Jaroslav Jára Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Dnes jsem dostal od manželky krásné nové hodinky k 5 výročí našeho manželství a zároveň k narozeninám, které budu mít za několik dnů. Jen k tomu dodala..je to zase z jiného soudku, tak ať máš změnu. V poslední době jsem na Series 8 koukal dost často, tak mě tím opravdu udělala velikou radost.Jsou to moje první automaty a moc se těším na jejich užívání. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Krásný dárek, máš moc hodnou ženu. Ten popis na té destičce je věnování od manželky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 9. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Ženu miluju a je fakt moc hodna. Destička v krabici prý byla a nenechala nic vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Parádní hodinky a žena pro to očividně má dobrý cit. Číslice 8 v názvu téhle řady Citizen má symbolizovat nekonečno, tedy našla v tom zřejmě pěknou asociaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Tyhle Citizen jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 9. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Před hodinou, xbraj19 napsal: Tyhle Citizen jsou parádní. Děkuju. Mě se taky noc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 9. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 před 2 hodinami, Waya03 napsal: Parádní hodinky a žena pro to očividně má dobrý cit. Číslice 8 v názvu téhle řady Citizen má symbolizovat nekonečno, tedy našla v tom zřejmě pěknou asociaci. Jojo. Myslim, že to je dokonale řečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Jestli jsem dobře koukal tady po fóru, jsi skalní fanoušek značky Citizen. Ani si nevybavuji, jestli jsi dával fotku hodinek jiné značky. Každopádně tyhle Series 8 jsou parádní a Tvá manželka si zaslouží úctu. Užij si prvních automatů a ať přináší nekončící radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 11. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Před hodinou, dragys27 napsal: Jestli jsem dobře koukal tady po fóru, jsi skalní fanoušek značky Citizen. Ani si nevybavuji, jestli jsi dával fotku hodinek jiné značky. Každopádně tyhle Series 8 jsou parádní a Tvá manželka si zaslouží úctu. Užij si prvních automatů a ať přináší nekončící radost. Jo to je pravda. Fanoušek Citizenu jsem už dlouho. Mám ještě Seiko Sportura GPS, ale ty užívám jen občas. Citizenů mám dostatek, ale automaty skutečně první. Ale i po jen několika dnech si je skutečně užívám a nadšení neubejvá. Dekuju moc za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Este sem daj pekne lumi foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 11. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Lumi asi tak. Foceno mobilem tak snad to postačí. Za mě zatím opravdu spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Dik, no este sa posnaz Som myslel ze aj 15 vysek je lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 11. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Není ale myslim, že mi tam nechybí. Foto zkusim drobet lip vychytat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Series 8 je pecka, zvolil bych trochu jiný model, ale kdo ví, třeba taky ne, asi bych je všechny musel hodit v krámě na ruku. Ale pecka. Jsi překvapil, nebo spíš manželka. Po záplavě kvarcových chronografů takovéhle prda. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Děkuji moc za chválu. No taky jsem to nečekal, ale po nějakém čase užívání jsem mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Vybral sis tuhle variantu sám a nebo má manželka tak dobrej vkus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 No řekl bych, že má dobrej vkus. Koukal jsem na několik variant, ale tuhle vybrala žena úplně sama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se