kopis Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září za mě super , líbí se mi. po delší době géčka, o kterých budu uvažovat. zajímavý modul, v modu stopek datumka ukazuje minuty, paráda. škoda jen té malé baterky.
... Odesláno 9. září Autor Nahlásit Odesláno 9. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Snad ten černý model, ale když vidím utopená tlačítka a absenci smysluplných/digitálních stopek, odpočtu a budíku... Zas takový Casio-absťák nemám...
lub Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září tmavá šedozelená s oranž akcentem nebo pak černá s ocelovou předkožkou. právě absence displeje mi přijde jako svěží změna. prostě tříručky s datumovkou a jako bonus krátké stopky a světlo. uvidíme, no, hodinek mám 3 prdele
... Odesláno 9. září Autor Nahlásit Odesláno 9. září Ten tmavězelený model je také pěkný, ale naposledek jsem s barvami opatrný, sladit to pak s oblečením (a nožíkem ) je dost omezující...
kopis Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Myslím, že se budou prodávat skvěle. Líbí se mí kombinace kovu a modrý cifr. Jak říká @lub hodinek máme dost, uvidíme naživo , ale myslím, že je to svěží vítr do gshock řady
iggy78 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září (upraveno) Toto jsem tu nenašel, nové barvy GBA-950... :-). https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GBA-950-7A2/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září uživatelem iggy78 Výměna fota.
orol Odesláno pátek v 07:06 Nahlásit Odesláno pátek v 07:06 Vorvaň se vrací - Casio Oceanus kolekce rozšířena o model Cachalot: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se