Libor Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Pokud jste nahodou nezaregistrovali: Ale moje kafe to neni, ve stribrno cerne by se mi libili vic.
kubson Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 jsou tam ještě další 2 nové varianty toho samého
bandicoot Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) teda, čím víc na to KOUKÁM, tím víc se mi to líbí - obzvlášť průhled je parádní Upraveno 28. července 2009 uživatelem bandicoot
cody Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Ja mam pro skeletony taky slabost. Tyhle jsou moooc pekne. Ale asi bych se bal do nich jit. Obcas tu nejaky hodinar napise, ze odstraneni vseho co jde se podepise na zivotnosti. Nevim jestli si mam pod tim predstavit praskle mustky nebo vylamana kolecka, ale cervicek neduvery hloda...
cody Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Hele Kibi a ty Rotary co prodava Viktor se ti nelibi? Ja o nich premejslel, ale jsou dost velky. Kazdopadne se mi libi pouzdro, dynko i rucky.Za ty prachy... edit: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...5&hl=rotary Upraveno 28. července 2009 uživatelem cody
ls8ls8 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 asi prvni skeleton, co se mi libi Presne tak. Skeletony se mi vubec nelibi, ale tyhle jsou docela zajimave.
Diamondking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Když si je koupíš no a jak Ti nebudou sedět tak prodáš...jak jednoduché
cody Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 No kdybych je mel tak ti je pujcim. Protoze je nemam nepomuzu. Me staci ke stesti jen nekomu poradit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se