Přejít na obsah

Svatební hodinky/EDC

Doporučené příspěvky

Přihodím svůj tip.

EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN

Jsou sice nepatrně přes rozpočet ( cca 48 000kč u AD), ale zase je to zajímavá značka a skvělé hodinky. Splňují myslím vše v zadání. Průměr 42mm, WR 300m, keramická luneta, safírové sklo, černý ciferník. Navíc mají strojek s rezervou 68 hodin. 

Edit: A kruci... mají tu nechtěnou motýlovou sponu. 🙂

edox-neptunian-grande-reserve-date-automatic-schwarz-7640428082221-168916419670.png

Upraveno uživatelem dragys27
Doplnění textu
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, dragys27 napsal:

Přihodím svůj tip.

EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN

Jsou sice nepatrně přes rozpočet ( cca 48 000kč u AD), ale zase je to zajímavá značka a skvělé hodinky. Splňují myslím vše v zadání. Průměr 42mm, WR 300m, keramická luneta, safírové sklo, černý ciferník. Navíc mají strojek s rezervou 68 hodin. 

Edit: A kruci... mají tu nechtěnou motýlovou sponu. 🙂

edox-neptunian-grande-reserve-date-automatic-schwarz-7640428082221-168916419670.png

Klasický Skydiver Neptunian nemá motýlovou. Takže by splňoval vše. Ale o Edoxu výše psal, že není ta správná značka, tak asi nic. :)

Odkaz ke komentáři

Na mě tyhle potápky působí velice společensky(i když úplně nesplňují požadavky) - https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-legend-diver-l37744302/

A pak tyto nadlimitní kousky, které by za mě mohly zaskočit z vody do vzduchu, při posledním letu před sestřelením a následným zajetím, kde by celou dekádu zvládaly tikat v konečníku předka, skryté před nepřítelem, aby byly třeba následně předány jako svatební dar😀 - https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-spirit-zulu-time-l38124536/

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Pepino777 napsal:

Tusite nekdo kde by se ty Sinny daly sehnat na tahu za peknou cenovku?

Sinn má ve své nabídce chronoshop, nově mají kamennou prodejnu v centru Prahy a podle eshopu jsou 104-ky skladem. Jenom je teda nemají na tahu, ale myslím že dodání netrvá kdovíjak dlouho. Jinak já nedám na 104-ky dopustit, oproti drsným toolovým potápkám jsou takový uhlazenější, elegantnější a tím pádem mě přijdou jako skvělý univerzály pro každou příležitost svatby nevyjímaje. https://www.chronoshop.cz/rada-104

Upraveno uživatelem Jackie Treehorn
Odkaz ke komentáři

Vidím že už máš téměř vybráno, ale ty Orisky nejsou vůbec špatná volba. Zvažoval jsem minulý rok jaké hodinky v podobné cenové relaci a nakonec se výběr zúžil na Orisky chery a modré. Po dlouhém rozmýšlení jsem nakonec vzal "klasiky " a vůbec nelituji. Výborná čitelnost, zpracování a výměnou řemene z nich dostaneš společenské nebo sportovní 😉

IMG_20241005_225211.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Juraj11 napsal:

Nevím kolik se teď pohybují,ale co Eterna KonTiky diver 200m?58fa3d566a290276e51457556a31577c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo ty jsou super... určitou dobu jsem je plánoval vyměnit za Aquisy, ale nakonec z toho sešlo a jeden z důvodů byl že se pěkně blbě shání. Chtěl jsem ty modré.

Paradoxně víc jich bylo k mání v té bronzové limitce s vyšší rezervou, ale ty už bych zas nezaplatil :)

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Pepino777 napsal:

Orisky jako takove jsou pekne, ale ty cervene jsou s cenovkou lehce pres 40k a nejak se mi moc nepozdava ta luneta... Jeste na ne kouknu jednou osobne.

Wardy mam C60 Trident Pro 600

Já je měl taky právě na prvním místě ty červené a jen z důvodu té lunety jsem šel do těch modrých. Ale asi bych se toho nebál, není to žádný hliník a když tak se dá koupit druhá luneta 😇

Odkaz ke komentáři

Potápky už máš, kup si klidně další Wardy, akorát ne potápky. Já kdybych se chtěl ještě někdy ženit, což nechci, tak bych hrábl po Wardech twelve, 40mm v oceli a na tahu. Třeba mineral Blue jsou pecka. A 1350e je krásná cena.

Nevidím důvod nezkusit jiný styl než potápky. Moje první troje hodinky jsou potápky a teď už nosím jen v létě. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...