CzechJoker Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Tyhle za EUR 80 jsou hodně podobný, jen trochu hezčí Teď už snad jen Omega Global Financial Crisis 2008 Limited Edition celý v černým s vixlajvantovým vodrbaným páskem a na dýnku bude vygravírovanej Šarkézy.
Tomas1972 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Bílý seamastery jsou přece hezký,ne? Bílý seamastery jsou asi hezčí než chystaná limitka, ale jako klasika mi přijdou modrý nebo černý. Ale myslím, že je to taky otázka zvyku. S limitkou se vzhledem k počtu kusů asi moc setkávat nebudeme .
Helex Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Dneska jsem je viděl v paláci flora v deluxe watch a moc se mi líbily. Doporučuju se na ně mrknout v reálu...
lolohh Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 I já je včera viděl v paláci Flóra ve Watch De Luxe. Jsou to z mého pohledu nejošklivější Omegy, co jsem kdy viděl na vlastní oči. Naprosto suverénně.
lastam Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 omegy mám hrozně rád, ale tohle je barevnej otřes...
Návštěvník krystekomega Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Wersja olimpijska jest brzydka, ale już inne wersje seamaster 300m trafiają w moje gusta Olympic verze je ošklivá, ale jiné verze seamaster 300m děje v mé chutě
Andrej74 Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Pro OH 2010 ve Vancouveru budou vydány 2 limitované edice v kanadských národních barvách - první má klasických 41 mm a druhá midsize 36,25 mm a každá bude v počtu 2010 kusů (tj. o něco lepší než trapných 10.007 ks bondovek). Preco "trapnych bondovek"? Designovo su tieto podla mna daleko horsie , ta cervena im nepasuje.
Návštěvník Snow Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) Pro OH 2010 ve Vancouveru budou vydány 2 limitované edice v kanadských národních barvách - první má klasických 41 mm a druhá midsize 36,25 mm a každá bude v počtu 2010 kusů (tj. o něco lepší než trapných 10.007 ks bondovek). Preco "trapnych bondovek"? Designovo su tieto podla mna daleko horsie , ta cervena im nepasuje. Pane kolego jste na velkém omylu. Muffik nepíše o hodinkách jako takových nýbrž o vyrobeném množství anebo se Vám zdá limitovaná série o 10000 kusech jeeště pořád dostatečně exklusivní ? Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem Snow
Seamaster Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) Myslim, ze Andrej74 vubec netusi, o cem je rec. Vystrelil na prvni signalni. Reaguje na vyraz "trapne bondovky". To, ze je polemika nad poctem vyrobenych LTD verzi "bondovek" v ne-limitkovem poctu 10007ks, mu zcela unika... klidek Limitka s takovymto poctem kusu je skutecne trapna... Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem Seamaster
chandler Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Pro OH 2010 ve Vancouveru budou vydány 2 limitované edice v kanadských národních barvách - první má klasických 41 mm a druhá midsize 36,25 mm a každá bude v počtu 2010 kusů (tj. o něco lepší než trapných 10.007 ks bondovek). stejné fotky v HiRes tady a tady IMHO nejsou špatné, ale nějak si nedovedu představit, že bych je nosil na ruce no tak to je vosem nadhera... temhle klasikam ta ruda luneta proste sekne...
Návštěvník Snow Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) Myslim, ze Andrej74 vubec netusi, o cem je rec. Vystrelil na prvni signalni. Reaguje na vyraz "trapne bondovky". To mi jako vážně vysvětluješ ???? A co myslíš, že jsem dělal Andrejovi74 jinou cestou já ???? Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem Snow
Seamaster Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ne, tobe bych si nic vysvetlovat nedovolil, to bych si radeji usedel ruce v zapesti:-).... spis jsem tim chtel Andrejovi74 vysvetlit, o cem presne tva invektiva byla. Toz klidek and let it snow...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se