Milan S. Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 On to Kubson bude posílat každý den jeden kousek tak si každý může udělat podle svého čísla metr a stříhat /soboty neděle se nepočítají/ to si děláš srandu, doufám
XXXfazerXXX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Povedly se vam hosi,gratuluju a malinko zavidim
Frantik Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 tak je privez, za hodku mas fotky...? Za chvilku je taky budes mit a pak budes fotit jako vzteklej
Varadero Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Ahojte, tak jsem je konecne uz ziskal taky. Par fotek pro inspiraci. Diky Kubo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne ....
B.F.G. Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne .... Njn pilotky jsou pro dospělý.
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Njn pilotky jsou pro dospělý. Nevim co ma obvod zapesti co delat s dospelosti .... ale kdyz je to tvuj nazor.
abbot Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne .... Až se nás tu sejde 25 hubeňourů, tak si budem moct konečně nechat udělat vlastní nositelnou limitku s kricím jménem Treblinka ...
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Až se nás tu sejde 25 hubeňourů, tak si budem moct konečně nechat udělat vlastní nositelnou limitku s kricím jménem Treblinka ... Me se ta limitka moc libi ale myslim ze prave z duvodu velikosti bych ji nosit nemohl ( pokud bych mel tu moznost ).
abbot Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Me se ta limitka moc libi ale myslim ze prave z duvodu velikosti bych ji nosit nemohl ( pokud bych mel tu moznost ). Mně se taky moc líbí (obě), ale mám takovou hranici na 42 mm a cokoliv většího musim nejdřív zkusit, protože to už je kus od kusu ...
Varadero Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Me se ta limitka moc libi ale myslim ze prave z duvodu velikosti bych ji nosit nemohl ( pokud bych mel tu moznost ). Kdyby jste udelali sraz dneska, tak bych je privezl a mohl jsi to zkusit.
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Kdyby jste udelali sraz dneska, tak bych je privezl a mohl jsi to zkusit. Tak urcite priste, diky za nabidku. Na limitku se na sraz prisel podivat i clen Joska a mrzelo ho kdyz ji nemohl videt.
B.F.G. Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Nevim co ma obvod zapesti co delat s dospelosti .... ale kdyz je to tvuj nazor. No jo, jsi fakt jak malej.
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 No jo, jsi fakt jak malej. Slusne jsem se zeptal tak nevim co tu resis. Proste me zajimalo jaky nejmensi obvod bude mit ruka ktera je bude nosit, to je vsechno.
B.F.G. Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Slusne jsem se zeptal tak nevim co tu resis. Proste me zajimalo jaky nejmensi obvod bude mit ruka ktera je bude nosit, to je vsechno. Poslyš já ale neřeším vůbec nic, jen se lehce bavím, ty tady tuším vtipkuješ tak 80% svého času, tak mi to prosím prepáč. Myslel jsem že máš smysl pro humor, ale asi máš jen pro ten Karlovarský.
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Poslyš já ale neřeším vůbec nic, jen se lehce bavím, ty tady tuším vtipkuješ tak 80% svého času, tak mi to prosím prepáč. Myslel jsem že máš smysl pro humor, ale asi máš jen pro ten Karlovarský. V pohode , tebe neznam a nevim co od tebe cekat a do me je v mode se ted trefovat. Tak se omlouvam. Ohledne te limitky jsem tedy zvedavy na fotky na utle ruce.
B.F.G. Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Já jsem vůbec zvědavej na nějaké foto, nejlíp víc kontrastní, bez antrireflexu a se stříbrnýma ručkama to bude asi problém, ale takhle vypadají o dost jinak než na v reálu ruce...
Návštěvník Tada Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne .... Pomůžou ti 55mm pilotky - dej si je na ruku, chvíli se na ně dívej a pak si na ruku vem 47mm Steinharty a ty ti najednou přijdou jako 42mm a problém je vyřešen.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.