kupr Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Ahoj, máte nějaké tipy na důvěryhodného zprostředkovatele v Praze, přes kterého bych mohl prodat hodinky za komisi? Zajímalo by mě, jak celý proces probíhá a jaké jsou běžné provize. Nechce se mi to řešit samotnému a prodávat to tady na fóru/Chronu24. Pro představu, rád bych prodal dvoje hodinky, které jsem zakoupil přes Chrono24: Vacheron Constantin Overseas Chronograph 49140 Automatic 40mm, ročník 2003 (bez originální krabičky a bez dokladů) IWC Pilot Mark XVIII 20 (s originální krabičkou a doklady) Mým cílem je přidat nějaké finance a pořídit si VC Overseas 4500V/110A-B128. Díky moc za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Ahoj, Chronoshop má svoji bazarovou sekci. Mají tam popsané i podmínky. Víc by za ně řekl sám @kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 JHB v Pansky jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Království hodin v Mikulandské a Special Timepiece v Týnské mohu také doporučit. Timepiece umožňuje i výměnu. Sám jsem tam již dvě výměny realizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Prazske hodinářství taky prodává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McElister1 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Mohu doporučit Special Timepiece. Prodával jsem AP RO a vše super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se