zdr Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Co na ne vravite za mna celkom dobre. I ked som ich skor cakal v pelagos serii z tahom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Zopar postrehov uz mas tu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Líbí se mi, jen bych také upřednostnil tah nad NATO. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 39 minutami, Jan Podhorný napsal: Líbí se mi, jen bych také upřednostnil tah nad NATO. Jako FXD tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Jako FXD tah? Myslím, že jste to pochopil… důvěřuji vaši inteligenci 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Krásný hodinky i na tom pásku, který je však omezuje na sportovní nebo spíš tool nasazení. Škoda, že nelze použít na titanovém tahu jako mají Pelagos 39, to by z nich udělalo skvělé univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Za me cele dobre. Nazloutle indexy plus oranzova ty hodinky krasne ozivuje. Pevne oka a provlekaci remeny z nich delaji ucelove hodinky, coz se mi libi, ale oproti tezkym ocelovym diverum jinych znacek a teto velikosti jsou krasne lehoucke, celkem nizke, na lehkem remenu a vhodne na celodeni noseni. Nemohu jim nic vytknout a za me nejhezci tudor. Ve srovnani s klasickyma Pelagos mi prijde ciselnik nejak bliz ke sklu. Alespon opticky mi to tak prijde a to se mi moc libi. Nemam rad popelniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se