bcmike Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Zdravím všechny, Počkal jsem si do 45 a nakonec si splnil téměř dvacetiletý sen. Aquisy jsou doma. Původně jsem chtěl modré, ale postupem času preference zezelenaly. Děkuji Aegwynovi za obchod, kafe i bezva pokec. Také díky šéfovi za vánoční bonus Hodinky jsou skvělé. Ondra 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Gratulace k super hodinám úplně vím o čem mluvíš.. Taky to byly moje dream watch a už mám taky splněno. Už teda po letech šly z domu (změna je život) ale budu na ně vždycky vzpomínat v dobrém a všem doporučovat. Fakt pecka hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, bcmike napsal: Zdravím všechny, Počkal jsem si do 45 a nakonec si splnil téměř dvacetiletý sen. Aquisy jsou doma. Původně jsem chtěl modré, ale postupem času preference zezelenaly. Děkuji Aegwynovi za obchod, kafe i bezva pokec. Také díky šéfovi za vánoční bonus Hodinky jsou skvělé. Ondra Gratuluju! Vybral jsi skvěle. Oris Aquis jsou nejlepší. Užívej si jich! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Gratuluji k novým Oriskám. Jsou nádherné, v hodinářství u vitríny se nad nimi vždycky rozplývám. Tak ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Gratulace ke krásným Oriskám, jsou to svébytné divery Aquis jsou také mé oblíbené, několik let v kuse jsem nosil jen limitku Clipperton, asi před rokem jsem se "posunul" k zeleným 41,5mm s Cal.400 a nechal jsem si na nich vyměnit vložku lunety za černou, také spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Taky gratuluju, dobry vyber! Tohle s nima delam kdyz se nudim: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Taktéž gratuluji k opravdu skvělým hodinkám. Už je to pár let (7), co jsem ze Šumavy vyrážel do Koscomu pro svoje první "švýcary" - snové Oris Aquis 43,5mm černo-oranžové. Mám je doteď, a loni v říjnu k nim přibyly ještě modré 43,5mm s kalibrem 400-2. Mám oboje a nehodlám na tom nic měnit. Ta zelená je cajk . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Pěkné! Ta zelená si to solidně razí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ahoj, též gratuluji a připojuji se ke kladnemu hodnocení těchto potapek. Parádně se nosí já je mám zatím na gumě a teda jsou ultra pohodlný. Možná časem koupím tah, ale zatím nespěchám. Na tahu mám jiný hodinky tady ta guma je prostě boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Super výběr, ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se