stando Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Nazdar priatelia. Tak podme si pozriet, čo nám prinašajú nove Fenix 8 Za mna je určite fajn, ze zostal v ponuke aj MIP display. Chvilu sa špekulovalo, že nove osmičky už ponuknu iba AMOLED. Kedže sa nám luneta ztenčila zostalo viac miesta na solár, ktorý ponuka vačšiu kapacitu nabijania(až o 50%) oproti predchadzajucemu modelu, ktorý nebol boh vie čo. Fajn je aj novinka v podobe vstavaného mikrofonu a reproduktora, ktorý bude ponukat telefonovanie priamo z hodín. Som zvedavý, ako budu fungovat hlasove povely, ktore bude nový model ponukat. Super je aj možnost použit tieto hodiny na rekreačné potápanie do hlbky 40m, takže ak niekto rad potapa nemusi si kupovat model DESCENT. Vstavaná led lampa, mi mala mat o niečo vačšu svietivost, ako ponuka model 7. Ohladom čip setu som očakaval novu generaciu, ale dalo sa čakat, že aktualny Elevate 5 bol prvý krát použitý pred nedávnom vo Fenix 7Pro, tak asi nebol dovod na nový. Oproti Elevate 4 ponuka EKG a meranie vonkajšej teploty. Cena by mala byt 1100 EUR...tu nekomentujem. Svoje prvé Fenix 3(bez HR) som kupoval v 2015 za 370 EUR....aj ked tieto osmičky, su uplne iná liga Tak som zvedavý na Vaše názory a postrehy....a kto sa tu s nimi pochváli, ako prvý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Česká (Ostravská) recenze zde: Asi půjdu do 47 Solar. Ten amoled mi přijde módní ptákovina. MIP funguje furt a nemusí svítit. Fenixy 6 jsem si kupoval kvůli tomu, aby vydržely. Mám je víc jak 4 roky a nebýt umírající baterky, asi bych to ještě nějaký pátek vydržel. Na machrování v hospodě jsou Apple Watch ultra (a večer je pak nabít). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Mám teď 7X a přemýšlím nad 51mm Amoled a čím víc videí vidím tím víc je chci ale nepotřebuju … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna V 26. 8. 2024 v 7:26, stando napsal: Nazdar priatelia. Tak podme si pozriet, čo nám prinašajú nove Fenix 8 Za mna je určite fajn, ze zostal v ponuke aj MIP display. Chvilu sa špekulovalo, že nove osmičky už ponuknu iba AMOLED. Kedže sa nám luneta ztenčila zostalo viac miesta na solár, ktorý ponuka vačšiu kapacitu nabijania(až o 50%) oproti predchadzajucemu modelu, ktorý nebol boh vie čo. Fajn je aj novinka v podobe vstavaného mikrofonu a reproduktora, ktorý bude ponukat telefonovanie priamo z hodín. Som zvedavý, ako budu fungovat hlasove povely, ktore bude nový model ponukat. Super je aj možnost použit tieto hodiny na rekreačné potápanie do hlbky 40m, takže ak niekto rad potapa nemusi si kupovat model DESCENT. Vstavaná led lampa, mi mala mat o niečo vačšu svietivost, ako ponuka model 7. Ohladom čip setu som očakaval novu generaciu, ale dalo sa čakat, že aktualny Elevate 5 bol prvý krát použitý pred nedávnom vo Fenix 7Pro, tak asi nebol dovod na nový. Oproti Elevate 4 ponuka EKG a meranie vonkajšej teploty. Cena by mala byt 1100 EUR...tu nekomentujem. Svoje prvé Fenix 3(bez HR) som kupoval v 2015 za 370 EUR....aj ked tieto osmičky, su uplne iná liga Tak som zvedavý na Vaše názory a postrehy....a kto sa tu s nimi pochváli, ako prvý Zběžně jsem se kouknul a hodinky mne zaujaly. Líbí se mi možnost telefonování, běžné už je placení atd. Jsem zvědavý na kancelářské funkce, ale už moje prastaré D2 Charlie, což je letecká mutace F5X, uměly synchronizovat (pokud si to pamatuju, musím to doma ověřit) kontakty, maily a kalendář z pracovního Outlook v kanceláři, byť bez možnosti psaní či odpovědí nebo prohlížení celého mailu nebo i jeho přílohy. Také jsem zvědavý, jestli si F8 poradí s WhatsApp a dalšími aplikacemi, ale v tom jsem skeptický. Zajímá mne to proto, že mám zmíněné D2 Charlie na sport a létání, ale na denní nošení mám (kromě mechanických hodinek) Samsung Galaxy Watch, které jsou téměř dokonalé, mimo sport (tam je Garmin dál), map (ty SGW nemají vůbec) a samozřejmě výdrže. Samsungy jsou dál i ve zdravotních funkcích a možnosti dohrávání spousty aplikací, je to s lehkou nadsázkou mobil na zápěstí, ale ke Garminu mám osobní vztah (měl jsem mnoho jejich navigací + zmíněné hodinky) a tak čekám, o kolik se F8 zase přiblížily klasickým smartwatch. Pro mne by asi připadaly v úvahu 47 mm Amoled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Problém s komunikačními aplikacemi je ten, že iOS většinu věci blokuje. Měl jsem android a mohl jsem na zprávy odpovídat z hodinek, atp. To iOS neumožňuje, je to jejich bezpečnostní politka. na to pozor při nákupu. Já jsem se s tím smířil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna V 28. 8. 2024 v 11:58, John_Lenon napsal: Problém s komunikačními aplikacemi je ten, že iOS většinu věci blokuje. Měl jsem android a mohl jsem na zprávy odpovídat z hodinek, atp. To iOS neumožňuje, je to jejich bezpečnostní politka. na to pozor při nákupu. Já jsem se s tím smířil. Mám telefon s Androidem. Mé staré D2 Charlie ukáží jen oznámení + text (je-li delší, jen část) bez možnosti reagovat. Tak mne zajímá, jak na tom jsou nové Fenix 8.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Se samsungem s10 i s22 jsem mohl normálně odpovídat, například na whatsapp. Jakmile jsem přešel na iOS (iPhone pro 14 a 15) tato možnost zmizela. Někde jsem to četl na apple forech. Snad to ještě najdu. Bavíme se konkrétně o modelu fenix 6 pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Jo, tak například zde: https://discussions.apple.com/thread/253555638 v podstatě jde o to, že problém není u garminu, ale u restrikcí Applu, kdy si proste do telefonu nepustí zařízení, které by ho mohlo ovládat. Prý je to “bezpečnostní” opatření. ale někdo zlý by mohl tvrdit, že jde o nepřímý nátlak kupovat Smart Watch pouze od Applu Upraveno 29. srpna uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Tak jsem podlehl a mám předobjednávku na 51mm AMOLED. Budu přecházet ze 7X 51mm, které zde pak nabídnu v prodejním vlákně. Viděl jsem plno videí a podcastů, váhal jsem jestli nečekat na 9 (přecejen ten skok mezi 7X na 8 nebude tak velký) ale neodolal jsem a amoled displej jsem chtěl už kdyz jsem si zkoušel Epix2. Jsem zvědav, do 14 dnů počítám že budou na ruce, tak dám vědět okud bude zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Jsem jedinej, komu prijde, ze teda dost ustrelili cenou? Chapu, ze jsou tam nove funkce, ale kdyz jsem kupoval nejmensi 7s, tak jsem za ne par mesicu po predstaveni dal asi 14,590 Kc. Ted se divam na ty nejmensi "nejobycejnejsi" a stoji to uz 27,490 Kc. To mi prijde teda dost velikej skok a i to je jeden z duvodu proc upgrade teda zatim neplanuju. 7s slouzi zatim dva roky bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Je to přepal, ale z tech 27,5 jsou Ty 51mm amoledy. Ale je to ranec to bezesporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Ty pidi jsou za tu stejnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Jasný - safírové sklo. Já bral nesafír jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna U tech nejmensich uz nemas jinou moznost. Jen safir a amoled. Ona i stredni verze solar je za stejne prachy. Proste tech 27k je nejlevnejsi moznost, coz je hukot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Tak ono to zase spadne. Ale cena tedy hodně odvážná, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Cena je asi v pořádku, pro někoho kdo dokáže využít potenciál hodinek na 100%. Pro příležitostné běžce, chodce a rádoby sportovce to smysl nemá. Reálná životnost hodinek, když se nic nepodělá je do pěti let. Prostě za 30 papíru je to z mého pohledu příliš za "digitálky" se softwérem. Na druhou stranu jsou to lépe utracené peníze než dát "pocitové" kilo za rádoby výjimečnost Casio MRG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Jsem majitelem EPIX 2 PRO generace 2, safír, titan 51mm. A nosím je asi už rok 24/7. A opravdu nemám důvod přecházet, na Garmin 8. Ty co mám mi nabízejí vše co potřebuji. Výdrž baterie je pro moje potřeby fantastická nabíjím 1x za měsíc cca. Jsem běžec, chodec a rádoby sportovec. Cenovka nových 8, je vysoká ale Garmin si to může dovolit. Stejně se budou dobře prodávat. Prostě hodně lidí je musí mít to nejnovější od Garmin. O tom, nakolik takové hodinky potřebuji je druhá věc. Je to i příležitost pro koupi např EPIX nebo 7, protože hodně majitelů se jich bude chtít zbavit. Aby měli na nové 8. Já jsem EPIX pořídil protože jsem chtěl 51mm, zkusit AMOLED. Měl jsem asi už 6-7 modelů od Garmin Fénix, Instinct verze 1, 2,2X. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Ještě mě napadlo, jestli to ještě rok nevydržet s myma sestkama a počkat si, jestli nevyleze verze s amoled a solar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září ...tak ta cena je trochu ulet. Ja som kupoval v 2015 svoje prve Fenix 2(bez HR) za nejakych 370 EUR....postupne som presiel na verziu s HR, potom prisli 5X, 6X a za 7X SS som uz daval rovnu tisicku, ale zas funkcii pribudlo hodne to je pravda, takže že stoja 8 X SS s MIP 1100EUR mi pride tak nejak OK. Asi chvilu pockam ked trochu zlacneju a potom ich zoberiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se