vraby Odesláno pátek v 18:24 Nahlásit Odesláno pátek v 18:24 Asi ne ,deska je nevezme. jestli chceš ještě lepší výkon tak mrkni jestli máš aktivní XMP
lamizol Odesláno pátek v 18:30 Nahlásit Odesláno pátek v 18:30 (upraveno) Mám tam teď Disable a nebo můžu nastavit Profile 1 nebo Profile 2 víc z toho nevyčtu Upraveno pátek v 18:45 uživatelem lamizol
vraby Odesláno pátek v 18:48 Nahlásit Odesláno pátek v 18:48 Zkontroluj v BIOS a nebo CPU-Z . V BIOS aktivuj extreme memory profile (většinou pod tímto názvem)
vraby Odesláno pátek v 19:00 Nahlásit Odesláno pátek v 19:00 Restart a vstup do Bios asi se ti zobrazí rasy mode Vpravo nahoře by měla být možnost xmp profile nebo extreme memory profile a přepni z disable na profile 1 uloz změny F10 a portvrd
lamizol Odesláno pátek v 19:04 Nahlásit Odesláno pátek v 19:04 Jak jsem to blejsknul nahoře ten BIOS nemám tam spíš dát Profil 2 jako podle těch slotů že v tý jedničce to je N/A a že jsou psaný ve dvojce
lamizol Odesláno pátek v 19:10 Nahlásit Odesláno pátek v 19:10 Mám to tam. Uvidíme. Každopádně díkes za snahu
vraby Odesláno pátek v 19:14 Nahlásit Odesláno pátek v 19:14 (upraveno) Uvidíš ,potom bych to řešil dál podle financí,disk na hry.? Upraveno pátek v 19:16 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se