Přejít na obsah

Reklama na fejky

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
myslím že by si to chronomag měl trochu hlídat

... a trochu předělat - reklamu na hrnce jsem ještě na jiném hodinkovém foru nezaregistroval (úvodní strana) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...

Reklama na fake se mi sice nezobrazuje, ale po dnešním update fora mi znovu vyskočil banner na sklik reklamy. Má někdo tip, jak to zrušit v Opeře? Dík.

EDIT: Odpovím si sám. Pravé tlačítko někde vedle reklamy - Blokovat obsah - Podrobnosti - Přidat. Tady zadáte http://out.sklik.cz

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Reklama na fejky to sice není, ale dost mě to "pobavilo". Chápu princip reklamy jako zdroje peněz. :) Ale zrovna tenhle model jsem úplně nepobral... Ještě, že je tam alespoň anoncovaný to PR...

Ale možná jsou ve sklepě ústředí Société Générale zavření nějací hodináři se spoustou novinek... :)

post-1975-039321800 1283115866.jpg

post-1975-077293700 1283115882.jpg

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

už nám tu chybí jen Provident a její obchodní zástupkypkyně Anna...

http://www.hribi.net/video_youtube/Provident%20Reklama%20-%20Pujcil%20sis%20u%20blby%20firmy%20vole/lvmDDJRcvBE

Ještě toho trochu. :D Víš co, já jsem chtěl hlavně poukázat na to, že nechápu tenhle reklamní hybrid. Moc často jsem nezažil, že by se třeba na stránkách Seznamu, v sekci "Houbaření a sběr lesních plodin" objevila pod názvem "Nedělejte si doma vlastní protektory, ale obraťe se na odborníky" reklama na Michelin ve formě článku. A ještě se to objevilo jako jediný odkaz na celej server (viz odkaz na Design portálu)...

post-1975-063645800 1283116643.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...