Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 hodinami, gunman napsal:

Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru.

Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci?

Rheinmetall RHM.DE - mají spoustu zakázek a objednávek takže držím dlouhodobě

CZUB COLT - vyhráli tendr na ruční zbraně pro Bundeswehr, ale zatím nepotvrzeno. Držím taky dlouhodobě. Snížili ale dividendu.

Odesláno

Zbrojare co drzim neprodavam (jen semtam trejduju) a zlaty cihlicky mam v supliku porad, i kdyz jsem uz dlouho zadnou neprikoupil 😀

Odesláno
V 21. 8. 2025 v 0:50, Jehlan napsal:

...akorát nákup BMNR, jinak jsem se flákal...

Včera nabídnul podobnou šanci jako předevčírem, nicméně v tomto ETH byznysu se nechci moc angažovat. I tak Jerome potěšil. 

• Like 1
Odesláno
před 33 minutami, Jehlan napsal:

Včera nabídnul podobnou šanci jako předevčírem, nicméně v tomto ETH byznysu se nechci moc angažovat. I tak Jerome potěšil. 

Jojo Jerome je 🎅🏻. Ještě že jsem včera přikupoval. Byla opatrnost, ale lepší než nic 🙂

• Haha 1
Odesláno
před 35 minutami, Humanzero napsal:

Jojo Jerome je 🎅🏻. Ještě že jsem včera přikupoval. Byla opatrnost, ale lepší než nic 🙂

image.png.d16c53957ebfeb7eb27ed230257d9a78.png

Odesláno (upraveno)

Mel jsem docela nasypáno v reit. Ale moc dobre to netrefil. Tak mi aspoň Powell dal dneska téměř čistou nulu

Upraveno uživatelem Ajaj
Odesláno

Tak u intelu je to výhra....jsou rádi za každý dolar(zvýšení ceny akcie), ale pokud nepřijdou s novými čipy tak stejně půjdou do kopru. A to tištění akcií taky není výhra, kvůli ředění podílu...Takže ano asi bude víc firem, ale pouze topících se firem a stejně si musí poradit sami. Žádnou tragédii bych v tomhle neviděl.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Humanzero napsal:

Držím větší hotovost na nákup, pokud by dala NVDA horší výhled a byl pokles trhu 

ale LEU dobrý 👍

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, Humanzero napsal:

Předpokládám, že akcie už měl Trump v portfoliu a dělal blbého 😆

Já ten svět už nepobírám, když vylitnul dogecoin po tweetu Muska tak dejme tomu, ale reálná firma a o 60%? Ani cent bych do toho nedal 😀.

Odesláno
před 3 minutami, Prochy68 napsal:

Já ten svět už nepobírám, když vylitnul dogecoin po tweetu Muska tak dejme tomu, ale reálná firma a o 60%? Ani cent bych do toho nedal 😀.

tak na to péro si můžeš sáhnout a je za tím nějaká ruční práce, výroba...cenu nechme stranou...naproti tomu dogněco je změť jedniček a nul...prostě zbytné nic

Odesláno
před 3 minutami, Humanzero napsal:

tak na to péro si můžeš sáhnout a je za tím nějaká ruční práce, výroba...cenu nechme stranou...naproti tomu dogněco je změť jedniček a nul...prostě zbytné nic

No právě, krypto je sazka na  možný rychlý prachy, co tady, nevěřím že o 60% vylitne ziskovost firmy, prodeje apod. Možná se pletu, vím o tom ho... 😆

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...