Jehlan Odesláno 10. dubna Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna před 5 minutami, Prochy68 napsal: @Ajaj Jak jsi na tom po dnešku? @Jehlan Zrovna přemýšlím kam s přebytkem, jestli to poslat na burzu nebo vzít menší slitek. a co naopak ? to o kolik ti zlato narostlo poslat na short
Ajaj Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) @Prochy68 Jeden titul jsem vybral ráno (trochu zisk ale max na cíga a šáňo). Druhej ten větší nechal a už je tam zase sekera na provaz. Ale nějak mi to perverzně už přijde vtipný…..asi počátek šílenství Upraveno 10. dubna uživatelem Ajaj
Prochy68 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna @Jehlan Na short a páku to mě neužije, k tomu jsem ještě nedozrál @Ajaj No jen to poskočilo, žádná hitparada
Humanzero Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Před hodinou, Prochy68 napsal: @Ajaj Jak jsi na tom po dnešku? @Jehlan Zrovna přemýšlím kam s přebytkem, jestli to poslat na burzu nebo vzít menší slitek. Co polštář?
Humanzero Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Nastoupil jsem za lepší cenu PYPL, přikupoval NFLX, UBER
Prochy68 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 29 minutami, Humanzero napsal: Co polštář? Mám 50% cash a jsem 1% v plusu, to mi stačí myslim
Honza123 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Předevčírem mi jeden titul udělal 30% za den, tak jsem na konci vybral a snad bude dneska co nakupovat.
Jehlan Odesláno 10. dubna Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna před 4 hodinami, Humanzero napsal: Nastoupil jsem za lepší cenu PYPL, přikupoval NFLX, UBER a co toto ? The AES Corporation (AES) Stock Price & Overview 1
Humanzero Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna https://www.investing.com/news/analyst-ratings/jefferies-cuts-aes-corp-stock-rating-to-hold-slashes-price-target-93CH-3978592 budu sledovat, vše s dobrou divi je pro mě zajímavý
wawrik Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Koľko je u vás daň z dividend? Máte k tomu prilepené aj iné odvody?
Ajaj Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 2 hodinami, Humanzero napsal: https://www.investing.com/news/analyst-ratings/jefferies-cuts-aes-corp-stock-rating-to-hold-slashes-price-target-93CH-3978592 budu sledovat, vše s dobrou divi je pro mě zajímavý BASF
Jehlan Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna před 30 minutami, wawrik napsal: Koľko je u vás daň z dividend? Máte k tomu prilepené aj iné odvody? 15% , pak je tu ale třeba ERSTE - rakušáci si vezmou daň a ty musíš žádat o refundaci. Ale ano, 15% z divi = oproti daním, které platí na odvodech zaměstnanci je výhodnější být kapitalistou než zaměstnancem. 1
Humanzero Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 5 minutami, Ajaj napsal: BASF kdysi jsem uvažoval, nakonec vyhrála 3M kde jsem dobře naložený. Na německých firmách ji mám na WL, ale nemůžu se rozhoupat vrazit něco do evropských firem. Jediná výjimka BMW.
Humanzero Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 3 minutami, Jehlan napsal: 15% , pak je tu ale třeba ERSTE - rakušáci si vezmou daň a ty musíš žádat o refundaci. Ale ano, 15% z divi = oproti daním, které platí na odvodech zaměstnanci je výhodnější být kapitalistou než zaměstnancem. to žádání je prý pěkný vopruz (třeba má někdo jinou zkušenost), proto mě tyhle země s divi odrazují.
Jehlan Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna před 15 minutami, Humanzero napsal: to žádání je prý pěkný vopruz (třeba má někdo jinou zkušenost), proto mě tyhle země s divi odrazují. navíc ti ty peníze dlouho zadržují - Rakousko = pro řidiče, jako pro investory .
Prochy68 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Cina prihazuje na 125%, tak kolik da trumpeta? 200? 1
wawrik Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 26 minutami, Jehlan napsal: 15% , pak je tu ale třeba ERSTE - rakušáci si vezmou daň a ty musíš žádat o refundaci. Ale ano, 15% z divi = oproti daním, které platí na odvodech zaměstnanci je výhodnější být kapitalistou než zaměstnancem. Dík. Prilepenými odvodmi som myslel niečo ako poistné pre zdravotnú poisťovňu (alebo nejaký podobný nezmysel), ktorý sa z dividend platil u nás.
Jehlan Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna před 33 minutami, wawrik napsal: Dík. Prilepenými odvodmi som myslel niečo ako poistné pre zdravotnú poisťovňu (alebo nejaký podobný nezmysel), ktorý sa z dividend platil u nás. Sociální a zdravotní pojištění je jiná kapitola. De facto můžeš být OZP ( osoba bez zdanitelných příjmů) a platit pouze minimální odvod na zdravotní (povinné) pojištění (z vlastní kapsy) 2808 Kč/měsíčně. To je nejnižší odvod v ČR.
petr_cha Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Dík. Prilepenými odvodmi som myslel niečo ako poistné pre zdravotnú poisťovňu (alebo nejaký podobný nezmysel), ktorý sa z dividend platil u nás.Z dividend jen 15 % dan, nic vic...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se