Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 4. 2025 v 10:03, Axel napsal:

To ho ale zodpovědnosti žádným způsobem nezbavuje..  Očividně neví, co to je clo, žongluje s termíny a čísly jak šašek. Konečně tým lidí kolem sebe si vybíral on sám, dle toho to pak vypadá. Nikdo tam není svéprávný.. 

Rozšířit  

to máš pravdu, je tlučhuba, ale stejně jako Biden je loutka a mě by zajímalo kdo je ta hlavní postava 😉

Odesláno

co jsem vcera prodal, jsem z casti vzal nazpatek se slevou, ale nechavam si porad rezervu 🙂

Odesláno

"You mentioned catching falling knives, and my vision is that when the stuff hits the fan and there’s blood in the streets most people go like this, they say well we’re not going to buy until the knife stops falling, until the dust settles, until all the uncertainty has been resolved. But the trouble is that once that happens then the price will have rebounded.

So we want to buy at a time of upset and while the knife is still falling and I think the refusal to catch a falling knife is a rationalization for inaction. It’s our job to catch falling knives, That’s how you get bargains. But you have to do it carefully."

Howard Marks, Oaktree Capital

Odesláno

Moje strategie:

a) co je v zisku tak nechat

b) co je ve ztrátě, prodat kvuli daňové optimalizace a pokud titulu věřím, tak zase zpátky koupit

c) naspořit nějaký cash a nastoupit. Jestli dnes, zítra pozítří je jedno, protože dno netrefím. Pokud se ale pro titul rozhodnu, tak vyčleněnou částku rozhodím na 3 díly, které proinvestuji

Odesláno
  V 3. 4. 2025 v 17:14, Ajaj napsal:

Moje strategie:

a) co je v zisku tak nechat

b) co je ve ztrátě, prodat kvuli daňové optimalizace a pokud titulu věřím, tak zase zpátky koupit

c) naspořit nějaký cash a nastoupit. Jestli dnes, zítra pozítří je jedno, protože dno netrefím. Pokud se ale pro titul rozhodnu, tak vyčleněnou částku rozhodím na 3 díly, které proinvestuji

Rozšířit  

Moje strategie včera byla, co je v zisku prodat, kde tecu to si nechat (optimalizovat v dubnu mi nedává smysl), za cca 40 cashe jsem dneska naskočil zpět a ted uvidím podle situace. Ale plán je při 10%zisku nekompromisně prodávat a držet spíš hotovost pro příležitosti a ředění. Na český burze mám hotovost co můžu použít, ale to by musela být echt příležitost to přesunou do US.  Jo a dneska jsem vzal nějakou KB jen tak na otočení, tak uvidím jak se zadari.

Tak plán by byl, teď přijde ta realita 😆

Odesláno

moje strategie skoro zatím nic nedělat. 1/3 mám pohodlně ve velkým zisku, zbytek většinou do -10 to nemá smysl řešit. Řeším -20 a víc. Takže jsem naředil DELL, EL. Mám jen dva kostlivce NKE a LCID

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...