Baker Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Peta-Biker napsal: Baker: Není, koukáme spolu na Terminátora a zatím je v pohodě , už se polepšil... Precti si jeho posty za poslednich 30 minut Za chvili je na prkne
Peta-Biker Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Baker: No, je fakt, že občas si odskočí, ale já myslel, že jde zkontrolovat, jestli mu ty OP sluší u zrdcadla ...
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 ty woe kucí já vás miluáju.. jsem nalitej a co? terminátor? kde? jSTE KÁMOŠI /MAROSH JAKO BY TU BYL TAKY)
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Peta-Biker napsal: YPO: Bohužel, tu mám, ale stáhnul jsem ji od Tebe z flickru v náhledu ( aspoň myslím ), nedal jsem " originál velikost " , mám to stejně velké, jako jsi tady dal Edit: škoda, tahle by mohla být v tom Pirelli kalendáři taky velká škoda - na kalendář prdím, barevné fotky mě moc nebaví a nástěnné kalendáře jsem nikdy moc nemusel (buď jsem je věnoval nebo pověsil na hajzlíku na chatě) = fotka má být černobílá to je ta správná fotka x matka fotografie
Peta-Biker Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 YPO: Dobře děláš, nezapomeň, že fotka musí být exkluzivní záležitost, nedej bože, kdyby byla ještě někde jinde
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 YPO napsal: velká škoda - na kalendář prdím, barevné fotky mě moc nebaví a nástěnné kalendáře jsem nikdy moc nemusel (buď jsem je věnoval nebo pověsil na hajzlíku na chatě) = fotka má být černobílá to je ta správná fotka x matka fotografie i TBEBE yPO
Peta-Biker Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 tombed: Tomášku, Tomášku, běž už si hajnout a sundej si boty a fusakle.
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 tombed napsal: i TBEBE yPO volně přeloženo: "ti jebe YPO?"
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 YPO napsal: volně přeloženo: "ti jebe YPO?" vlně přeloženoi... I tebe Ypo...
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 tombed napsal: vlně přeloženoi... I tebe Ypo... hele to je v pohodě, hlavně neumři
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 YPO napsal: hele to je v pohodě, hlavně neumři kucí akorát mi přskakujou písmenka...
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Peta-Biker napsal: Tome, jedem za libem? jo, ale zétra...
KFL Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Peta-Biker napsal: KFL: Nejlepší fotky na chronomagu, zrovna jsem si říkal, proč některá není v kalendáři... a Ty je smažeš Nesmazal jsem, jen zanikla doména, na který seděly a mně to uniklo . Přesunul jsem je na novou, a tady jsou . V kalendáři nejsou, protože už nemám originál velikosti a tudíž jsem je tam nemohl poslat. A s novejma to nedopadlo . Pokračování ..
KFL Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Fotky jsou ke stažení zde Až mi to fórum dovolí, přidám ještě tu poslední společnou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se