Přejít na obsah

Breitling Caliber 32 - velke predbihani, reklamace?

Edokeke

Doporučené příspěvky

Zdravim, 

na mych Chronomat GMT jsem si vsiml, ze se predbihaji az o 30s denne, coz mi prijde teda dost. 
Je tam Breitling Caliber 32 (eta 2893-2), kde podle netu by to melo byt do 5s. 

Jsou 3/23 takze stale v zaruce. Da se na tohle zaruka uplatnit, aby mi na to koukli, nebo to je proste na servis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem u Dusaka vzdy ze servisu nadsen. Za cenu i kvalitu. 

Delal jsem tam komplet servis Seamasteru, o 14 dni pozdeji mi spadly na zem a rozbil jsem cele sklicko. Pan byl tak hodny, ze mi solidarne odpustil celou cenu za praci vymeny skla a pretesneni a uctovali jen to sklo (~5000). Krasa

Odkaz ke komentáři

Tak teď jsem se podíval opět na hodinky a i po opravě a měření předběnuto o 2 minuty. Což je od opravy v pátek cca 15:00 do pondělí 13:00. Nošeny denně, ukládány na noc do boxu, sklíčem nahoru. 

IMG_1365.thumb.jpeg.e3dbca5c8f5f1a3253a5767adea0d812.jpeg

Tomu vůbec nerozumím, je možné, že je něco se strojkem? 

Přikládám i výsledek měření a tlakovky. 

Odkaz ke komentáři

možno si ich znova zmagnetizoval. Nedávaš ich blízko tabletu, krytu kde sú magnety a pod?  Ak máš doma kompas alebo appku Lepsi, skús či sú opäť zmagnetizované

Odkaz ke komentáři

proste to odnes na reklamaci, rekni "reklamace" a at se o to postaraji. tedka chodim do carollina a tam to bud poresi sami, nebo to poslou do vidne a tam to vyresi urcite, videnaci delaji mega dobrou praci. zminil bych provedenou opravu i s papirama a hodil jim to na hlavu.

nevim jaky ma kdo zkusenosti s magnetizaci, ale nemyslim si, ze te to ma trapit, pokud nejses strojvedouci na elektricke lokomotive.

plus bych hlavne nezminoval zadnou svoji diagnozu - reknes slovo "magnetizace", voni se toho chytnou, a budou to demagnetizovat, i kdyz to je mozna nesmysl. a navic te budou podezrivat, ze ses strojvedouci.

jediny dve slova pro tebe jsou "nejede" a "reklamace" 🙂

Upraveno uživatelem Ondazz
Odkaz ke komentáři

Ta ETA když je dobře vyladěná, tak se jedná o velmi spolehlivý, prověřený a velmi přesný kalibr. Mám ETU v Omega Seamaster GMT Anniversary, které mám dlouhá léta, zažili se mnou peklo a nikdy žádný problém, navíc neuvěřitelná přesnost alá Rolex. Už jsem několikrát četl o zmagnetizování tohoto kalibru u různých modelů hodinek, takže ta možnost tam, jde o to jak si Breitling s antimagnetickou úpravou pohrál a zdali vůbec antimagnetické jsou, každopádně Breitling uvádí že při výrobě svých hodinek používá antimagnetické materiály, ale to moc neznamená. Omega tam má antimagnetickou vložku a model má přímo v parametrech uvedeno vodotěsný, nárazuvzdorný a antimagnetický. Jak píše Ondazz....reklamace, nejede....zdarma 😆  Přeji ať se to vyřeší co nejlépe a jak píšu, ta ETA je opravdu výborný kalibr, lepší jak kdejaký inhouse, takže až vychytají problém, budeš happy 👍 A ze srandy se zeptej jakou mají antimagnetickou úpravu, docela by mě to zajímalo.

PXL_20221029_012013830_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...