carpaccio Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Veskrze příjemný chlapík, veskrze příjemný obchod.Nelze než doporučit.
Xenomorfus Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Bezproblemova a rychla komunikace, hodinky bezvadne zabalene, okamzite odeslane.Dekuji a mohu vrele doporucit.
Koza_c Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Kachna Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Odesláno 26. října 2020 Vse OK, seriózní kupující, pohodový obchod a domluva. DoporucujiOdesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
F.B. Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Odesláno 28. září 2024 Radek tu doteraz vlakno nemal, tak uz ma. Odporucam - rychle a bezproblemove jednanie F.
miguel Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Odesláno 24. října 2024 Nehodinkovy obchod s Radoslavom. Vyborna komunikacia, rychla platba, pokojne mozem doporucit. Vdaka!
warann Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2024 Taky nehodinkový obchod, ale zcela super. Sám se mi nezištně nabídl s pomocí ve věci, kde jsem zde na fóru jen sondoval informace. Takže za mě 100 % a ještě jednou moc díky
Harwey Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 2 hodnotiace vlakna zlucene do jedneho. Vsetko OK, jasna dohoda, dakujem a odporucam.
kork74 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Rychlá domluva, osobní setkání a obchod tak jak bylo domluveno. Celkově příjemný pokec, posezení a děkuju za pozvání na pivo. Příště je to na mě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se