koveras Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) To je jediné, čo mi na tom "smrdí". Výber predajcu a jeho prezentácia tých hodiniek. S takýmto popisom a fotkami, kde hodinky vypadajú ako fake nemôže nikto chcieť docieliť čo najvyššiu predajnú cenu. Že sa chce niekto hodiniek zbaviť, nech je to akýkoľvek kúsok, chápem. Ale snažím sa, aby to nejak vypadalo. Prikláňam sa k názoru Kid_A. Upraveno 10. září uživatelem koveras 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září (upraveno) To musi byt nejaky nepovedeny zert ne? I kdyby to prodaval, tak proc takovymto zpusobem? Cele to nejak smrdi. To je jak kdyby mu to zabavil exekutor a drazil to za co nejmin Upraveno 11. září uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 13. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září @Hans Gruber, @krutor @F.B. nemáte někdo bližší informace za kolik se vydražily AP co měly stát, kdyz to tak reknu s nadsázkou nesmysl ? @mrakodrap, @prazskehodinarstvi @long nemáte tušení u koho renomované AP skončily ? Zdvorile děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 13. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září V 11. 9. 2024 v 14:45, matejcaha napsal: To musi byt nejaky nepovedeny zert ne? I kdyby to prodaval, tak proc takovymto zpusobem? Cele to nejak smrdi. To je jak kdyby mu to zabavil exekutor a drazil to za co nejmin Zdar domnívám se, že je to celé žert ve stylu Kazma Kazmič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 15 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: Zdar domnívám se, že je to celé žert ve stylu Kazma Kazmič Zklamu Tě, hodinky jsou normálně zaplacené a prodané. Žádný žert. Nový majitel se z nich vzhledem k ceně těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 14. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, long napsal: Zklamu Tě, hodinky jsou normálně zaplacené a prodané. Žádný žert. Nový majitel se z nich vzhledem k ceně těší Bud zdráv a netušiš za kolik se ve finále AP vydražily, za kolik se odkleplo ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 600.000€ pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 15. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září V 14. 9. 2024 v 10:28, tikzot napsal: 600.000€ pohoda. 600 000 euro ? Co je to nonsens ? Borec je kupoval za 3x tolik a vydražily se za třetinu ? Tak to vrhá hodně smutný stín na šaškárnu, krerá celá kolem toho proběhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září (upraveno) Asi se tam panu Heckovi ve firme neco nepovedlo. https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=1E988741EF30E7BEE06333F21FAC870F Upraveno 15. září uživatelem rayethon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 2 minutami, rayethon napsal: Asi se tam panu Heckovi ve firme neco nepovedlo. https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=1E988741EF30E7BEE06333F21FAC870F Tak kdo je chytil za 600k € má celkem kup století. Ale možná je to taky úplně jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 4 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Tak kdo je chytil za 600k € má celkem kup století. Ale možná je to taky úplně jinak... Nevim jestli je prodavala samotna firma nebo exekutor, ale exekutorovi by odpovidal vyber aukcniho domu. Tezko rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Přečetl jsem si něco málo z oficiálních stránek pana Mgr. Jiřího Hečka a věta: "Jeho otec byl jedním z nejvýznamnějších českých filatelistů a zároveň významným sběratelem české krajinářské tvorby Mařákovi školy a českého impresionismu.", mne docela zaujala, a to i přesto, že jazykově nejsem příliš zdatný. Nevím z jakého oboru má pan Hečko mladší titul Mgr., ale nepochybuji, že to bude intelektuální gigant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 12 hodinami, lucid napsal: Přečetl jsem si něco málo z oficiálních stránek pana Mgr. Jiřího Hečka a věta: "Jeho otec byl jedním z nejvýznamnějších českých filatelistů a zároveň významným sběratelem české krajinářské tvorby Mařákovi školy a českého impresionismu.", mne docela zaujala, a to i přesto, že jazykově nejsem příliš zdatný. Nevím z jakého oboru má pan Hečko mladší titul Mgr., ale nepochybuji, že to bude intelektuální gigant. Ted jsem koukal naty stranky a tech pravopisnych chyb tam ma nejmene 5. Moc duvery to nebudi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 14 hodinami, rayethon napsal: Nevim jestli je prodavala samotna firma nebo exekutor, ale exekutorovi by odpovidal vyber aukcniho domu. Tezko rict. To byl presne muj pocit, jeste nez se potvrdilo ze to je pravda. Prisel exekutor, sebral, prodal a nezajem za kolik. Snad za to nedostane chudak jeste banana v AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) před 15 minutami, matejcaha napsal: To byl presne muj pocit, jeste nez se potvrdilo ze to je pravda. Prisel exekutor, sebral, prodal a nezajem za kolik. Snad za to nedostane chudak jeste banana v AP To, či v AP dostne ban ho trápi teraz najmenej Upraveno 16. září uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 6 minutami, Davis napsal: To, či v AP dostne ban ho trápi teraz najmenej Uznej, ze by to bylo dobre meme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září @matejcaha Bez debaty. Ak je tu šikovný grafik, poprosíme o nejaký výtvor 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 16. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Z toho videa na youtube p. Mgr Hečko vypadá jak altruista a filantrop onehdá jsem ho videl v mercedesu S class cupe 63 Amge na Václavském náměstí, zvažoval jsem, že si řeknu o podpísek do památníčku, tak pan Mgr.Hečko disponuje i neotřelýma hodinkama RM 11 , jak řiká Standa Pekárek z seriálu Volha " a kdo to má " pan Hečko muže bilancovat a říci si gustl jsem vše. Defakto pan Hečko jakožto vystudovaný režisér u filmu by o sobě mohl natočit docela zajimavé vábné dílko, čas ukáže, jak to celé bylo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tak uvidime, jestli o tom ve Forbes napisou pokracovani....mohli by spojit se specialem ke Xixoio.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 2 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: Z toho videa na youtube p. Mgr Hečko vypadá jak altruista a filantrop onehdá jsem ho videl v mercedesu S class cupe 63 Amge na Václavském náměstí, zvažoval jsem, že si řeknu o podpísek do památníčku, tak pan Mgr.Hečko disponuje i neotřelýma hodinkama RM 11 , jak řiká Standa Pekárek z seriálu Volha " a kdo to má " pan Hečko muže bilancovat a říci si gustl jsem vše. Defakto pan Hečko jakožto vystudovaný režisér u filmu by o sobě mohl natočit docela zajimavé vábné dílko, čas ukáže, jak to celé bylo . Pane Hecko si natom asi zgustnul, otazka je co nato reknou investori az zacnou hledat sve penize a zjisti ze investicni hodinky za 45 mega se prodaly za 15 minus poplatek za exekutora. Btw Bernie Madoff take jezdil v Bentley Arnage a mel uzasnou sbirku Pateku a Rolexu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se