mlsoun1 Odesláno středa v 20:24 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:24 Jsou fantastické,vždy se nemůžu vynadívat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno středa v 20:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:55 Pěkně fotky, konečně něco jiného než LHC a Sawci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno středa v 23:25 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:25 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Mé učitelské a zitra bude Xemex Avenue,neboť mám na ně choutky Já si říkal co asi chystáš, když jsi pustil Braitle do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 23:42 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:42 před 2 hodinami, Vit napsal: Pěkně fotky, konečně něco jiného než LHC a Sawci. Díky,VíteProstě ty dvoje mám nejraději.Ale v poslední době mám choutky i na jiné kousky.Ač paradoxně Movada nosím.Ale moc je nefotím, ve škole na to nemám moc čas a vlastně ani chuť.Taktéž Xemexy.Prostě ráno mám většinou LHC a po té přehodím výhybku na pracovní kousky. Ale v poslední době mne zaujmula jedna nová značka hodinek která byla vystavena na Micro Praha a zvažuji, že bych si jeden kousek objednal.Ať to drobet rozhodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno čtvrtek v 00:19 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 00:19 před 17 minutami, OndraPod napsal: Já si říkal co asi chystáš, když jsi pustil Braitle do světa Kamaráde,tento kousek mám už mnoho roků.Ale moc ho nefotím.Breitlingy ještě pořád mám, ač je rovněž moc nenosím.Ještě jsem nedal inzerát.Přes Vánoce nebyla chuť a teď je dosti učitelů marod a supluji za tři jiné kolegy. Ale k věci.Mám úvahu jít do jiného kousku.Drobet jsem zvažoval jít do GS,které jsem měl zapůjčené,za což kolegovi dosti děkuji a tvrdě jsem o nich zvažoval a vlastně jsem z nich pořád unešen, ale ta malá velikost je na mé zápěstí prostě docela problém.Dokonce jsem uvažoval i o zde nabízených DJ od snejka,ale to je to samé.36 mm prostě vypadá divně na mé ruce.Prostě to je v hlavě.Zvažoval jsem i IWC Mark XVI,které se mi líbí již léta.Ale z druhé stránky musím vzít potaz, že tzv. leteckých kousků jsem již pár měl a nikdy to s nimi nevyšlo.Zvažoval jsem i ty Tvé Sinn U1,které jsou super a na takové červené gumce by to byl luxus.Ale..... Takže tu máme micro brand a vybírám si do jakého kousku jít, neboť se mi líbí více kousků. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno čtvrtek v 01:06 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 01:06 Jasný V tom případě přeju šťastou ruku při výběru a těším se na fotky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno čtvrtek v 07:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:00 před 5 hodinami, OndraPod napsal: Jasný V tom případě přeju šťastou ruku při výběru a těším se na fotky. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno čtvrtek v 08:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:33 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Takže tu máme micro brand a vybírám si do jakého kousku jít, neboť se mi líbí více kousků. Já bych věděl, modrá je dobrá, Ve......o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno čtvrtek v 08:40 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:40 @bohus76no tak poraď taťko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno pátek v 13:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:30 Co takhle se rozhodnout podle strojku? Co bylo, nebylo? Co by bylo zajímavý testnout? Co chronograf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 19:07 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:07 Takto,už jsem rozhodnut a předobjednávka byla vytvořena.Teď už jen čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno pátek v 21:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:45 (upraveno) Pochlubíš se o co jde? Upraveno pátek v 21:45 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 23:08 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:08 To bych asi mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 23:28 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:28 Přesně tento model.Když jsem je uviděl, tak jsem věděl, že to je ono.Ta značka mne zaujmula a ač je na trhu chvíli,tak má šmrnc...Mimoto jsem ve znamení Střelce a ten polodrahokam je i můj šutr. https://www.venezianico.com/products/nereide-lapislazzuli-4521548 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno sobota v 07:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:41 Marcel se pochlubil, chtěl jsem ať si fotku dá sám, vidět, že to budu muset udělat já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno sobota v 08:04 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:04 (upraveno) před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Přesně tento model.Když jsem je uviděl, tak jsem věděl, že to je ono.Ta značka mne zaujmula a ač je na trhu chvíli,tak má šmrnc...Mimoto jsem ve znamení Střelce a ten polodrahokam je i můj šutr. https://www.venezianico.com/products/nereide-lapislazzuli-4521548 Jsou hezké. Nemají náhodou podobné logo jako SAWCi? Upraveno sobota v 08:04 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno sobota v 08:56 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:56 Vidíš,to mne vůbec nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno sobota v 09:07 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno sobota v 09:09 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:09 Stejně jsou nej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno sobota v 16:25 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:25 před 7 hodinami, mlsoun1 napsal: Vidíš,to mne vůbec nenapadlo Já myslel, že jsi podle toho vybíral. Až ti přijdou budeš označen jako hlavní rytíř řádu hodinkového rovnoramenného kříže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se