stana Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) Tah je fakt divnej. Nedovedu si představit, že bych v obchodě/doma měnil rádius, kdyby nepasoval a hodinky se mi i přesto líbily. Někde ve svěráku... to aby sis potom na to nemusel brat nějaky velky kladivo na upravu zaleží jakou ta nerezovka ma matrici Upraveno 5. května 2009 uživatelem stana
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Jine "zive" fotky, mi se teda libi moc (az na ten tah) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Baker - moc hezky, jeste mozna mohly mit ty subdialy trosku vetsi aby nebyly tak prazdny, ale za me teda rozhodne palec nahoru, na tah mam stejny nazor..
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Tah je na fotkach jak z konzervy, otazka jak vypada na zivo, ale asi bychom byli prekvapeni, nicmene na kuzi ... mlask, mlask.
Kalifx Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Jine "zive" fotky, mi se teda libi moc (az na ten tah) Mně se to teda hrozně líbí i s tím tahem. Je to jiný a zajímavý. Jenom bych v tomhle případě možná přivítal černý datumový věnec (ač mně to jinak u Bretlingů nevadí)... Ale rozhodně je to velká paráda. edit: nejsou někde k mání velký fotky? Že bych si to dal alespoň jako tapetu když už na to nemám Upraveno 8. června 2009 uživatelem Kalifx
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 nejsou někde k mání velký fotky? Že bych si to dal alespoň jako tapetu když už na to nemám Neco je tady.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 edit: nejsou někde k mání velký fotky? Že bych si to dal alespoň jako tapetu když už na to nemám Větší jsem nenašel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Pánové oběma vám moc díky. Musím jen zopakovat, že jsou to nádherné hodinky... edit: ale s údivem konstatuju, že na těch "živejch" fotkách od Bakera vypadají úplně nejlíp. Zvláštní... Tím pádem už to bude v opravdovém "reálu" skoro k nevydržení Upraveno 8. června 2009 uživatelem Kalifx
spiderer Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 To pouzdro je lesteny nebo brouseny? Prijde mi ze na tech promo fotkach je brouseny a na live fotkach je lesteny.. ale treba jen blbe vidim Kazdopadne se tesim az budou nekde k videni nazivo!
Kalifx Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 To pouzdro je lesteny nebo brouseny? Prijde mi ze na tech promo fotkach je brouseny a na live fotkach je lesteny.. ale treba jen blbe vidim Kazdopadne se tesim az budou nekde k videni nazivo! Zajímavej dotaz. No, když kouknu na svý normální Navitimery, tak bych řekl, že na těch výročních je zcela jistě pouzdro broušený. Zatímco na klasickejch se nožky pouzdra lesknou jako psí tydlencty, tak na výročních jsou i na živých fotkách spíš saténový...
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Nozky jsou zhora brousenene a boky vc. pouzdra jsou lestene.
Viktor Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Jsou moc hezký, ale absence vteřinovky je pro mne trochu problém, mám rád, když se u chronografů na ciferníku něco viditelně hýbe, spuštěné stopky nejsou ideální řešení.
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 No ja nevim Viktore, ale vterinovka je podle me subcifernik na pozici 3. (Eta 2892-A2 + DD)
Viktor Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Obávám se, že je to minutový sčítač - jinak by to byl ještě větší průser, chrono jen s hodinovým sčítačem???
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Minutovy scitac bude jedna z tech dvou centralnich rucek, ne ?
Viktor Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Jo, jo, máš pravdu, trapný omyl, udělali to dobře.
xlaque Odesláno 9. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Na toto vlakno som uplne zabudol-pred niekoľkymi tyždňami si na FAM jeden mec kupil Navitimer 125, takže ak by ste mali nejake otazky, môžem ho kontaktovať
911 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Na toto vlakno som uplne zabudol-pred niekoľkymi tyždňami si na FAM jeden mec kupil Navitimer 125, takže ak by ste mali nejake otazky, môžem ho kontaktovať stoji za to sledovat FAM? kdyz to porovnas s chronomagem a treba WUS?
cigi Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 (upraveno) Moc krásnej navitimer, s koženým řemenem ... laskomina. Tomu borci na odkazu od xplague jsou ovšem kapinku velký, ne ? Upraveno 9. června 2009 uživatelem cigi
xlaque Odesláno 9. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2009 911: ja tam chodim každy deň, rovnako ako na Chronomag alebo Timezone, ked pre nič ine, tak kvôli jazyku, ale čo sa tyka hodiniek je to v podstate to iste ako u nas, len väčšia členska zakladňa a nezbieraju sa Primky, ale Rolexy Na WUS nechodim, tak to nemôžem porovnať, ale vidim to tak, že na Timezone su najväčšie bomby a je to prvy vysledok Googla, ked si niekto kupi hodinky a chce sa pochvaliť. Naproti tomu Chronomag alebo FAM sa najskor najdu a až potom sa ide do obchodu (vo väčšine pripadov, pokiaľ dotyčny neobjavil hodinky už skôr). Cigi: pozri si cele vlakno, na druhej strane skoro uplne na konci je fotka, ktora dokazuje, že su mu akurat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se