Kid_A Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 do tohoto vlakna by se meli postovat jen fotografie. nic vic. zadny zbytecny reci.
nunoel Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 18:53, Mechac napsal: K tem cenam - luxusni zbozi musi drzet vysokou cenu pro udrzeni prestize dane znacky. Jakmile neco exklusivniho zacne byt dostupne pro kde koho, ztraci pro puvodni zakazniky takova znacka vyznam. Nebo treba rolex, ty ceny musi jit kazdorocne nahoru uz jen pro udrzeni te perfektni myslenky - jejich neustale rostouci hodnoty :-)) Přesně tak, jde o určitou exkluzivitu. Pokud se budete snažit prodávat "dostupný luxus" všem, tak to ztrácí exkluzivitu a samozřejmě i bohatou klientelu. Viz jaké problémy řeší Michael Kors se svými "dostupnými" kabelkami.
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Já kabelky neřeším nevidím že by krachovaly hodinářské značky širokého záběru...
Eman2208 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Syn měl referát "Jak co funguje" a použili jsme fejk IWC... K tomuto účelu dobré, ale podotknu, že když mi je známý dal, tak jsem je natáhl a po týdnu udržování v chodu hodinky vykazovaly +1 sekunda...ale jinak byly hnusny. Na rotoru ložisko, někteří ho nemají ani dnes :-D. Referát za jedna :-)
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Tak nevím...jestli to nebylo nějak nelegální nebo alespoň nečestný, jako získání výhody participací na podvodu tebo tak něco aby tě zdejší krutopřísežníci neukřižovali... Edit : A takhle jim to moc sluší, už bych to zpátky neskládal.. Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem straspol
M@chino Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 ... tak uz i ke me se dostal kousek z dovolene k posouzeni ... nejsem znalec Rolexu , ale to ani nemusim ... zpracovani odpovida hodinkam cca za 1500 ... nejmarkantnejsi je chyba v napise na cifru, zazloutla datumovka a dalsi ...
meetU Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 vyborne vlakno, pobavilo a niekomu snad aj pomoze vyvarovat sa fake nakupu
EDYMI Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 O napodobeninách Seiko 5 som už počul, že sa niečím takým stretnem v našich končinách som však nerátal. Známa mi ich venovala, keď už sa tak zaujímam o hodinky. Najviac ma dostala nalepená imitácia luminiscencie na plastických indexoch a sklo so znakom Seiko 5.
martar Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Náhodou, ručn? tepaná spona - kdo to má??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se