SadClown Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Ahoj, kamarád si koupil Aquisy s in-housem a zatuhává mu luneta. Když s ní delší dobu netočí (třeba přes noc), tak mu zatuhne a jde opravdu hodně špatně rozpohybovat. Po pár otáčkách jde zase normálně. Nějaký fígl co s tím nebo rovnou Onyx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Pokud to nejsou hodinky v záruce, zkusil bych to nejjednodušší, vlažná voda a mýdlo, jemný kartáček a zkusit to vyčistit. Pod lunetou může být špína, mastnota, cokoliv (neznám ale přesně mechanismus u Orisů, třeba to technicky není možné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 U mých jsem měl na začátku asi stejný problém, pomohla očista, jak píše kolega nade mnou. Lunetu protáčet pod proudem vody... Své hodinky (obecně) takto umývám téměř každý večer a už se mi to u Aquisů pak nikdy nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 chvilku nechat odmočit a protočit ve vaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Tiez som mal zo zaciatku podobny problem. Jaksi sa to vyriesilo samo. Kazdopadne mi pride ze vseobecne na nich ide luneta dost z tuha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 19. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Tak prý vířivka pomohla. Diky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Disco_Dawe Odesláno úterý v 23:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 23:03 Zdravím pánové, mám problém ohledně bílé barvy na lunetě. Asi před týdnem se mě malinko začala loupat číslice 4. Dnes, se mě loupe už vše. Nesetkali jste se s tím, Je to běžná záležitost, nebo mám něco extra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno středa v 20:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:05 To vidím poprvé . Když je čistíš, umýváš, tak jen obyč mýdlem a vodou - bez kartáčku? Popř. pokud je máš v zaměstnání, je možný vliv nějaké látky (tekuté, plynné)?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Disco_Dawe Odesláno středa v 21:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:54 Heleď vůbec. Já je neumývám, koupu se s nima, plavu, několikrát jsem se s nimi potápěl v moři, nosím je v podstatě pořád a moje práce je kancelářská. Prostě je nešetřím, že bych je na něco sundával, ale nedělám na stavbě, abych je vyloženě nějak dřel. Mám je asi 4 roky.. No, jelikož to je takhle, můžeš mně ty a nebo případně někdo další dát radu, co s tím ? Předpokládám, že mě to asi v nějakém servisu znovu barvit nebudou, je třeba možnost lunetu nechat vyměnit? A pokud mě dáte tip kde by se to dalo vyměnit, ocenil bych to . Díky za jakékoliv tipy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno středa v 22:06 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:06 Možná nesmysl, ale kupoval jsi je nové, ideálně od prověřeného prodejce? Jinými slovy.. Jsou to origo Orisky? Fejkují se i mnohem lacinější Tissoty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno čtvrtek v 03:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 03:33 (upraveno) Řekl bych, že tam bude nějaká vada z výroby. Stává se, že během nějakého období výrobce má problém s různými dodavateli a výrobou - pak může být problém... Viděl jsem x lunet u Breitling SOH, kde oxidovaly indexy a vše bylo řešeno na záruku v kulanci. Podobná věc u Tudoru, kde na lunetách u modelu Pelagos občas vypadla luminiscence. Řešení - zajít, poslat na servis - v ČR https://www.hodinky-koscom.cz/servis Tam řeknou, zda je to výrobní vada/vezmou na záruku/zamítnou z nějakého důvodu. Držím palce. Upraveno čtvrtek v 03:34 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 07:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:00 Tohle jsem ještě nikdy u Aquisů neviděl (ani nikde na webu), ale pomůže servis, jak píší kolegové přede mnou. Nemyslím si, že by to někdo doplňoval barvou, vymění se vložka lunety. Ať už na záruku nebo ne. Já si u svých (druhých) nechal vyměnit původní zelenou za černou, objednání i výměna přes Koscom, vložka dorazila že Švýcarska do pár týdnů. Samotná keramická vložka stála cca 4500 Kč a výměna 1000 Kč... Tak ať to dopadne ke spokojenosti, je to řešitelné. Ale může to štvát, u oblíbených hodinek, chápu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Disco_Dawe Odesláno čtvrtek v 11:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:14 Jo, hodinky jsem kupoval nové a kupoval jsem je https://uhren-miquel.com . Nejsem odborník, ale recenze na tento shop byly dobré a komunikace se stopem také na skvělé úrovni, tedy nepředpokládám, že by to byl nějaký fejk, alespoň doufám. Každopádně pokud se s tím někdo příště setkáte, už to alespoň díky mně nebude poprvé (snažím se hledat pozitiva). Zkusím to nějakým způsobem vzít přes reklamaci, ale nevím zda to vyjde. Dobrá informace je, že je to celkem snadno řešitelné tou výměnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se