Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, mám dva favority a nemůžu se rozhodnout. Respektive chybí jeden faktor a bude rozhodnuto! 😄 Oboje hodinky mají mnoho společného (300m, zajímavá barevná kombinace, automat podobného ražení a rezervy, keramická luneta)

Certina DS Action Diver C032.607.44.051.00
Titan můžu!
Super poměr výkon/cena.
Míň fancy strojek.
Trochu mě irituje moc textu a bílý podkres datumovky.

Longines Hydroconquest L3.781.4.05.6
Barevná kombinace, aktuálně se mi líbí víc.
Plnou maloobchodní cenu se mi dávat nechce a 25% off co lze najít u jednoho věhlasného prodejce je asi vábnička na kupce - za tu cenu je má prý rezerovovány někdo jiný (už dlouho!)

Jestli máte nějaké postřehy proč jedny nebo druhé nebo alternativu podobného ražení, budu velmi vděčný. Třeba mě to rozhoupe.

Případně pokud máte někdo tip kde LHC nebo DS koupit za hezkou cenu, tak budu asi ještě vděčnější. Díky

certina-ds-action-diver-automatic-c0326074405100_218483_276797.jpg

hydro.jpg

Odesláno (upraveno)

@Franco82 Ahoj, řekl bych, že nebude u Bechyněho problém domluvit, že budeš další v pořadí na tyto LHC. Sám jsem tam v minulosti kupoval hodinky v akci a bylo to podobné. Rezervované byly v Brně, ale zákazník se nakonec rozhodl jinak, tak mi je přeposlali do Prahy. Samozřejmě jsem za to nic neplatil a komunikace byla z jejich strany perfektní. Není to na 100%, ale rozhodně bych to zkusil, pokud je opravdu chceš. 

Jinak k tvému dotazu. Bral bych Longines v akci, pokud to klapne. Mají lepší jméno a s tou zelenou jsou zajímavější než Certiny. Ty jsou, ale také pěkné. 😉

Upraveno uživatelem petr4612
Odesláno (upraveno)

...jen ještě doplním v souladu s petr4612, že výběr je otázkou Tvého myšlenkového nastavení - kombinace preference vzhledu nebo/a "prestiže" (ale zase různá cena). U Swatch group je ranking takový:

The almost end of the mechanical watch | Zurichberg Spotlight

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsou doma, rezervace se uvolnila a ja si udelal radost. Ta zelena je proti promo fotkam vyrazne mene zelena 😆

Zatim velke prekvapeni ohledne presnosti. Po 4 dnech jsou napred o JEDNU sekundu!

PXL_20241022_065008148.thumb.jpg.6485ccd5b86019c751a92d34af878a21.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tak to je super, že to klaplo. 👍 Jsou parádní a naživo snad ještě lepší než na promo fotkách. Gratuluji a ať dlouho baví. 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...