dragys27 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října (upraveno) Přihodím svůj tip. EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN Jsou sice nepatrně přes rozpočet ( cca 48 000kč u AD), ale zase je to zajímavá značka a skvělé hodinky. Splňují myslím vše v zadání. Průměr 42mm, WR 300m, keramická luneta, safírové sklo, černý ciferník. Navíc mají strojek s rezervou 68 hodin. Edit: A kruci... mají tu nechtěnou motýlovou sponu. Upraveno 4. října uživatelem dragys27 Doplnění textu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 3 hodinami, dragys27 napsal: Přihodím svůj tip. EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN Jsou sice nepatrně přes rozpočet ( cca 48 000kč u AD), ale zase je to zajímavá značka a skvělé hodinky. Splňují myslím vše v zadání. Průměr 42mm, WR 300m, keramická luneta, safírové sklo, černý ciferník. Navíc mají strojek s rezervou 68 hodin. Edit: A kruci... mají tu nechtěnou motýlovou sponu. Klasický Skydiver Neptunian nemá motýlovou. Takže by splňoval vše. Ale o Edoxu výše psal, že není ta správná značka, tak asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Takový svatební/oblekový potápky by mohly podle mě mít ocelovou lunetu a bílej nebo stříbrnej cifr pak to bude takový trošku skrytý.. Škoda že se takový nedělaj zy LHC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Ve středu jedu kouknout na ty dvoje Mida a LHC 41 a 43. Určitě půjdu cestou černého cifru a černé lunety. Zatím tedy asi stop stav a uvidíme jaké budou dojmy naživo. Díky borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Na mě tyhle potápky působí velice společensky(i když úplně nesplňují požadavky) - https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-legend-diver-l37744302/ A pak tyto nadlimitní kousky, které by za mě mohly zaskočit z vody do vzduchu, při posledním letu před sestřelením a následným zajetím, kde by celou dekádu zvládaly tikat v konečníku předka, skryté před nepřítelem, aby byly třeba následně předány jako svatební dar - https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-spirit-zulu-time-l38124536/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Má to sice leteckou lunetu, ale piva se na tom počítat dají a určitě hezčí něž LHC 1 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Ok. Sinn 104 me vubec nenapadly a rozhodne se pridavaji mezi favority. To nebude lehka volba 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Tusite nekdo kde by se ty Sinny daly sehnat na tahu za peknou cenovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) před 3 hodinami, Pepino777 napsal: Tusite nekdo kde by se ty Sinny daly sehnat na tahu za peknou cenovku? Sinn má ve své nabídce chronoshop, nově mají kamennou prodejnu v centru Prahy a podle eshopu jsou 104-ky skladem. Jenom je teda nemají na tahu, ale myslím že dodání netrvá kdovíjak dlouho. Jinak já nedám na 104-ky dopustit, oproti drsným toolovým potápkám jsou takový uhlazenější, elegantnější a tím pádem mě přijdou jako skvělý univerzály pro každou příležitost svatby nevyjímaje. https://www.chronoshop.cz/rada-104 Upraveno 5. října uživatelem Jackie Treehorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Zkusim jim napsat. Koukal jsem, ze se delaji dve verze. S indexy a s cislicemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Vidím že už máš téměř vybráno, ale ty Orisky nejsou vůbec špatná volba. Zvažoval jsem minulý rok jaké hodinky v podobné cenové relaci a nakonec se výběr zúžil na Orisky chery a modré. Po dlouhém rozmýšlení jsem nakonec vzal "klasiky " a vůbec nelituji. Výborná čitelnost, zpracování a výměnou řemene z nich dostaneš společenské nebo sportovní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Sice jsi psal, že microbrand ne, ale je to ještě microbrand? https://www.christopherward.com/watches/c60-trident-pro-300/C60-40ADA31S0KK1-B1.html Protože když už zvažuješ Sellita oproti výběrové ETA, tak v tomhle kabátu jí to sluší víc 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Orisky jako takove jsou pekne, ale ty cervene jsou s cenovkou lehce pres 40k a nejak se mi moc nepozdava ta luneta... Jeste na ne kouknu jednou osobne. Wardy mam C60 Trident Pro 600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Nevím kolik se teď pohybují,ale co Eterna KonTiky diver 200m?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 11 hodinami, Juraj11 napsal: Nevím kolik se teď pohybují,ale co Eterna KonTiky diver 200m? Sent from my iPhone using Tapatalk Jo ty jsou super... určitou dobu jsem je plánoval vyměnit za Aquisy, ale nakonec z toho sešlo a jeden z důvodů byl že se pěkně blbě shání. Chtěl jsem ty modré. Paradoxně víc jich bylo k mání v té bronzové limitce s vyšší rezervou, ale ty už bych zas nezaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 20 hodinami, Pepino777 napsal: Orisky jako takove jsou pekne, ale ty cervene jsou s cenovkou lehce pres 40k a nejak se mi moc nepozdava ta luneta... Jeste na ne kouknu jednou osobne. Wardy mam C60 Trident Pro 600 Já je měl taky právě na prvním místě ty červené a jen z důvodu té lunety jsem šel do těch modrých. Ale asi bych se toho nebál, není to žádný hliník a když tak se dá koupit druhá luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Potápky už máš, kup si klidně další Wardy, akorát ne potápky. Já kdybych se chtěl ještě někdy ženit, což nechci, tak bych hrábl po Wardech twelve, 40mm v oceli a na tahu. Třeba mineral Blue jsou pecka. A 1350e je krásná cena. Nevidím důvod nezkusit jiný styl než potápky. Moje první troje hodinky jsou potápky a teď už nosím jen v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Na wardy sa vyprdni, v predajnim vlakne su pekne LLD. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Zacinam uvazovat nad tim ze pritlacim, poptam tu BB58 a budu mit svatej pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 39 minutami, Pepino777 napsal: Zacinam uvazovat nad tim ze pritlacim, poptam tu BB58 a budu mit svatej pokoj. Rozumná volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se