Alexander1899 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Ahoj, uvažujem o kúpe hranatých hodiniek, niečo elegantné čo viem dobre zladit k obleku a taktiež do kancelárie ku košeli. Aktuálne najviac uvažujem o Longines DolceVita a Hamilton Boulton. Máte prípadne skúsenosti s týmito konkrétnymi modelmi, prípadne viete odporúčit niečo iné? Moc dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Ahoj, nevím cenový strop, ale podle tvého výběru Cartier nebo JLC asi nepřipadá v úvahu. Ale co třeba B&M: https://www.baume-et-mercier.com/en/watches/hampton.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 (upraveno) Ahoj, za mě Longines DolceVita, ale proto, že pro značku mám slabost, jinak mimo již zmíněné Baume a Mercier Hampton bych zmínil například Frederique Constant Classics Carrée https://frederiqueconstant.com/collection/classics/classics_carree-automatic/?srsltid=AfmBOorG4lKgB7WmfcgwUhUSxXqOrpo5Of1LqzUhz0n2AsfgzUm-gd4P Upraveno 10. prosince 2024 uživatelem Salamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Mimo ty dvoje se mi líbí Alpina Heritage Carrée 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Hele klasická rada - běž si to vyzkoušet na ruce. Dolce Vita i Boulton se dělají i v menší verzi, ty mi seděly lépe. Ty Alpiny nejsou na malou ruku. V Koscomu můžeš ještě zkusit Oris Rectangular, nad těmi jsem taky vážně uvažoval. Dost mě lákaly i Nomos Tetra. Ty mají k ozkoušení u Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Co LIP? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander1899 Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Ďakujem za všetky odpovede. Nakoniec padol výber na quartzovu verziu Hamiltonov, nakoľko automaty boli na moju ruku príliš veľké. Zatiaľ veľká spokojnosť 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se