Přejít na obsah

Oblekovky

Doporučené příspěvky

Ahojte, zase by som bol zvedavý na Váš názor. Teraz oblekovky, sice mám nejaké ale je tu možnosť za dobrú cenu tak váham ktoré ? Strojček u oboch SW200 . Skeleton ešte nemám .

V hodinkovnici mám čierne Orient Bambino a Béžové Davosa classic tak ktoré by ste dokúpili ?

Ďakujem ...

claude-bernard.thumb.jpg.c3fd8ea257d1413c51d9db9e3b2fb66c.jpg

9b3c94ff-42d6-4eed-9861-2be0a91fcdd0.thumb.jpg.f71cf61233fd9e6c950465402fa21824.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, tak dvoje klasické černé oblekovky už máš. 🤔 V takovém případě je spíš otázka, jestli nutně potřebuješ oblekovky s bílým cifrem, nebo chceš spíš ozvláštnit hodinkovnici něčím do byznys casual stylu?
Já bych volil skeletony. 😉 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Hmmm, tak dvoje klasické černé oblekovky už máš. 🤔 V takovém případě je spíš otázka, jestli nutně potřebuješ oblekovky s bílým cifrem, nebo chceš spíš ozvláštnit hodinkovnici něčím do byznys casual stylu?
Já bych volil skeletony.  

Hmmm to je zajimava myslenka, ktere nahrava skeletonum
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, Harwey napsal:

preco prave tieto? lebo len cena? porovnaval si aj s inymi? na trhu je neurekom skeletonov, tak som zvedavy co prevazilo.

Vyskytla sa možnosť za dobrú cenu, skeleton ma lákali a tieto sú také čisté s priehľadom na strojček, chcel som swiss a vzhľadom na len občasné nosenie neboli za majland, páči sa mi korunka aj tvar púzdra dokonca aj púzdro je swiss, tie plávajúce indexy tiež mám rád,  kvalita sa mi zdá byť OK jedná sa o dosť okrajovú značku čo mi nevadí. Samozrejme je x lepších ale aj tieto budú mať svoje stále miesto v mojej hodinkovnici.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...