Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique LE Chronomag

Doporučené příspěvky

@chuckie2Tak já hlavně vidím nějaký návrh a potom reálnou fotografii hotového produktu a to prostě mnohdy vypadá trochu jinak. Jelikož v tom nejsem zainteresován, tak to nechci ani komentovat, ale mě by to pravděpodobně nevadilo. Nicméně cením, že jste se ozvali, když se to nelíbí a řešíte to a taky cením výrobce, že má snahu vyjít Vám vstříc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když se právě dívám na limitky a produkci Vulcain, tak myslim, že tam potenciál je a tady prostě něco ulítlo. Cením Harweyho, protože finální výsledek bude očividně dost záviset na něm. Jestli bude nějaký předávací sraz, tak @Harwey po dvou neodejde 😀

Odkaz ke komentáři

Mna na prvu dobru oslovil ten ich navrh, tak som na to skocil s tym, ze ked nieco navrhnu, tak su to schopny na 100% dotiahnut a vyrobit. Je jasne, ze dizajn na pc a realita sa bude lisit, ale tuto je realita uplne inde podla fotiek. Uvidim ako budu cifre vypadat ked dojdu.

Samozrejme nie vsetko zavisi odomna, ked sa spolocne dohodneme, ze to nie je ono, tak to vykomunikujem. Je to nas spolocny projekt, beriem do uvahy kazdy jeden podnet.

Odkaz ke komentáři

No právě, Wembley je nádherná, Chronofactum neni úplně top notch, ale rozhodně to mají kvalitně zpracované. Vůbec nezmiňuji ostatní limitky Nautical nebo Cricket. 
Prvotní návrh jsi sem nastřelil ty, byť jsi měl nápady od jiných členů z jiného vlákna. Za to ti patří dík. Já to ale hlavně myslel tak, že jsem netušil, že bude tak důležitá výstupní kontrola, což jsi schopný ohlídat hlavně ty. Kdybys to neudělal, tak jsme všichni v prdeli. 

Odkaz ke komentáři

Ok, vsetky info a data zdielam sem, aby ste boli v obraze.

No a hlavne si to maju na QC postrazit vo Vulkane. Radsej ani nechcem vediet co zamietli minuly tyzden, ked im tam doniesli prvu verziu cifernikov.

No uvidime buduci tyzden. Asi si dam este poslat aj fotky dynka, pre istotu.

Odkaz ke komentáři

takze fedex international priority, je tak priority, ze tyzden, stvrtok-stvrtok

presnu farbu cifrov sa mi nedari vyfotit, ani mojim xiaomi, ani iphonom

nazivo su tie cifre o kusok krajsie a zivsie ako na fotkach

vieme sa dohodnut, ze v BA sa mozme stretnut na predvadzacku, do CZ ich viem poslat niekam kam chcete, ze by ste si ich pozreli na zivo a dali vediet. 

cifer s chronomag logom je tmavsia modra, iba s jemnym gradientom.

bez loga tu modru ten biely gradient zosvetluje, ale stale mi tam chyba pri oboch to vyraznejsie medzikruzie.

image.png image.png

chapeme sa, ze ano.

"nipples" su super 3D

image.png

image.png

@tikzot nepotesim ta...

ako SW zvlada super zobrazit chronomag logo, tak Vulcain nezvlada vytlacit to malilinke MAG. moc sa ani nedivim, lebo to ma tak cca 1.5x0.5 mm

image.png  image.png

fotky, ako sa mi podarilo co najvernejsie nafotit

IMG_20241205_112136.jpg

IMG_20241205_112147.jpg

IMG_20241205_112230.jpg

IMG_20241205_112439.jpg

IMG_20241205_112506.jpg

IMG_20241205_112521.jpg

IMG_20241205_112526.jpg

IMG_20241205_113757_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...