Kotlick Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 13 hodinami, gunman napsal: Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru. Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci? Rheinmetall RHM.DE - mají spoustu zakázek a objednávek takže držím dlouhodobě CZUB COLT - vyhráli tendr na ruční zbraně pro Bundeswehr, ale zatím nepotvrzeno. Držím taky dlouhodobě. Snížili ale dividendu.
Prochy68 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Zbrojare co drzim neprodavam (jen semtam trejduju) a zlaty cihlicky mam v supliku porad, i kdyz jsem uz dlouho zadnou neprikoupil
Jehlan Odesláno 22. srpna Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna V 21. 8. 2025 v 0:50, Jehlan napsal: ...akorát nákup BMNR, jinak jsem se flákal... Včera nabídnul podobnou šanci jako předevčírem, nicméně v tomto ETH byznysu se nechci moc angažovat. I tak Jerome potěšil. 1
Humanzero Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 33 minutami, Jehlan napsal: Včera nabídnul podobnou šanci jako předevčírem, nicméně v tomto ETH byznysu se nechci moc angažovat. I tak Jerome potěšil. Jojo Jerome je . Ještě že jsem včera přikupoval. Byla opatrnost, ale lepší než nic 1
Jehlan Odesláno 22. srpna Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna před 35 minutami, Humanzero napsal: Jojo Jerome je . Ještě že jsem včera přikupoval. Byla opatrnost, ale lepší než nic
Prochy68 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 34 minutami, Ajaj napsal: Já prodával Myslíš krypto?
Ajaj Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) Mel jsem docela nasypáno v reit. Ale moc dobre to netrefil. Tak mi aspoň Powell dal dneska téměř čistou nulu Upraveno 22. srpna uživatelem Ajaj
petr_cha Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Hele, fakt zacina trumpeta strasit, ze tech společnosti znarodni vic.. nejen Intel.. ? :-o
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Tak u intelu je to výhra....jsou rádi za každý dolar(zvýšení ceny akcie), ale pokud nepřijdou s novými čipy tak stejně půjdou do kopru. A to tištění akcií taky není výhra, kvůli ředění podílu...Takže ano asi bude víc firem, ale pouze topících se firem a stejně si musí poradit sami. Žádnou tragédii bych v tomhle neviděl. 1
Humanzero Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Držím větší hotovost na nákup, pokud by dala NVDA horší výhled a byl pokles trhu
Jehlan Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna Před hodinou, Humanzero napsal: Držím větší hotovost na nákup, pokud by dala NVDA horší výhled a byl pokles trhu ale LEU dobrý 1
Humanzero Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 44 minutami, Jehlan napsal: ale LEU dobrý To jo, ale být to ty nasypeš tam napoprvé 10x tolik 1
Prochy68 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Takhle se investuje https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-pero-monami-zenyle-jizni-korea-akcie.A250827_093434_eko-zahranicni_alis 1
Humanzero Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna (upraveno) před 24 minutami, Prochy68 napsal: Takhle se investuje https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-pero-monami-zenyle-jizni-korea-akcie.A250827_093434_eko-zahranicni_alis Předpokládám, že akcie už měl Trump v portfoliu a dělal blbého Upraveno 27. srpna uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 4 minutami, Humanzero napsal: Předpokládám, že akcie už měl Trump v portfoliu a dělal blbého Já ten svět už nepobírám, když vylitnul dogecoin po tweetu Muska tak dejme tomu, ale reálná firma a o 60%? Ani cent bych do toho nedal .
Humanzero Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 3 minutami, Prochy68 napsal: Já ten svět už nepobírám, když vylitnul dogecoin po tweetu Muska tak dejme tomu, ale reálná firma a o 60%? Ani cent bych do toho nedal . tak na to péro si můžeš sáhnout a je za tím nějaká ruční práce, výroba...cenu nechme stranou...naproti tomu dogněco je změť jedniček a nul...prostě zbytné nic
Humanzero Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna ČEZ...zase Tykač a info od Babiše o výkupu akcií?
Prochy68 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 3 minutami, Humanzero napsal: tak na to péro si můžeš sáhnout a je za tím nějaká ruční práce, výroba...cenu nechme stranou...naproti tomu dogněco je změť jedniček a nul...prostě zbytné nic No právě, krypto je sazka na možný rychlý prachy, co tady, nevěřím že o 60% vylitne ziskovost firmy, prodeje apod. Možná se pletu, vím o tom ho...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se