Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Christopher Ward udělal velký pilotní hodinky a klasickýmu typu hodinek dal trochu modernější kabát. Trochu mě tam trápí datumový okýnko, ale celkově se mi docela líbí. 44 mm, vypadají dost placatě a nositelně.

Fotky od Michaela Sandlera z TimeZone

CWC8_03.jpg

CWC8_13.jpg

Odesláno (upraveno)

- datumka

+ mini pruhled (dneska uz druhy hodinky s touhle vychytavkou)

Co si o tom pruhledu myslite? Asi nic pro konzervy...

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Ty rucky mi pripadaji celke tragicky, za prve dost titerny a ten modro-cervenej puntik na vterinovce je fakt masakr! Celkove se mi cifernik nelibi vubec, prijde mi to takovy prapodivne preplacany.. Ten zbytek vcetne pruhledu je vicemene OK ;)

Odesláno

Mně ručky i barvičky přijdou v pohodě. Kromě datumovky mi trochu vadí moc velký a "tlustý" trojúhelník na 12, právě ve vztahu k ručkám by měl být taky odlehčený. Pak se mi moc nelíbí jejich logo, ale to je jiný příběh. Ale celkově mi ty hodinky docela ladí.

Odesláno

Ty barvičky by byly v pohodě, pokud by to bylo lehce jinou barvou nesvítících indexů vs. svíticích indexů - jako u origošů - navíc to by musela bejt modrá špička vteřinovky a ne ta vyvažovací část.

Dobrej je ten řemen s tim čudlíkem na onehand sundání.

Odesláno
To je hrůza :lol2: Jediná dobrá věc je ten zadní miniprůhled, ale platí se za to těma hnusnýma šroubečkama :(

V soutěži o nejošklivější pilotky bych je dal na první místo. (Předhonily by i pilotky od Conrada).

Škoda, viděl jsem i pěkné oblekovky této značky.

Odesláno
To je hrůza :lol2: Jediná dobrá věc je ten zadní miniprůhled, ale platí se za to těma hnusnýma šroubečkama :(

Tak je můžeš nosit naruby. A šroubečky něčím přelepit... :baaasmiley:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...