Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tyhle za EUR 80 jsou hodně podobný, jen trochu hezčí

Teď už snad jen Omega Global Financial Crisis 2008 Limited Edition celý v černým s vixlajvantovým vodrbaným páskem a na dýnku bude vygravírovanej Šarkézy.

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
post-1272-1234559287.jpgpost-1272-1234559308.jpg

Bílý seamastery jsou přece hezký,ne? :)

Bílý seamastery jsou asi hezčí než chystaná limitka, ale jako klasika mi přijdou modrý nebo černý. Ale myslím, že je to taky otázka zvyku. S limitkou se vzhledem k počtu kusů asi moc setkávat nebudeme :thumbsup_anim: .

• po měsících...
Návštěvník krystekomega
Odesláno

Wersja olimpijska jest brzydka, ale już inne wersje seamaster 300m trafiają w moje gusta :)

Olympic verze je ošklivá, ale jiné verze seamaster 300m děje v mé chutě :)

• po měsíci...
Odesláno

Pro OH 2010 ve Vancouveru budou vydány 2 limitované edice v kanadských národních barvách - první má klasických 41 mm a druhá midsize 36,25 mm a každá bude v počtu 2010 kusů (tj. o něco lepší než trapných 10.007 ks bondovek).

Preco "trapnych bondovek"?

Designovo su tieto podla mna daleko horsie , ta cervena im nepasuje.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Pro OH 2010 ve Vancouveru budou vydány 2 limitované edice v kanadských národních barvách - první má klasických 41 mm a druhá midsize 36,25 mm a každá bude v počtu 2010 kusů (tj. o něco lepší než trapných 10.007 ks bondovek).

Preco "trapnych bondovek"? 

Designovo su tieto podla mna daleko horsie , ta cervena im nepasuje.

Pane kolego jste na velkém omylu. Muffik nepíše o hodinkách jako takových nýbrž o vyrobeném množství anebo se Vám zdá limitovaná série o 10000 kusech jeeště pořád dostatečně exklusivní ? 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Myslim, ze Andrej74 vubec netusi, o cem je rec. Vystrelil na prvni signalni. Reaguje na vyraz "trapne bondovky".

To, ze je polemika nad poctem vyrobenych LTD verzi "bondovek" v ne-limitkovem poctu 10007ks, mu zcela unika... klidek ;) Limitka s takovymto poctem kusu je skutecne trapna...

Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno

20090210_Vancouver2010_1.jpg 20090210_Vancouver2010_2.jpg

stejné fotky v HiRes tady a tady

IMHO nejsou špatné, ale nějak si nedovedu představit, že bych je nosil na ruce

no tak to je vosem nadhera... temhle klasikam ta ruda luneta proste sekne...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Myslim, ze Andrej74 vubec netusi, o cem je rec. Vystrelil na prvni signalni. Reaguje na vyraz "trapne bondovky".

To mi jako vážně vysvětluješ   :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:  ???? A co myslíš, že jsem dělal Andrejovi74 jinou cestou já ???? 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Ne, tobe bych si nic vysvetlovat nedovolil, to bych si radeji usedel ruce v zapesti:-).... spis jsem tim chtel Andrejovi74 vysvetlit, o cem presne tva invektiva byla. Toz klidek and let it snow...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...