Humanzero Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince WBD si zvyšuju na 16 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 10 hodinami, Humanzero napsal: WBD si zvyšuju na 16 ano , tak tady jsem byl netrpělivý tak dlouho se to plácalo, až jsem přišel o možnost 100% zhodnocení investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Pokud zaberou jejich změny tak cenu nad 20 nevidím nereálně, takže pro naskočeni cenu okolo 10… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Stejně tak krásně roste BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince BMW to the moon, M5 soon. Ale jede to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Tak GOOG - paráda, prodáno. Jsem rád, že to šlo tak rychle nahoru, i když jsem to očekával z jiného důvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince GOOGL držím , nečekám tlak federálních úřadů pod taktovkou Trumpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno pondělí v 21:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:24 Fajnovo, GOOGL znovu na ATH Verím že takýto gigant si udrží svoju pozíciu a ďalej bude pekne rásť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 16:41 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:41 Nissan +18? Proč Honda+Nissan? Nissan zrušit a nechat Hondu tak jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 21:40 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:40 (upraveno) Už se to řítí výběr zisků, čas nakoupit. Upraveno středa v 21:48 uživatelem Humanzero 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno středa v 22:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:10 Koukam.. slusna jizda dolu.. vykyv nebo fakt trvalejsi predvanocni vyber? :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno středa v 22:45 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:45 Před hodinou, Humanzero napsal: Už se to řítí výběr zisků, čas nakoupit. Fajný pohyb to urobilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno středa v 23:10 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:10 (upraveno) @petr_cha daně ? (optimalizace) Upraveno středa v 23:12 uživatelem Jehlan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 03:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 03:49 před 4 hodinami, Jehlan napsal: @petr_cha daně ? (optimalizace) Taky to vidím na daňovou optimalizaci.....a já jsem letos tak linej, že jsem se na to.....no, ještě pár dnů zbývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 09:05 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:05 Pro nas pomalejsi... jak optimalizace? Vsichni jsou letos v zisku a jeste realizuji aktualni zisky, aby dobrovolne danili drive nez trump snizi dane.. ? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 09:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:34 před 17 minutami, petr_cha napsal: Pro nas pomalejsi... jak optimalizace? Vsichni jsou letos v zisku a jeste realizuji aktualni zisky, aby dobrovolne danili drive nez trump snizi dane.. ? :-)) Tak pro priklad, nekde si realizoval zisk a nekde jsi v minusu, zisk musis danit ale muzes ho smazat nebo redukovat odprodejem toho kde teces a treba opetovnym nakupem toho sameho po novem roce a treba i za lepsi cenu. Nebo, neberes divi (protoze tady je jiste daneni), odprodas pred divi se ziskem a pak muzes zisk kompenzovat odprodejem toho co treba uz nechces se ztratou. Kombinaci je hodne, je ale treba do toho zahrnou jestli nejedes na casovej test, jestli jen zisk neprelevas do dalsiho roku apod. Tech moznosti je mraky a kazdej ma jinou strategii a potreby. A ted mluvim o nas troskarich ne o fondech s miliardama, kde je tech faktoru nasobne vic. No snad jsem se vyjadril srozumitelne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno čtvrtek v 14:24 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:24 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Tak pro priklad, nekde si realizoval zisk a nekde jsi v minusu, zisk musis danit ale muzes ho smazat nebo redukovat odprodejem toho kde teces a treba opetovnym nakupem toho sameho po novem roce a treba i za lepsi cenu. Nebo, neberes divi (protoze tady je jiste daneni), odprodas pred divi se ziskem a pak muzes zisk kompenzovat odprodejem toho co treba uz nechces se ztratou. Kombinaci je hodne, je ale treba do toho zahrnou jestli nejedes na casovej test, jestli jen zisk neprelevas do dalsiho roku apod. Tech moznosti je mraky a kazdej ma jinou strategii a potreby. A ted mluvim o nas troskarich ne o fondech s miliardama, kde je tech faktoru nasobne vic. No snad jsem se vyjadril srozumitelne Ale když už to začnou dělat fondy s miliardovým byznysem, tak se můžou troškaři (na krátkodobém poklesu) přiživit. Jen je třeba sledovat objemy tržeb u titulů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 14:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:33 To jo, jen nesmi mit naplanovany zamer prodavat zrovna ten stejny titul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno čtvrtek v 14:37 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:37 před 2 minutami, Prochy68 napsal: To jo, jen nesmi mit naplanovany zamer prodavat zrovna ten stejny titul ....celý den sráží cenu a na konci dne si po domluvě vymění velké objemy na té nízké ceně před finančákem to vypadá jak neprodělali a v kapse mají stejný balík akcií jako před tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 14:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:49 (upraveno) To je jina liga, ja jedu s bidou okresni prebor Upraveno čtvrtek v 14:50 uživatelem Prochy68 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se