geometr Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Kde to čteš? Nejsou to třeba pozavíraný pozice v souladu s obchodními podmínkami?
Prochy68 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května @Nick06 já bych to rozdělil, nějaký etf US indexu, český dividendovy akcie, nějaký fyzicky zlato a klidně i trochu btc. Hlavně nenakupuj jednorázove, rozdělil bych nákupy do dvou let a kupoval kvartalne a mezitím prachy na sporák ať nezaháleji.
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 3 hodinami, Jehlan napsal: A k Raiff + Moneta nedojde ? Kéž by já mám zálusk na KB i Monetu. Ale mám to na long s divi takže třeba Erste nee. Přijde mi, že banky jak evropsky tak americký jsou hodně, hodně v maxu možná přes. 1
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 47 minutami, Prochy68 napsal: @Nick06 já bych to rozdělil, nějaký etf US indexu, český dividendovy akcie, nějaký fyzicky zlato a klidně i trochu btc. Hlavně nenakupuj jednorázove, rozdělil bych nákupy do dvou let a kupoval kvartalne a mezitím prachy na sporák ať nezaháleji. Pod to bych se podepsal ja bych vzal i statní nebo bankovní dluhopisy.
Prochy68 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Dluhopisy určitě ok, já jak se v nich nepohybuju, tak mě to ani nenapadlo. Sporák je teda pro mě mimochodem taky sprostý slovo, ale já to pálím od boku a to bych nikomu nedoporučoval a dlouhodobě to taky nevychází. Ale zase je prdel 1
Jehlan Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května V 16. 5. 2025 v 16:16, Petr11 napsal: rddt jako tip od patrie, zkoumal to někdo? Asi ne, Amíci neradi, když je někdo banuje za "nesprávné názory" a je na jejich straně. RDDT je hnízdo levicových -istů .
Jehlan Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května Před hodinou, Prochy68 napsal: Dluhopisy určitě ok, já jak se v nich nepohybuju, tak mě to ani nenapadlo. Sporák je teda pro mě mimochodem taky sprostý slovo, ale já to pálím od boku a to bych nikomu nedoporučoval a dlouhodobě to taky nevychází. Ale zase je prdel než spořák, kde ti to inflací hnije do ztracena, to raději vše do zlata
Petr11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 3 hodinami, geometr napsal: Kde to čteš? Nejsou to třeba pozavíraný pozice v souladu s obchodními podmínkami? hele bylo toho dost ve skupině na fb xtb, prostě jim někdo na účtu provedl STOVKY obchodů,který skončily ztrátou. Vypadá to na robota.
Petr11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 2 hodinami, Humanzero napsal: Pod to bych se podepsal ja bych vzal i statní nebo bankovní dluhopisy. zbytečně složitý, to už může dělat trading
Petr11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Před hodinou, Jehlan napsal: Asi ne, Amíci neradi, když je někdo banuje za "nesprávné názory" a je na jejich straně. RDDT je hnízdo levicových -istů . to je pravda, ale možná na to ještě kouknu.
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 2 hodinami, Petr11 napsal: zbytečně složitý, to už může dělat trading co je složitého na tom koupit v český bance dluhopis?
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 3 hodinami, Jehlan napsal: než spořák, kde ti to inflací hnije do ztracena, to raději vše do zlata A pořádný trezor k tomu 1
Nick06 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května @Prochy68 , @Humanzero ,@Jehlan Děkuju za rady. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Jehlan Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května před 9 hodinami, petr_cha napsal: UNH asi stale jeste moznost naskocit.. Díky, něco tam hned pošlu - UnitedHealth director Kristen Gil buys 3,700 shares of company stock 1
Humanzero Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května já tam něco málo dal ještě v pátek i když zdravotnictví a pharma jsou hodně ošemetný pro mě obory...spíš takový drobný na hraní 1
Humanzero Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V 18. 5. 2025 v 18:31, Jehlan napsal: Díky, něco tam hned pošlu - UnitedHealth director Kristen Gil buys 3,700 shares of company stock nabral jsi? 1
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Já bych taky asi ještě něco koupil. Ať Kačer zas něco plácne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se