Jehlan Odesláno 6. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2025 před 18 hodinami, Jehlan napsal: tak ukecali jste mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jde se na zahradu. 1
Humanzero Odesláno 6. června 2025 Nahlásit Odesláno 6. června 2025 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Tak sedím na veterine a prodávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ať vyjde oboje
Prochy68 Odesláno 6. června 2025 Nahlásit Odesláno 6. června 2025 před 1 hodinou, Humanzero napsal: Tak ať vyjde oboje Diky
Jehlan Odesláno 6. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2025 QXO.inc uteklo, tak 15 ks SAIA... mohla by trošku kompenzovat ten pokles.
Petr R Odesláno 7. června 2025 Nahlásit Odesláno 7. června 2025 Pánové, doporučovali jste tu pro obchodování s CP FIO Banku. Ma někdo zkušenosti s Patria Finance nebo je kepsi de tomu vyhnout? Mně to FIO nepřijde moc user friendly, Patria se mi líbí víc.
Jehlan Odesláno 9. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2025 Los Angeles hoří: Protesty proti Trumpovi ochromily dopravu, policie nasadila slzný plyn i střelbu | e15.cz
AndyAaron Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 V 7. 6. 2025 v 4:56, Petr R napsal: Pánové, doporučovali jste tu pro obchodování s CP FIO Banku. Ma někdo zkušenosti s Patria Finance nebo je kepsi de tomu vyhnout? Mně to FIO nepřijde moc user friendly, Patria se mi líbí víc. Osobni zkusenost nemam, ale zrovna ted o vikendu jsme se bavili s kamaradem a ten Patrii pouziva a pochvaloval si to. Takze bych se asi toho nebal.
Humanzero Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/311044-warner-bros-discovery-oznamila-plany-rozdeleni-do-dvou-verejne-obchodovanych-spolecnosti 1
Humanzero Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 (upraveno) WBD pěkný rozptyl během dne...od +10 do -4 Dokoupeno při -7,45 APP Upraveno 9. června 2025 uživatelem Humanzero
Jehlan Odesláno 9. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2025 před 25 minutami, Humanzero napsal: WBD pěkný rozptyl během dne...od +10 do -4 Dokoupeno při -7,45 APP spadli pod 9.55 - ještě by to mělo jít dolů. I když na druhou stranu spousta prodejců se bude chtít vrátit do pozice . Já dnes pustil SAIA a vzal EIX.
Humanzero Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 před 19 minutami, Jehlan napsal: spadli pod 9.55 - ještě by to mělo jít dolů. I když na druhou stranu spousta prodejců se bude chtít vrátit do pozice . Já dnes pustil SAIA a vzal EIX. přesně kdo prodal na dnešních hi a koupí do konce týdne bude vysmátej 1
Jehlan Odesláno 10. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2025 před 17 hodinami, Humanzero napsal: přesně kdo prodal na dnešních hi a koupí do konce týdne bude vysmátej tak WBD 9.27 / čekal jsem jestli neotestuje 9.07 - mám tam pokyn/ EIX - nevím, jestli jsem neměl počkat na 46.40...takže tam mám další pokyn USA si zvolilo stopnout příliv levné práce ilegálů, tak teď byznysy založené na nejnižších mzdách zapláčou. 1
McMac Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 V 7. 6. 2025 v 4:56, Petr R napsal: Pánové, doporučovali jste tu pro obchodování s CP FIO Banku. Ma někdo zkušenosti s Patria Finance nebo je kepsi de tomu vyhnout? Mně to FIO nepřijde moc user friendly, Patria se mi líbí víc. Oboje jsou zavedene platformy od proverenych bank pusobicich zde dlouho, takze riziko podle me podobne. Ve zkratce - Patria ma vyrazne hezci platformu, ale je trochu drazsi. Jestli se Ti rozdil v poplatcich vyplati je subjektivni. Fio umoznuje IMHO obchodovani s vice vecmi - zvlaste US ETF kotovane primo v US, coz jini brokeri casto neumoznuji kvuli chybejicim KID v cestine (Fio se toho neboji ). M.
Humanzero Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 před 13 minutami, Jehlan napsal: tak WBD 9.27 / čekal jsem jestli neotestuje 9.07 - mám tam pokyn/ EIX - nevím, jestli jsem neměl počkat na 46.40...takže tam mám další pokyn USA si zvolilo stopnout příliv levné práce ilegálů, tak teď byznysy založené na nejnižších mzdách zapláčou. stopnou do tý doby až budou krachovat firmy pro nedostatek pracovní síly...jako kdyby my jsme vyhnali z republiky všechny ukrajince, Bulhary, Rumuny tak se zhroutí zdravotnictví, stavebnictví minimálně...nebo v Německu Turci....on si myslí trumpeta, že ty továrny, který přestěhuje, (část aby mu vyhověli) se budou obsluhovat sami? nebo si myslí, že iPhony v indii dělají jaderní inženýři?? 1
Jehlan Odesláno 10. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2025 nechce se mu přes 9.82 ... tak jde ven a zkusíme počkat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 V 5. 6. 2025 v 20:18, petr_cha napsal: Ti nevim, zatim to je furt zacatek rozchodu elona a donalda.. ti si jeste pujdou po krku a elon ma myslim kratsi konec provazu v ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zavřel jsem Teslu, 8% za 5 dnů. Kdyby mě šlo všechno takhle 1
Humanzero Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 To já taky přemýšlím uzavřít pár pozic a zase nakoupit....u longu mě docela dusí slabý dolar a nejsem si jist, že dolar v nejbližší době za Trumpa půjde nahoru...nasr...plno investorů a vymýšlí nesmysl za nesmyslem a jestli aspoň část kapitálu půjde mimo USA dolar nahoru nepůjde...
petr_cha Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 Zavřel jsem Teslu, 8% za 5 dnů. Kdyby mě šlo všechno takhle Kloboucek :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se