vonstochow Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Děkuju většině členů za podporu. Chcete vědět, proč jsem souhlasil s obchodem s novým členem? Protože sám jsem byl kdysi v podobné situaci, byl jsem tu greenhornem a hodinky jsem opravdu chtěl. A děkuju Qvidovi, že mi je bez problémů zarezervoval ,dovezl na smluvené místo a prodal. Proto jsem chtěl být podobně vstřícný. Nějak mi nenapadlo, že to tak asi nefunguje u všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Děkuju většině členů za podporu. Chcete vědět, proč jsem souhlasil s obchodem s novým členem? Protože sám jsem byl kdysi v podobné situaci, byl jsem tu greenhornem a hodinky jsem opravdu chtěl. A děkuju Qvidovi, že mi je bez problémů zarezervoval ,dovezl na smluvené místo a prodal. Proto jsem chtěl být podobně vstřícný. Nějak mi nenapadlo, že to tak asi nefunguje u všech. v pohode. ja jako greenhorn taky koupil hodinky od Jirky (M916). navic sem mel jeste asi 20 stupido-amatero otazek a Jirka na ne ochotne odpovidal. navic mu do prodejniho vlakna nejakej magor napsal, ze to nema origo rucky a jen diky NiGovi se vysvetlilo, ze keca. navic prekvapeni pro me bylo, ze Jirka poslal hodinky DVOJE, jedny jako pozornost. to me proste uchvatilo, ze jsemnasel misto, kde jsou fakt fajn lidi. takze jeste jednou diky za negativni zkusennost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Nejsi jediný případ....podobných obchodů tu již bylo povícero.....jenže stačí jeden a je to v řiti....ostatní nováčkové to teď budou mít trochu těžší....si myslím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Docela rád bych si tu přečetl vyjádření ROZM3TAC k téhle věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 takže když to shrnu: Máme tu hodnocení prodejců i firem, v pořádku. nechme tu tedy i vlákno s hodnocením "maloprodejců" a hlavně těch špatných kšeftařů pro varování ostatních. ( aby se to nezvrhlo na chválení běžných drobných prodejů) To si myslím, že by to tu mohlo zůstat. Ale hlavně ADMIN promazat tady to kafrání typu dobře Ti tak ( omlouvám se pokud sem někomu urazil myšlenku) maximálně nechat jméno, oznámení důvodu proč dávám nínusové body a případné vyjádření protistrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Docela rád bych si tu přečetl vyjádření ROZM3TAC k téhle věci uz byl upozornen aby sem nahledl, ale nejak se tomu vyhejba jak cert krizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Ale hlavně ADMIN promazat tady to kafrání typu dobře Ti tak ( omlouvám se pokud sem někomu urazil myšlenku) Me to promazani vadit nebude:-) Jinak to ze se protistrana nevyjadrila ac dostala moznost a navic upozorneni pres SZ, je take jeho odpoved. Na foru byl cca pred hodinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Tak nic, vysvetleni pry nebude... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24940&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Stejně dobrá práce Cody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Je to sice hloupe sproste a detinske, ale nezbyde nez to priste pripomenout hned. Az zase nekdy navstivi forum za ucelem prodeje. A je to skoda, mohlo jit o nejake nedorozumeni ci momentalni financni tisen. To se preci stat muze. Omluvim se, vysvetlim duvod a jdu dal. Takhle si nepochopitelne kazi sam sobe jmeno. Jeho skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 @vonstochow Napiš svoje hodnocení členovi do profilu, do poznámek. Já už jsem to tak jednou udělal, nicméně jsem byl na opačné straně - kupující. A prodávající (Bedan) najednou přestal komunikovat, přitom byl a je na fóru vesele aktivní. Ani to mizerné "sorry, už nechci prodat" nebo "prodal jsem" či "kašlu na tebe" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Biges: po roce je to asi vonstochowi uplne jedno uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se