SadClown Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Ahoj, kamarád si koupil Aquisy s in-housem a zatuhává mu luneta. Když s ní delší dobu netočí (třeba přes noc), tak mu zatuhne a jde opravdu hodně špatně rozpohybovat. Po pár otáčkách jde zase normálně. Nějaký fígl co s tím nebo rovnou Onyx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Pokud to nejsou hodinky v záruce, zkusil bych to nejjednodušší, vlažná voda a mýdlo, jemný kartáček a zkusit to vyčistit. Pod lunetou může být špína, mastnota, cokoliv (neznám ale přesně mechanismus u Orisů, třeba to technicky není možné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 U mých jsem měl na začátku asi stejný problém, pomohla očista, jak píše kolega nade mnou. Lunetu protáčet pod proudem vody... Své hodinky (obecně) takto umývám téměř každý večer a už se mi to u Aquisů pak nikdy nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 chvilku nechat odmočit a protočit ve vaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Tiez som mal zo zaciatku podobny problem. Jaksi sa to vyriesilo samo. Kazdopadne mi pride ze vseobecne na nich ide luneta dost z tuha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 19. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Tak prý vířivka pomohla. Diky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Disco_Dawe Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Zdravím pánové, mám problém ohledně bílé barvy na lunetě. Asi před týdnem se mě malinko začala loupat číslice 4. Dnes, se mě loupe už vše. Nesetkali jste se s tím, Je to běžná záležitost, nebo mám něco extra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se