Petr_P Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Ano, P10EL znamená, že pouzdro bylo pozlaceno elektrolyticky vrstvou zlaté slitiny o tloušťce 10 mikronů. Už se to tady diskutovalo s více detaily, například v tomto vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Tak mi z Eltonu dorazily černé televize. Prošly si očistnou kůrou a vypadají velmi dobře (teda aspoň já si to myslím). Trošku mě se.e ten hnědý řemínek (byl na nich, když jsem je koupil na Aukru), nevypadá to úplně blbě, ale v pořádku to taky není. Hodinky mají skvělé původní pouzdro, opravený a vyladěný strojek a renovované ručičky. Ty původní nějaký blbec natřel tak, že vrstva barvy neumožnila chod hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 To původní pouzdro jsi dodával ty, nebo je z Eltonu?Vypadaj parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 To původní pouzdro jsi dodával ty, nebo je z Eltonu?Vypadaj parádněDík za pochvalu. Tak se mi poštěstilo je koupit, pouzdro krásné, ciferník taky fajn, ale ručičky a strojek stály za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Dík za pochvalu. Tak se mi poštěstilo je koupit, pouzdro krásné, ciferník taky fajn, ale ručičky a strojek stály za prd. Aha, jsou parádní, gratuluju, škoda že nemají původní pouzdro, to by byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 mas je pekny, cerna je dle meho nejhezci varianta. skoda toho pouzdra (novejsi verze, navic oble hrany nasvedcuji ze bylo prechromovane - ale mozna je to jen tou fotkou) ale kdyz budes chvili "supit" na netu, nekde se objevi a pak to jen prohodis... mel jsem to podobne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Asi máš pravdu, když koukám na ty hrany jsou trochu neostré, ani mě to nenapadlo. Prodejce se jeví jako spolehlivý, má toho na Aukru hodně, bral jsem od něho víc věcí, takže jsem nepředpokládal, že by... No tak budu shánět. Dík za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Nejen vypadají,ale jsou to skutečně moc parádní hodinky a bral bych je i v tom pouzdru v jakém jsou všemi deseti.Je to velká paráda na ruce!Můžu jen pogratulovat a popřát majiteli ať tikají co nejlíp a nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Přihodím sem taky moje televize, dneska po servisu a dostaly novej modrej Rios. Radost je nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 nemam Vas rad, tie cierne su NAJ a neviem ich zohnat.!!!a tieto niekto fixkou tunil tak som musel cistit cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Celkem dost často se objevují na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 CHce to trpělivost, jako u všech modelů- ony se objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 nemam Vas rad, tie cierne su NAJ a neviem ich zohnat.!!! Celkem dost často se objevují na aukru. CHce to trpělivost, jako u všech modelů- ony se objeví. Já myslím, že kolegovi rozumím, stejně jako většina "ich nevie zohnat" za cca "petstokorún", za 2-3 "tisiace" to nebude problém (zatím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 na Slovensku som ich videl len raz, a prave vtedy som bol vo Svedsku...Chlapikovi som pisal ze akceptujem jeho cenu a ze nech mi ich posle na dobierku... ale.. uz neodpisal a inzerat zmizol na druhy den.takze tak.a na aukre sa necitim dobre nejak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Je nějaká možnost, jak restaurovat vypocené pouzdro televizí, aby to nebylo poznat. Novochromovaná pozdra, kterých je na aukra plno jsou mnohdy k zblití, a pouzdro v dobrým stavu stojí majlant (a objevuje se zřídka kdy).A ještě jedna věc... Když už člověk nemá televize v ideálním stavu... je lepší se s tím smířit, protože je to originální stav, nebo není na škodu (hodnota hodinek se nezmění) s tím něco udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Je nějaká možnost, jak restaurovat vypocené pouzdro televizí, aby to nebylo poznat? NE Když už člověk nemá televize v ideálním stavu... je lepší se s tím smířit, protože je to originální stav? ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Zdravím všechny, chtěl jsem se vás pánové zeptat, jak se dá vyndat strojek a sklíčko z Prim TV? Z nějakého důvodu je sklíčko špinavé zevnitř, ale zvenku je téměř netknuté. Předem děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 K očistě sklíčka nemusíš vyndavat stroj. Pokud to není třeba na stroj nešahám. Často je zarezlá ta kotva co drží a posunuje korunku, když to vyndáš máš tak 30% šancí že to nepůjde zpátky. Je to pak strašná pakárna, rozebírat a měnít tu kotvu.Sklo u TV vyndavám obyčejnou přísavkou, má jí kdejaký plyšák do auta. Poradil me to před lety můj hodinář. Jinak se může stát že bude chycené vteř. lepidlem. To už bych nechal na hodináře. Tohle sklo se špatně shání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 K očistě sklíčka nemusíš vyndavat stroj. Pokud to není třeba na stroj nešahám. Často je zarezlá ta kotva co drží a posunuje korunku, když to vyndáš máš tak 30% šancí že to nepůjde zpátky. Je to pak strašná pakárna, rozebírat a měnít tu kotvu.Sklo u TV vyndavám obyčejnou přísavkou, má jí kdejaký plyšák do auta. Poradil me to před lety můj hodinář. Jinak se může stát že bude chycené vteř. lepidlem. To už bych nechal na hodináře. Tohle sklo se špatně shání. Mockrá Ti děkuju. hodinky opravdu prokoukly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Tenis je hodně aktuální téma v televizi, tak proč nemít tenis taky na televizích, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se