Přejít na obsah

Citizen Series 8

Doporučené příspěvky

Dnes jsem dostal od manželky krásné nové hodinky k 5 výročí našeho manželství a zároveň k narozeninám, které budu mít za několik dnů. Jen k tomu dodala..je to zase z jiného soudku, tak ať máš změnu. V poslední době jsem na Series 8 koukal dost často, tak mě tím opravdu udělala velikou radost.Jsou to moje první automaty a moc se těším na jejich užívání. 

IMG_9367.jpeg

IMG_9368.jpeg

IMG_9371.jpeg

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsem dobře koukal tady po fóru, jsi skalní fanoušek značky Citizen. Ani si nevybavuji, jestli jsi dával fotku hodinek jiné značky. Každopádně tyhle Series 8 jsou parádní a Tvá manželka si zaslouží úctu. Užij si prvních automatů a ať přináší nekončící radost. 👍

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, dragys27 napsal:

Jestli jsem dobře koukal tady po fóru, jsi skalní fanoušek značky Citizen. Ani si nevybavuji, jestli jsi dával fotku hodinek jiné značky. Každopádně tyhle Series 8 jsou parádní a Tvá manželka si zaslouží úctu. Užij si prvních automatů a ať přináší nekončící radost. 👍

Jo to je pravda. Fanoušek Citizenu jsem už dlouho. Mám ještě Seiko Sportura GPS, ale ty užívám jen občas. Citizenů mám dostatek, ale automaty skutečně první. Ale i po jen několika dnech si je skutečně užívám a nadšení neubejvá. Dekuju moc za pochvalu. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...