nie je mozne.

Popytal som moznost vyroby bielej keramickej lunety, resp. moznost volby medzi bielou a modrou - je to mozne, ale len ako balik pre vsetky kusy. Neda sa, ze trebars 5 bielych a 15 modrych.

Dobra sprava je, ze mame moznost volby medzi gumovym tropicom a ich novym ocelovym tahom.
Pomer je volitelny. V pripade oceloveho tahu bude cena 1881.- Euro / Je tu zahrnuta zlava 10 %.  

Aplikovane indexy - nie je mozne.

Takze by som skusil aktualizovat zoznam podla typu remena, aby som si to vedel zaktualizovat aj u seba.

Seznam ucastniku:
1. Harwey - ocelovy tah
2. AndyAaron
3. Tikzot
4. furo
5. Greenhornik
6. Mareka01

Rozšířit  

Jak jsem psal, jsem nenáročný, takže se prizpusobim. Více se asi přikláním k modré lunetě, ale bílou beru taky. Každopádně chci zkusit ten bizár ocelový náramek, to se jen tak nevidí. 

Seznam ucastniku:
1. Harwey - ocelovy tah
2. AndyAaron
3. Tikzot
4. furo
5. Greenhornik - ocelový tah
6. Mareka01 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...