Přejít na obsah

Obroučky na dioptricke bryle

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V lete som začal nosiť slnečné Tag Heuer Spring Rubber 383 v kombinácii s kontaktnými šošovkami, ale zle ich znášam. Chcel by som zameniť tmavé sklá za dioptrické, no potrebujem zmenšiť veľkosť skiel z 57 mm na cca 50 - 52 mm. U slnečných má význam, keď väčšie sklá zakrývajú oči aj z boku, u čírych skiel to nevyzerá dobre. Bežne čítam na internete, že u vŕtaných rámov zmenšenie skiel nie je problém, v optikách v mojom okolí sa to vraj nedá, chcú plastový model, podľa ktorého sklá vybrúsia. Neviete mi niekto poradiť alebo pomôcť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
Návštěvník maxigabrielg

uz ma to fakt,fakt dojalo - uz dva krat mi odpadla nozicka a reklamacie, behacky, vysvetlovacky a teraz sa to stalo znova uz mne je to kokotno a trapno znova reklamovat..... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ale uz na mna tak pozeral, ze co asi ten magor stvaral, ze mu znova ta ista nozicka..... ( za jazdy v aute, chapes, normalne ze flink a spadli mi z nosa!?)

Odkaz ke komentáři

Všechny brýlové obruby co jsem měl (a nešetřil jsem na ceně) po nějaké době ukázaly slabá místa ... některým se povolují šroubky, jiným nevydrží povrchová úprava atd. Opravdu JEDINÉ "neprůstřelné" za těch 40 let jsou tyto - na 110% dokonale vyrobené echt made in japan

post-166-0-01427300-1427923159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem čočkin od mala a po x.. pokusech (levný, drahý, značka, neznačka) jsem skončil u Tagheuer ("gumový" nožičky a vršek skel v rámečku)  a neměnil bych. Pochopil jsem proč mi je prodavačka "nerada" prodávala :) dlouho jsem se nevrátil (jen čištění)....

Odkaz ke komentáři

Všechny brýlové obruby co jsem měl (a nešetřil jsem na ceně) po nějaké době ukázaly slabá místa ... některým se povolují šroubky, jiným nevydrží povrchová úprava atd. Opravdu JEDINÉ "neprůstřelné" za těch 40 let jsou tyto - na 110% dokonale vyrobené echt made in japan

Copak to je za model? Moc se mi líbí :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jsem čočkin od mala a po x.. pokusech (levný, drahý, značka, neznačka) jsem skončil u Tagheuer ("gumový" nožičky a vršek skel v rámečku)  a neměnil bych. Pochopil jsem proč mi je prodavačka "nerada" prodávala :) dlouho jsem se nevrátil (jen čištění)....

tiez som nad nimi vahal... ale ja som novacik, moje prve bryle som si kupoval ani nie pred rokom.

takze rad si dam poradit.

Odkaz ke komentáři

Výborné téma :) Kupuju si nové brýle tak jednou za rok, za dva. Ne že bych je potřeboval, ale mám rád změnu :)

Porsche design jsem měl troje, vždycky z ebay, protože ceny, za které se prodávají v Čechách jsou nesmyslné.

Kvalita slušná.

Poslední obroučky jsem si pořídil od Mykita - německá manufaktura, brýle vyrobené 3D tiskem z patentovaného materiálu Mylon. U nás je prodává Žilka Optik na Míráku. Já je mám z Německa.

Co mě ale aktuálně nejvíc baví je Kuboraum. Některé modely mi připomínají rádce ze šíleně smutné princezny :)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

organic

nemam o sebe velke iluzie, ale jedno je iste, ze ten model na fotke od Kuboraum by mi asi nepridal.... :eek:

foto, co si nahodil, je super - pobavilo - ale myslim, ze v tej ponuke su aj ludskejsie kusky.

Odkaz ke komentáři

To :Viktor

Mám stejný model, vím o čem mluvíš......

To : Maxigabrielg

Vyzkoušej, je to klišé, ale skoro o nich nevíš, nic nikde netlačí, mě neuchvátily na první pohled, ale až na vyzkoušení a nošení.

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...