Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, petr_cha napsal:
před 17 hodinami, Prochy68 napsal:
Zavřel jsem Teslu, 8% za 5 dnů. Kdyby mě šlo všechno takhle

Kloboucek 🙂

Byla to náhoda, ale potěšilo 🙂

• Like 1
Odesláno
před 16 hodinami, Humanzero napsal:

To já taky přemýšlím uzavřít pár pozic a zase nakoupit....u longu mě docela dusí slabý dolar a nejsem si jist, že dolar v nejbližší době za Trumpa půjde nahoru...nasr...plno investorů a vymýšlí nesmysl za nesmyslem a jestli aspoň část kapitálu půjde mimo USA dolar nahoru nepůjde...

Já právě přemýšlím co s krytem, z cca 60% jsem nalozenej, zbytek v stable coinech. Už měsíce čekám jestli něco, občas něco uprodam a nakoupím. Potřeboval bych nějakej propad abych nakoupil za zbytek a zahodil na pár let klíče nebo strmej růst a ono pořád nic 😀

Odesláno

Ty energie jsou vděčný, pořád to tak nějak točím dokola, včera jsem přikoupil oboje. Ale je to za drobny, budu muset přitlačit.

• Like 1
Odesláno (upraveno)

já už začínám víc akumulovat na blížící se 2q výsledky, kde snad budou zajímavý propady ke koupi. 

Jinak taky klasika SMR/Oklo/HL/WBD

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mám omezené možnosti, ale zatím držím prachy z prodejů v Q1 a vyhlížím. Zatím se bojím 🙂

Odesláno

Aneb vse jak co nejvice shodit dolar...

Prani = snizit deficity obchodu?

Vysledek = vyssi inflace, vyssi obsluha jejich statniho dluhu.. a ztrata svetove pozice ?

Jak pro long pozice vnimate hrozbu propadu kurzu usd? Do dvou let a do 5 let?

Odesláno
Před hodinou, petr_cha napsal:

Aneb vse jak co nejvice shodit dolar...

Prani = snizit deficity obchodu?

Vysledek = vyssi inflace, vyssi obsluha jejich statniho dluhu.. a ztrata svetove pozice ?

Jak pro long pozice vnimate hrozbu propadu kurzu usd? Do dvou let a do 5 let?

No není to pěkný už teď na ETFkách SP500, NASDAQ100, kupovaných v EUR v Evropě. Těch 10% poklesu EUR/USD kurzu je tam hodně znát. Dlouhodobě to bude nepěkné.

Odesláno
před 13 minutami, petr_cha napsal:

DiP mam v NQSE.DE, cili nasdaq etf hedgovene v eur.. zatim to davaj.. ale tam mam par korun, vic primo v akciich v usd.. 😞

Jo ten je v poho, ale SPYL.DE, SXRV.DE v EUR jsou na tom bídně.

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Kotlick napsal:

No není to pěkný už teď na ETFkách SP500, NASDAQ100, kupovaných v EUR v Evropě. Těch 10% poklesu EUR/USD kurzu je tam hodně znát. Dlouhodobě to bude nepěkné.

dlouhodobě je to v pohodě, jen teď není úsměv😆, pokud to nebude nová hladina $. Problém to je pro někoho, kdo teď chce čerpat investované peníze...My dlouhodobý doufáme že se zase vrátí nahoru....snad určitě po tom co vypadne ten oranžový kašpar😉

Upraveno uživatelem Humanzero

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...