Přejít na obsah

Levné potápky pro každý den

Doporučené příspěvky

Zdravím, zachtělo se mi pořídit si nějaké levnější quartz potápky pro každý den. Moc se mi líbí Casio Duro, ale jsou na moji ruku příliš velký a jejich menší varianta je naopak moc malá. Ideálně bych se chtěl pochybovat někde kolem +-40mm velikosti, což je pro mě ideální velikost hodinek. Cenově se chci pohybovat ideálně do 5 tisíc a chci alespoň trochu "značku" (Citizen, Seiko?) (tj. Nechci žádný čínský San Martin apod.). Podmínkou je, že chci korunku klasicky "na trojce". Korunka kdekoliv jinde mi vadí. Po hledání jsem docela bezradný, protože zjišťuji, že sehnat s těmito podmínkami není úplně jednoduché. Dal by někdo tip? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potápky tj WR min. 200 m s dalšími parametry, které chceš asi nebude úplně reálné najít a to i u zánovních kousků, aby to nebyla úplná hrůza. Budeš muset v něčem slevit nebo zvýšit limit

Odkaz ke komentáři

Ahoj a proč ne zrovna ty citizen , které sám zmiňuješ… třeba tyhle 41mm jsou o fousíček nad 5 , ale určitě půjde vyčkat na nějakou slevu.  Navíc na rozdíl od casia je to automat ;) . 

https://www.timestore.cz/citizen-promaster-ny0120-01ee?gad_source=1&gbraid=0AAAAADaJElc9jLD45cYsSQNWAj9BXl8My&gclid=Cj0KCQiAire5BhCNARIsAM53K1j2jVo1EJ8giydRk5vOkwUCQt69YJa5nn0AYagaRxvswoQ_zSPwjW8aApkiEALw_wcB

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Modré jsem viděl  za 5500,- a určitě se něco objeví i na BF . Jako ano, nemusím Mercedes hodinovou ručičku , ale zase day-date , divers certifikace , automat, 41mm , jsou verze i na kovového náramku , tohle všechno od zavedené značky za cenovku často pod 6k . Nejtěžší bude podle mě vybrat barvu :D . 

IMG_4525.png

• Like 2
Odkaz ke komentáři

CItizen je dobrá volba ,ak ti nebude chýbať k životu vyslovene otočná Luneta, tak trebárs toto. Eco Drive, Titan, 40mm, Monokok púzdro a WR 30BAR., skrutkovacia korunka.

Citizen BN0118-04E

alebo lacnejšia alternatíva keď ideme už po tej cene. Casia tiež bet otočnej Lunety ale majú WR 10 BAR sú prehľadné a hlavne majú skrutkovaciu korunku.

Casio EFV-100D-1AVUEF - Dom hodín MAX robia sa vo viacerých farbách.

áno viem nie sú to zrovna pravé potápky,ale do vody sa s nimi báť nemusíš isť.

prípadne tretí tip najbližšie k požiadavkám, ale treba si  Priplatiť. 

SEIKO SNE569P1  na tomto odkaze sú zrovna vypredané ,ale určite ešte niekde budú k dispozícii.

Upraveno uživatelem digiMonster
Odkaz ke komentáři

Nevím, zda to v tvých očích bude splňovat požadavek na značku, ale Festina za 3300,- dělá výbavou zajímavý potápkový model v baterce Festina The Originals Diver, se safírem, šroubovací korunkou a v dané cenovce má myslím překvapivě i náramek z plných a ne skládaných dílků. Navíc klasickou rozteč mezi nožkami 20 mm, takže by i tak šel případně snadno vyměnit za nějakou pryž.

Upraveno uživatelem davok
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...