Přejít na obsah

U mlsouna😋

mlsoun1

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 224
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, Vit napsal:

Pěkně fotky, konečně něco jiného než LHC a Sawci.

Díky,Víte😉Prostě ty dvoje mám nejraději.Ale v poslední době mám choutky i na jiné kousky.Ač paradoxně Movada nosím.Ale moc je nefotím, ve škole na to nemám moc čas a vlastně ani chuť.Taktéž Xemexy.Prostě ráno mám většinou LHC a po té přehodím výhybku na pracovní kousky.

Ale v poslední době mne zaujmula jedna nová značka hodinek která byla vystavena na Micro Praha a zvažuji, že bych si jeden kousek objednal.Ať to drobet rozhodím🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, OndraPod napsal:

Já si říkal co asi chystáš, když jsi pustil Braitle do světa

Kamaráde,tento kousek mám už mnoho roků.Ale moc ho nefotím.Breitlingy ještě pořád mám, ač je rovněž moc nenosím.Ještě jsem nedal inzerát.Přes Vánoce nebyla chuť a teď je dosti učitelů marod a supluji za tři jiné kolegy.

Ale k věci.Mám úvahu jít do jiného kousku.Drobet jsem zvažoval jít do GS,které jsem měl zapůjčené,za což kolegovi dosti děkuji a tvrdě jsem o nich zvažoval a vlastně jsem z nich pořád unešen, ale ta malá velikost je na mé zápěstí prostě docela problém.Dokonce jsem uvažoval i o zde nabízených DJ od snejka,ale to je to samé.36 mm prostě vypadá divně na mé ruce.Prostě to je v hlavě.Zvažoval jsem i IWC Mark XVI,které se mi líbí již léta.Ale z druhé stránky musím vzít potaz, že tzv. leteckých kousků jsem již pár měl a nikdy to s nimi nevyšlo.Zvažoval jsem i ty Tvé Sinn U1,které jsou super a na takové červené gumce by to byl luxus.Ale.....

Takže tu máme micro brand a vybírám si do jakého kousku jít, neboť se mi líbí více kousků.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, mlsoun1 napsal:

Přesně tento model.Když jsem je uviděl, tak jsem věděl, že to je ono.Ta značka mne zaujmula a ač je na trhu chvíli,tak má šmrnc...Mimoto jsem ve znamení Střelce a ten polodrahokam je i můj šutr.

https://www.venezianico.com/products/nereide-lapislazzuli-4521548

Jsou hezké.

Nemají náhodou podobné logo jako SAWCi?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...