Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Díky. Vadilo by moc, kdyby Kubson požádal Steinhart o další návrh s krapet kratší minutovkou ? Jak velký požár by tím byl založen ? Kubsone ?
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Znovu pripominam, ze kratke rucky posouvaji nasi limitku na roven cinskym a jinym levnym B-Uhren. Ta puvodni rucka bude v 3D proste priprcla. Do oci mi to padlo az po gunterove revizi. My delali 2D obrazek, Steinhart uvazuje rovnou ve 3D. To, ze tu Steinhart neco zmenil mi nevadi, je to jeho podil na nasi limitce, podlozeny praxi a citem. V moji nemecke limitce si vyminil bile rucky, prislo nam to divne, ale v realu to je spica.
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Friedrich: ja bych ji zkusil ztencit. Uz jsem to psal. Zkusme to. Treba o 20% ztencit.
Vlastimil Talanda Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 bandicoot napsal: Znovu pripominam, ze kratke rucky posouvaji nasi limitku na roven cinskym a jinym levnym B-Uhren. Ta puvodni rucka bude v 3D proste priprcla. Do oci mi to padlo az po gunterove revizi. My delali 2D obrazek, Steinhart uvazuje rovnou ve 3D. To, ze tu Steinhart neco zmenil mi nevadi, je to jeho podil na nasi limitce, podlozeny praxi a citem. naprostý souhlas
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Bandicoote, nejde ani tak o šířku jako spíš o její délku.
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Shodneme se nekteri na tom, ze Steinhartova minutova rucka vypada masivne. Proc? Protoze je dlouha nebo tlusta? Podle me je ten dojem masivnosti jen kvuli tloustce. Delka je OK. Neznam snad zadne hodinky s centr.vterinovkou, nebo chrono.vterinovkou, kde vterinovka je vyrazne delsi nez minutovka. Vetsinou jsou stejne dlouhe. Myslete pls i na toto horologicke pravidlo.
B.F.G. Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 bandicoot napsal: Znovu pripominam, ze kratke rucky posouvaji nasi limitku na roven cinskym a jinym levnym B-Uhren. Ta puvodni rucka bude v 3D proste priprcla. Do oci mi to padlo az po gunterove revizi. My delali 2D obrazek, Steinhart uvazuje rovnou ve 3D. To, ze tu Steinhart neco zmenil mi nevadi, je to jeho podil na nasi limitce, podlozeny praxi a citem. V moji nemecke limitce si vyminil bile rucky, prislo nam to divne, ale v realu to je spica. Viděl jsi i jiné Steinharty? Že by až teď zjistili, jak to doteď dělali špatně?
bandicoot Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Ne. Steinhartovy B-Uhr, kde minutovka nedosahuje do zadneho z indexu jsem nevidel.
Kaja Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Ty Ručky od Steinharta se mě osobně líbí a to MOC, ty hodinky s nima budou vážně mít něco do sebe. Font už mi je celkem jedno, jen ta barva by se mi líbila žlutější... Jo a jestli tady o tom chcete zase hlasovat tak chci znovu hlasovat o korunce..
Zach650csi Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 www.Azimuthwatch.com....Mají model ´Inner hour´s podobným uspořádáním jako limitka a minutovka je kratší než vteřinovka a vypadá to ok.Ten font rozhodně ztenčit-je ´neladný´a hodinky působí přeplácaně.Původní návrh na mě působí jakýmsi ´vzdušnějším´dojmem.Zkusil bych,jestli se najde někdo zdatný a ochotný zpracovat ještě jeden návrh.Věřím,že ´in vivo´ to budou nakonec krásné kousky...těším se na ně a je škoda,že tu vznikají větší porodní bolesti,než je třeba...
Kaja Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Zach650csi napsal: www.Azimuthwatch.com....Mají model ´Inner hour´s podobným uspořádáním jako limitka a minutovka je kratší než vteřinovka a vypadá to ok.Ten font rozhodně ztenčit-je ´neladný´a hodinky působí přeplácaně.Původní návrh na mě působí jakýmsi ´vzdušnějším´dojmem.Zkusil bych,jestli se najde někdo zdatný a ochotný zpracovat ještě jeden návrh.Věřím,že ´in vivo´ to budou nakonec krásné kousky...těším se na ně a je škoda,že tu vznikají větší porodní bolesti,než je třeba... Joo tak ty azimuthy jsem kdysi moc chtěl než jsem se o nich dozvěděl víc a to hlavně o ceně která je neskutečně přemrštěná, vteřinovka je fuj a ty ručky, nezdají se vám že tam jsou poněkud ztracené?? Jediný co se mi už líbí je ta žlutá barva
B.F.G. Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 bandicoot napsal: Ne. Steinhartovy B-Uhr, kde minutovka nedosahuje do zadneho z indexu jsem nevidel. Já o voze a ty... Já nepsal že se žádného nedotýká, já psal, že na žádných je všechny nepřesahuje, vždy ukazuje někam mezi. NIKDY neukazuje až praktiky ZA ně. Koukni třeba na Pateky, IWC, Glashutte, všude jde minutovka mezi indexy a vteřinovka je delší. Jeden z mála příkladů, kde to není pravda, původní hodinky, ovšem ručky modřené. Neberte mě vážně, tahle limitka není pro mě, je pro vás, takže byste si měli třeba udělat klasickou anketu a rozhodnout, ti, kteří je mají domluvené.
Zach650csi Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Já je před časem taky chtěl,ale,jak říkáš,s tou cenou to dosti přehnali...Velmi jde o barvu ruček vs ciferník vs indexy-tady to zaniká,ale pokud budou na limitce leštěné ručky,tak netřeba tu minutovku hrotit a dělat ji až příliš velkou.
Milan S. Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Friedrich napsal: Díky. Vadilo by moc, kdyby Kubson požádal Steinhart o další návrh s krapet kratší minutovkou ? Jak velký požár by tím byl založen ? Kubsone ? mě by to nevadilo, rád pokud bude možnost z více návrhů si zvolím ten nejlepší opakuji se že tomu moc nerozumím, ale osobně se také přikláním více k tomu aby byly podobnější skutečnosti a raději to nechám na ostatních a přikloním se k většině, určitě ať z toho vyleze cokoliv budou parádní
Hugo14 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Friedrich napsal: No, Onione, jak jsi zatím viděl, nejsem sám komu se jejich úpravy ruček nelíbí. A až ty úpravy uvidí všichni, může se stát že jich budeš asi kupovat třeba 8. Proto chci diskutovat o kompromisu který přijmou všichni kteří mají o limitku zájem. Těžko by si někdo koupil hodinky na které by se nechtěl dívat jen proto, že mu to ostatní ''odhlasovali''. Hele Friedrichu. Hledáš kompromis. To jako, že bude minutovka dlouhá do půlky indexů? Nebo co. Navíc řekněme to jinak: majitélé 14 z 25 hodinek (a nemuseli se jak píšeš vyjádřit všichni) jednoznačně napsali, že se jim součsný návrh líbí. 14 z 25 je podle mne nadpoloviční většina. Nevím, co víc k tomu třeba dodat. Nemusíš kvůli tomu hned dělat vlny, ale demokraticky se tu nadpoloviční většina vyjádřila, že se jim ručky takto líbí víc. Defacto ti, co jsou v menšině mají jen pár možnost: v podstatě akceptace nebo odstoupení. Ale asi není nejlepší chovat se jak malé dítě, kterému seberou hračku. Pochopitelně můžeš něco navrhnout , ale prosím trochu v intencích bontonu. Edit: špatně jsem si něco přečetl
Vlastimil Talanda Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Hugo14 napsal: Hele Friedrichu. Hledáš kompromis. To jako, že bude minutovka dlouhá do půlky indexů? Nebo co. Navíc řekněme to jinak: majitélé 14 z 25 hodinek (a nemuseli se jak píšeš vyjádřit všichni) jednoznačně napsali, že se jim součsný návrh líbí. 14 z 25 je podle mne nadpoloviční většina. Nevím, co víc k tomu třeba dodat. Nemusíš kvůli tomu hned dělat vlny, ale demokraticky se tu nadpoloviční většina vyjádřila, že se jim ručky takto líbí víc. Defacto ti, co jsou v menšině mají jen pár možnost: v podstatě akceptace nebo odstoupení. Ale asi není nejlepší chovat se jak malé dítě, kterému seberou hračku. Pochopitelně můžeš něco navrhnout , ale prosím trochu v intencích bontonu. Edit: špatně jsem si něco přečetl přesně tak, více než polovině se to líbí takto a nevidím důvod, hledat kompromis. A jak píšeš, nemuseli se vyjádřit všichni.
Friedrich Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 No, Hugo14, nejsem to já, kdo se tu vzteká jako dítě bez hračky. Oznámil jsem, že se mi nelíbí velké změny na prvním návrhu od Steinhartu a to tak, že jsem připraven je i nemít - bez emocí, prosté konstatování s odůvodněním. Navrhoval jsem jedinou změnu a to mírné zkrácení minutovky a slušný dialog o tom. Vzteká se tu pouze protistrana, jak už tu někdo jiný napsal. Četl jsi celou tu debatu okolo nebo jen stojíš "naproti" proto, že se znáte ? Zdá se mi totiž, že jsem nijak nevybočil z mezí slušnosti na rozdíl od protistrany. Na rozdíl od protistrany nikomu nic nevnucuji, jen si dovoluji nesouhlasit s protistranou a rád bych viděl víc návrhů od Steinhartu než jen ten první. Tohle to docela vystihuje. New Milis napsal: Je to tady legrace. Tak vy něco vymyslíte, výrobce ten návrh docela dost změní, a ten, kterej s tím nesouhlasí, je strašnej rozvraceč. Desetkrát tady hlasujete, a ve finále je to z půlky k prdu. Začíná mi připadat, že se tu do mě obuje všech 14 spokojených a já snad budu muset stále znovu všechno opakovat každému, co se nelíbí nám nespokojeným . . .
picipaja Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ..začíná mi to tu připomínat naší politickou scénu..aneb"odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil" hlasoval jsem: - ano - ano - návrh Steinhart - ano
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.