Tomis Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 Zdravím jsem v hodinkovém světě teprve chvíli a chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší automatické hodinky jak už nové tak klidně použité do hodnoty 5000kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 Tady moc na výběr nebude, protože na takové částce to v podstatě začíná. Osobně mohu doporučit tyto Citizen Elegant, které jsem měl v jiném barevném provedení, ale za ty prachy to byly příjemné hodinky. https://www.helveti.cz/citizen-automatic-nj0100-46l-54534 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 (upraveno) Do 5k nejlíp nějaký Seika 5, nebo potápky od Citizenu. Pokud bys chtěl něco většího, zajímavějšího, možná extravag. tak kolega prodává v inzerci americký Deep Blue se strojkem Seiko, s keramickou lunetou, safírem a full lume cifrem za 5k. Pokud nemáš malou ručku tak bych to tak volil. Jsou to moje bejvalky a byly fakt dobrý. Jen teda větší Upraveno 9. září 2024 uživatelem Spongebob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 Orient Ray nebo Mako. https://www.timestore.cz/hodinky-orient-ray-ii https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Orient-Automatik-Diver-85308 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 (upraveno) S tímto rozpočtem bych doporučil sledovat zdejší inzerci až se objeví nějaké Citizen Promaster, Seiko 5, nebo Orient. Nic jiného na výběr asi nebude, ale barevných kombinací a variant je celkem dost a určitě se dá vybrat. Objevují se tu navíc relativně často. Můj tip na Citizeny je ZDE: Upraveno 9. září 2024 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 9. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2024 U timestore doporučuji si nejdříve přečíst toto vlákno, aby člověk věděl, o co se jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 (upraveno) Timestore je neautorizovaný prodejce. Nakupuju u nich už třetí rok a nikdy jsem s nimi neměl žádný problém. Jinak nějaké informace k těm Orientům jsem sepsal tady: https://forum.chronomag.cz/topic/169676-20-let-existence-hodinek-orient-mako-ray-a-kamasu-2004-2024/#comment-3021414 Upraveno 10. září 2024 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 uz to tu bolo popisane, japan made, citizen, seiko, orient, do 5000 Kc, to mas prast jak uhod, hocico co sa ti zapaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 So žiadnymi automatmi Seiko/Citizen/Orient do 5000 KČ nespravíš chybu. Len pozor na veľkosť hodinek, aby neboli príliš malé, alebo ešte horšie, veľké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 před 12 hodinami, petr4612 napsal: S tímto rozpočtem bych doporučil sledovat zdejší inzerci až se objeví nějaké Citizen Promaster, Seiko 5, nebo Orient. Nic jiného na výběr asi nebude, ale barevných kombinací a variant je celkem dost a určitě se dá vybrat. Objevují se tu navíc relativně často. Můj tip na Citizeny je ZDE: Já jsem tady nechtěl dělat sám sobě reklamu takže děkuji :-), za mě v této cenové relaci vedou právě Citizeny – jsou to potápky se vším všudy, pohodlně se nosí, mají slušnou luminiscenci a působí na mě nějak tak "toolově", což samozřejmě nemusí být pro každého. Navíc je za mě super za ty peníze jejich tah, sice je ze skládaných článků (v této cenové relaci asi pochopitelné), ale má super regulaci/extenzi bez použití nástrojů a netahá chlupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 Přišetřil bych trošku na Citizen Tsuyosa (dají se koupit okolo 6000 kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 před 14 hodinami, Spongebob napsal: Do 5k nejlíp nějaký Seika 5, nebo potápky od Citizenu. Pokud bys chtěl něco většího, zajímavějšího, možná extravag. tak kolega prodává v inzerci americký Deep Blue se strojkem Seiko, s keramickou lunetou, safírem a full lume cifrem za 5k. Pokud nemáš malou ručku tak bych to tak volil. Jsou to moje bejvalky a byly fakt dobrý. Jen teda větší A moje vlastně taky, takže nemůžu nic než jen souhlasit, buď 5kx, nebo tyhle Deep, mají navíc šroubovací korunku a výše jmenované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Přišetřil bych trošku na Citizen Tsuyosa (dají se koupit okolo 6000 kč)Souhlasím Citizen Tsuyosa jsou paradni prvni hodinkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajirka69 Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Za mne v této ceně to, co tě ve výloze zaujme. Za mne doporučuji Citizen promaster. Mrkni i na Eco drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se