Prochy68 Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 před 15 hodinami, petr_cha napsal: před 17 hodinami, Prochy68 napsal: Zavřel jsem Teslu, 8% za 5 dnů. Kdyby mě šlo všechno takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kloboucek Byla to náhoda, ale potěšilo 1
Prochy68 Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 před 16 hodinami, Humanzero napsal: To já taky přemýšlím uzavřít pár pozic a zase nakoupit....u longu mě docela dusí slabý dolar a nejsem si jist, že dolar v nejbližší době za Trumpa půjde nahoru...nasr...plno investorů a vymýšlí nesmysl za nesmyslem a jestli aspoň část kapitálu půjde mimo USA dolar nahoru nepůjde... Já právě přemýšlím co s krytem, z cca 60% jsem nalozenej, zbytek v stable coinech. Už měsíce čekám jestli něco, občas něco uprodam a nakoupím. Potřeboval bych nějakej propad abych nakoupil za zbytek a zahodil na pár let klíče nebo strmej růst a ono pořád nic
Humanzero Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 (upraveno) SMR +20 škoda, že jsem nevzal i OKLO Upraveno 11. června 2025 uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 Ty energie jsou vděčný, pořád to tak nějak točím dokola, včera jsem přikoupil oboje. Ale je to za drobny, budu muset přitlačit. 1
Humanzero Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 (upraveno) já už začínám víc akumulovat na blížící se 2q výsledky, kde snad budou zajímavý propady ke koupi. Jinak taky klasika SMR/Oklo/HL/WBD Upraveno 11. června 2025 uživatelem Humanzero 1
TomCZ Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 Mám omezené možnosti, ale zatím držím prachy z prodejů v Q1 a vyhlížím. Zatím se bojím
Humanzero Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Ten levný už přestává být srandaČlověk pak nakupuje i když nechce , nebo spíš nechtěl
Zlý Jabko Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Ohohoooo OOOOhohohooo! https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-trump-prenasi-celni-valky-na-wall-street-chce-odvetnou-dan-pro-cizi-investory-278881#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest288_local_box_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Prochy68 Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 To by bylo aby velkej krásnej Trump tu Ameriku neodrovnal 1
geometr Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Říkal jsem si, kdy s něčím podobným přijde.
petr_cha Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Aneb vse jak co nejvice shodit dolar...Prani = snizit deficity obchodu?Vysledek = vyssi inflace, vyssi obsluha jejich statniho dluhu.. a ztrata svetove pozice ?Jak pro long pozice vnimate hrozbu propadu kurzu usd? Do dvou let a do 5 let?
Kotlick Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Před hodinou, petr_cha napsal: Aneb vse jak co nejvice shodit dolar... Prani = snizit deficity obchodu? Vysledek = vyssi inflace, vyssi obsluha jejich statniho dluhu.. a ztrata svetove pozice ? Jak pro long pozice vnimate hrozbu propadu kurzu usd? Do dvou let a do 5 let? No není to pěkný už teď na ETFkách SP500, NASDAQ100, kupovaných v EUR v Evropě. Těch 10% poklesu EUR/USD kurzu je tam hodně znát. Dlouhodobě to bude nepěkné.
petr_cha Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 DiP mam v NQSE.DE, cili nasdaq etf hedgovene v eur.. zatim to davaj.. ale tam mam par korun, vic primo v akciich v usd.. :-(
Kotlick Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 před 13 minutami, petr_cha napsal: DiP mam v NQSE.DE, cili nasdaq etf hedgovene v eur.. zatim to davaj.. ale tam mam par korun, vic primo v akciich v usd.. Jo ten je v poho, ale SPYL.DE, SXRV.DE v EUR jsou na tom bídně.
Humanzero Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Prizobnul jsem KB taky jsem chtěl, ale po solidní práci izraelských pilotů, čekám někde nějaký propad v us
Humanzero Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 (upraveno) před 6 hodinami, Kotlick napsal: No není to pěkný už teď na ETFkách SP500, NASDAQ100, kupovaných v EUR v Evropě. Těch 10% poklesu EUR/USD kurzu je tam hodně znát. Dlouhodobě to bude nepěkné. dlouhodobě je to v pohodě, jen teď není úsměv, pokud to nebude nová hladina $. Problém to je pro někoho, kdo teď chce čerpat investované peníze...My dlouhodobý doufáme že se zase vrátí nahoru....snad určitě po tom co vypadne ten oranžový kašpar Upraveno 13. června 2025 uživatelem Humanzero
Kotlick Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 No tak budeme doufat. Jsem long, aleuž mě ten kašpar sere.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se