Přejít na obsah

TRASER pro dámy


Lapis

Doporučené příspěvky

Nevím jaká je móda, každopádně moje žena říká, že moc velký hodinky jsou na prd. Vzhledem k velikosti její ruky je víc než 40 prostě nenositelné.

 

Druhá věc je, zda krávě někde na paloučku při pastvě bleskne hlavnou, že ten zvon co má na krku je moc velký, či nikoliv. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Mě se nelíbí , ale stačilo by málo aby se líbily -základ je fajn jen mi příjdou (ty první) poněkud přeplácané...a mám averzi ke krystalům swarovski (či jinému drahému kamení) na čemkoli, hodinky nevyjímaje-ale pouzdro jako takové se mi moc líbí, dokoncei ten pásek, zbavit cifr zbytečností a očesat ho na nezbytné minimum jsou to moc pěkné hodinky ..a ty druhé na můj vkus už moc "elegantní" , ale chápu, že oboje si svou cílovou skupinu najde ...ad. velikost hodinek . je to móda, takže krátkodobá záležitost ...vidím i přímou úměru -čím vychrtlejší nositelka tím větší placky...trochu mi to připomíná začátek 90. let kdy vietnamci s úspěchem prodávali takové dámské talíře s průměrem cca 40mm...jako žákyně 8, třídy jsem také jedny vlastnila...ale proti gustu...příliš drobné hodinky, ovzlášt´na baculatém zápěstí, taky nejsou to pravé ořechové .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...