Honza.manta Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ty jsou brutálně přechromovaný - to stojí za zaznamemání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ono to in natura zase tak hrozný nebude, pokud je to na tahání, tak bych to neřešil, do sbírky je to na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Musím to napravit, sice s leteckým řemenem, ale na ten bonbón nahoře mi nechutná Upraveno 17. března 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Musím to napravit, sice s leteckým řemenem, ale na ten bonbón mi nechutnátohle je povedený model, design stále na úrovni, je to žádané sbírkově, bylo by to žádané i na běžném trhu, kdyby se na to v Eltonu ještě zmohli.Lidi by platili jak diví, ani by to nemuselo být za 30k ani za 80k. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Nový přírůstek. Pěkný stroj po servisu u hodináře jsem přesadil do příslušného pouzdra a pouzdro, ve kterých původně tikal, je připraveno na příslušný upgrade. Už se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Safra- teď koukám jak jsou špinavý, jdu je vyčistit, soráč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Před časem jsem je dávál jako zátiší, ale dám je i sem, když už jsem je cvaknul všechny tři na bibli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Vzal jsem si dnes na ruku velké televize a když jsem se v práci chtěl podívat kolik je hodin, zjistil jsem, že mi upadla vteřinovka a minutová ručka Mám sice doma pavouka na sundavání sklíček, jenže jako na potvoru toto je oválné a s ním to (asi) nesundám. Máte někdo zkušenost, jak si v domácích podmínkách poradit nebo je hodinář nevyhnutelností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Normálně to celý vyndej spodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Vzal jsem si dnes na ruku velké televize a když jsem se v práci chtěl podívat kolik je hodin, zjistil jsem, že mi upadla vteřinovka a minutová ručka Mám sice doma pavouka na sundavání sklíček, jenže jako na potvoru toto je oválné a s ním to (asi) nesundám. Máte někdo zkušenost, jak si v domácích podmínkách poradit nebo je hodinář nevyhnutelností?Povolit klíčem dýnko ,potom vyjmout strojek, někdy jde trochu stuha pak už můžeš nasadit ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Povolit klíčem dýnko ,potom vyjmout strojek, někdy jde trochu stuha pak už můžeš nasadit ručky.Oprava dýnko jde otevřít nožem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Opravdu jde strojek spodem bez demontáže ciferníku? U všech jiných, co jsem rozdělával (cal 50, 66, 68), musel jít strojek i s číselníkem horem, tzn. nejprve sundat sklíčko. Ani mě to proto nenapadlo zkoušet, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Opravdu jde strojek spodem bez demontáže ciferníku? U všech jiných, co jsem rozdělával (cal 50, 66, 68), musel jít strojek i s číselníkem horem, tzn. nejprve sundat sklíčko. Ani mě to proto nenapadlo zkoušet, díky.To je moje vlastní skušenost na mých velkých televizích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 naozaj ide strojcek vybrat spodom, nozom otvoris dynko, vytiahnes osicku, jemne drbnes do puzdra strojceka a vytiahnes...motivacne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Jasně, díky moc všem, už mám ručky nasazené zpět. Nenapadlo mě, že zrovna tady to jde vyndat celé spodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 jinak 66 a 68 jde taky spodem Opravdu jde strojek spodem bez demontáže ciferníku? U všech jiných, co jsem rozdělával (cal 50, 66, 68), musel jít strojek i s číselníkem horem, tzn. nejprve sundat sklíčko. Ani mě to proto nenapadlo zkoušet, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Ne všechny, některé horem a většinou se musí demontovat sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Aha, tak se omlouvám za dezinformaci... Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Tak jsem si zkompletoval malou kolekci televizí a uložil mazlíčky do připraveného pouzdérka. Baví mě, že je jich osm kousků a přitom se žádné neopakují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Jojo, pěkné to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se