Kotlick Odesláno pátek v 07:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:19 před 16 hodinami, Prochy68 napsal: mam +50%, takze taky dobry , jen doufam, ze nedopadnu jako u Oklo a SMCI kde jsem vyskakoval za jizdy. Kdyz ja tak nerad prodavam. Máme radost Vincente? 73,3%, máme radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 08:37 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:37 před 1 hodinou, petr_cha napsal: Tak bitcoin pod 80, uz je cas? nebo az se amerika probudi a uvidi, tak jeste pojede sesupem.. prijde mi, ze na btc jsou ty reakce dost pomalejsi nez u akcii, tam tu hupne za jeden den a je hotovo.. Ja pulku krypta zavrel a premyslim ze vysypu vsechno a dam si klid na chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pátek v 09:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:09 před 32 minutami, Prochy68 napsal: Ja pulku krypta zavrel a premyslim ze vysypu vsechno a dam si klid na chvili. To si řikám už skoro 9 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 10:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:00 před 50 minutami, tikzot napsal: To si řikám už skoro 9 let Tak to uz bude vic nez slusny zhodnoceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 10:43 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:43 Tak já pořád čekám. Kromě malých dokupů a nové UPS pořád nevidím čas na nákupypořád je kam a proč klesat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pátek v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:36 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Tak to uz bude vic nez slusny zhodnoceni. No teď už mohu říct, asi jo teď už mě málo co rozhodí(v kryptu) sem se několikrát za tu dobu poučil a pak to je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 12:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:46 (upraveno) před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Ja pulku krypta zavrel a premyslim ze vysypu vsechno a dam si klid na chvili. Naopak. Nech si 3-5 kousku. Zakopej to pod hrušku na zahradě a vytáhni za 20let. A bud se sejdeme na Bahamách nebo v Kladně (doufám, že Jarda ještě bude hrát) Upraveno pátek v 12:46 uživatelem Ajaj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 12:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:50 před 2 minutami, Ajaj napsal: Naopak. Nech si 3-5 kousku. Zakopej to pod hrušku na zahradě a vytáhni za 20let. A bud se sejdeme na Bahamách nebo v Kladně (doufám, že Jarda ještě bude hrát) Aby nedoslo k mylce, ja to nechci prodat a skoncit s tim, jen nakoupit levneji az to spadne. Nebo spis draz kdyz to poroste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 12:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:55 no vidíš to, to je spirit. Prodat ledvinu a jít do toho na plný koule. Jinak, abych pobavil - má někdo praktickou zkušenost, jak vrazit do daní ztrátu z akcií firmy co to dotáhla do insolvence? Broker mi jen nahlásí, že se s akcií už neobchoduje (překvapení) a to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 14:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:40 před 1 hodinou, Ajaj napsal: no vidíš to, to je spirit. Prodat ledvinu a jít do toho na plný koule. Jinak, abych pobavil - má někdo praktickou zkušenost, jak vrazit do daní ztrátu z akcií firmy co to dotáhla do insolvence? Broker mi jen nahlásí, že se s akcií už neobchoduje (překvapení) a to je vše To asi až se ukončí insolvenční řízení a budeš mít něco v ruce ne (odhadují)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno pátek v 17:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:36 Nestaci je nekomu prodat za korunu.. treba prochymu za jedno pivo? By danove mohlo stacit, ne :-).. nebo je fakt uz uplne stahli z obchodování a fakt uz je nejde technicky ani prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 18:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:44 Já nic nepotřebuju, nestíhám hlídat ani těch svých 25 titulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 18:49 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:49 Dneska už mě to hodně svrbí…..uvažuju CAT , na obnovu UA good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 19:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:01 (upraveno) Před hodinou, petr_cha napsal: Nestaci je nekomu prodat za korunu.. treba prochymu za jedno pivo? By danove mohlo stacit, ne .. nebo je fakt uz uplne stahli z obchodování a fakt uz je nejde technicky ani prodat? tak mimo burzu můžeš prodat jakejkoli shi..t, pokud najdeš kupce. Ale finančně když odepíšu ztrátu z daní, tak dostanu min 42% zpátky Upraveno pátek v 19:01 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoblak Odesláno pátek v 20:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:31 Vsechno to praskne. Jenze, kdyz vsude pisou, ze to pujde dolu, zrovna to jde obracene Neni dulezize kdy co nakoupite, ale kdy co prodate a jak dlouho to muzete drzet. Kupte btc bez paky a rok na to nekoukejte… Kupte akcie bez paky a rok na to nekoukejte… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 21:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:55 Záleží jakou máš strategii a akcie. Pokud divi akcie a ETF tak se o to nemusíš skoro starat. Cyklickÿ akcie, růstový, start-upy musíš hlídat. Pokud tě to bavi tak why not? It’s easy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno sobota v 05:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:47 před 7 hodinami, Humanzero napsal: Záleží jakou máš strategii a akcie. Pokud divi akcie a ETF tak se o to nemusíš skoro starat. Cyklickÿ akcie, růstový, start-upy musíš hlídat. Pokud tě to bavi tak why not? It’s easy A pak jsou pitomci jako já, co je to baví 6 měsícu v roce a pak na valeci dovoleny a pruser je za rohem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 08:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:14 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: A pak jsou pitomci jako já, co je to baví 6 měsícu v roce a pak na valeci dovoleny a pruser je za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno neděle v 16:59 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:59 Trumpeta a davova psychoza.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno neděle v 17:41 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:41 (upraveno) Ada vysypáno vše, Solana usypano Škoda ze to nevyhlásil min týden, v týdnu jsem se půlky zbavil. Ale i tak lepší než drátem do oka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno neděle v 17:44 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se