Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky libový, bordó jim sekne, bude to teď hodně oblíbená barva a s tou slitinou je to fakt hezký. Nebejt tam ventil a nestát to 15.000$ tak je to super.. omega ulítla s cenama nechutně tedy🧐

• Dát hlas 1
Odesláno

jes

V 19. 2. 2025 v 15:41, Salamaster napsal:

The latest  Omega Seamaster Diver 300 , this time in burgundy and bronze gold - Omega's patented alloy. According to Omega, "the material offers unparalleled resistance to corrosion, so it ages slowly and retains its natural and beautiful patina for a longer period of time."       

article https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/daniel-craig-omega-seamaster-diver-300m-bronze-gold

fd3e86dd1bfdc8f41291b37cc63f342a-2000x2498.jpg

dfb0bd49719a4664ad9bfe5821e6953d-2000x2502.jpg

dfc4dba4add48e1c8fd6fbd227628f36-1890x2835.jpg

Rozšířit  

jestli mame Hulk ,Batman, a Bruce Wayne pro Rolex, tyto hodinky by mely byt Iron Man ne?

• Dát hlas 1
Odesláno

Jsou krásný, skoro až moc :) mesh mi obecně nevadí, i tenhle se mi líbí, ale vadí mi rovné koncovky. V týhle cenovce obzvlášť.... Je to jak nepadnoucí aftermarket.

Odesláno

No já nevím, ale mi se ten nový model nelíbí vůbec. Nevypadá to ani vintage ani moderně... 😀  Nejlepší byl ten první model v titanu.

• Like 1
Odesláno

Ja osobne nerozumim moc ty slitine zlato/bronz? Takze vlastne to jsou stribrne hodinky??? tak to ja radsi ocel ;)

Odesláno
  V 20. 2. 2025 v 9:45, Hector_24 napsal:

Ja osobne nerozumim moc ty slitine zlato/bronz? Takze vlastne to jsou stribrne hodinky??? tak to ja radsi ocel ;)

Rozšířit  

Jakože když smícháš zlato a bronz, dostaneš stříbro? 😅

• Haha 1
Odesláno

Podle me Seamastery vypadaji dobre na vsem, krom buznatahu. Je to designove tezce outdated vec.
Stejne tak me nechytl mesh... gum a a nato jsou asi nejvic no...

• Dát hlas 1
Odesláno

Nejlepší byl tah na starších bondovkách s mečovýma ručkama, škoda že Omega nenabízí pro nové modely jeho modernizovanou podobu. 

Odesláno
  V 20. 2. 2025 v 10:40, Vorel napsal:

Osobně by se mi víc líbilo, kdyby měly dýnko bez průhledu. 

Rozšířit  

Zrovna na takovej krásnej strojek se člověk rád podívá, mám bondovky NTTD se stejným strojkem a jediná výhrada co u nich mám je absence průhlednýho dýnka.

Odesláno
  V 3. 3. 2025 v 8:11, PickyR napsal:

Zrovna na takovej krásnej strojek se člověk rád podívá, mám bondovky NTTD se stejným strojkem a jediná výhrada co u nich mám je absence průhlednýho dýnka.

Rozšířit  

Taky mám SMP 300 s průhledem. Strojek je hezkej, to jo, ale zase bych teda neřekl, že je nějak extra výjimečně krásnej. Na druhou stranu jsem samozřejmě rád, že tam ten průhled je 🙂 Jen u těch zlatých mi k nim ten průhled na ocelový strojek zkrátka moc nesedí. K NTTD by mi průhled taky úplně neseděl. No je to čistě subjektivní 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...