luboš72 Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Konečne tu niekto napísal niečo rozumné (myslím to v dobrom), s týmto plne súhlasím. Inač aj ja som po S. ocean gmt pozeral a silne uvažoval.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 To ashok: Zkus se podívat sem, už se to tady jednou řešilo. Možná jsi měl nejdřív hledat, než zakládat nové vlákno. Kopíruju vlastní příspěvek: Kamil napsal: Pokud se některá značka chce propracovat do vyššího sektoru, měla by podobný model okamžitě stáhnout z nabídky a snažit se, aby na něj všichni zapomněli. Jinak se mi Submarinery velmi líbí, taky jsou to snad nejvíc kopírované hodinky na světě. Jenže dnes už bych si žádný klon nekupoval, buď originály nebo nic. A stejně jsem se rozhodl, že Rolexy nebo třeba Breitlingy bych dlouhodobě nikdy nenosil, jsou moc zprofanované. Za ty peníze si dovedu představit spoustu jiných, stejně kvalitních a příznivcům hodinek známých značek, které nebudou na okolí působit jako symbol blahobytu. Ono už vícekrát někde zaznělo, že mnoho firem (vlastně až na pár výjimek víceméně všechny) se nechává inspirovat modely od jiných značek. Jenže to není úplné kopírování. Abych dal příklad: jeden z vlajkových modelů Primu Orlíky jsou velmi podobné Seamasterům 300, inspirace je zřejmá, ale není to "doslovná" kopie, je tam vidět nějaký vlastní nápad. A ještě recenze na Watchuseek.
Gorg Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Myslim, ze tyhle omegy jsou jeste vernejsi predloha....
Radius Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Kdybych měl shrnout to, že jsem pročetl tento topic 3x dokola, projel všechny odkazy a vyhledal během několika večerů všechny alternativy tohoto stejného designu, tak zůstávám u názoru, že se mi nejvíce líbí Steinharty Ocean 1 nebo Grovana Diver Professional. Z automatu Eta neslevím a Oyster Perpetual je pro mě drahá záležitost. Díky za názory všem, kdož reagovali. Problémem zůstává nákup, protože zmíněný model Steinhartu či Grovana není v ČR sehnatelný a na e-nákup aukce/e-shopu ze světa (poslat peníze "někam" a čekat co bude) nemám dost odvahy a poslat je na dobírku "ze světa" zase prodejci neslyší. Co se týká tématu "Rolex fake", potom bych si asi nemohl koupit žádné hodinky pod 50k, protože všechny jsou podobné nějakým drahým modelům. Poslední moje hračka je Junkers 6256 s automatem Eta, která mi dělá radost, ale když to tu budu řešit, tak mi polovina lidí řekne, že to vlastně není původní retro, ale marketingové retro, mě ovšem především zajímá to, že mi dělají radost, ne, co si myslí kdokoli, kdo je vidí. Takže ať si nosí kdo chce co chce, ať už mu radost dělá plastový Swatch za 1500,- nebo Patek s tourbilonem za x... Upraveno 15. února 2009 uživatelem Radius
Adam99 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Radius : Problémem zůstává nákup, protože zmíněný model Steinhartu či Grovana není v ČR sehnatelný Ale je!!! Viz Kubův Chronoshop Edit, viz. kamilův příspěvek: Omlouvám se za zavádějící zprávu Upraveno 15. února 2009 uživatelem Adam99
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Radius napsal: ... že se mi nejvíce líbí Steinharty Ocean 1 nebo Grovana Diver Professional. Ještě bys mohl mít Invicta. Adam99 napsal: Radius : Problémem zůstává nákup, protože zmíněný model Steinhartu či Grovana není v ČR sehnatelný Ale je!!! Viz Kubův Chronoshop Čti pořádně: kubson napsal: safír - je to přímo u popisu hodinek výrobce je má vyprodané EDIT: Tady se draží Grovana v Německu. Upraveno 15. února 2009 uživatelem Kamil
Radius Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Adam99 napsal: Radius : Problémem zůstává nákup, protože zmíněný model Steinhartu či Grovana není v ČR sehnatelný Ale je!!! Viz Kubův Chronoshop Edit, viz. kamilův příspěvek: Omlouvám se za zavádějící zprávu Aha, myslel jsem, že tu někdo psal, že chronoshop je má právě vyprodané, omlouvám se.
kubson Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) ty grovany jsou myslím to stejné co steinhart edit: jinak mám tady třeba pěkné Ollech a wajs "cougar" príma bytelné hodinky se safírem, etou 2824, podobný styl a lepší cena.. Upraveno 15. února 2009 uživatelem kubson
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 kubson napsal: edit: jinak mám tady třeba pěkné Ollech a wajs "cougar" príma bytelné hodinky se safírem, etou 2824, podobný styl a lepší cena.. Kde?
kubson Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 v šuplíku! je to striktní podpultovka ne, prostě jsem se ještě nedokopal k zpracování katalogu na web..
Cidlo1 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 kubson napsal: v šuplíku! je to striktní podpultovka ne, prostě jsem se ještě nedokopal k zpracování katalogu na web.. Ta ty Ollech and Wajs bych se klidně přimluvil. Mám jejich Divers M4 a jsem s nimi spokojen. Jen by mohly být větší.
cali Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 cougary mozem doporucit mam ich vo verzii I a su moc fajn (za ten peniaz) +je tam tritium +hodinky su urobene dobre maju prijemny tvar +su male (ja to vnimam ako +) -tah je sunt -prisli z gnomonwatches s uvolnenym strojom (pocitam ze to bola chyba len mojho konkretneho kusu) mechano opravil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se