tmoris Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Dobre rano kolegove, rad bych si udelal predstavu o tom, jake jsou moznosti pro ziskani hypoteky pro OSVC a jeste navic pro OSVC v rezimu pausalni dane (tzn nepodavam danove priznani). Mate o tom prosim nekdo nejake povedomi, pripadne vedeli byste nekoho, s kym bych to mohl probrat a ziskat treba predstavu o tom, kolik bych mohl pripadne na hypoteku ziskat? Prijmove jsem na tom myslim celkem dobre, ale z pohledu bezne banky jsem naprosta socka, protoze nemam danova priznani a vysoke papirove prijmy, pricemz firemni podnikani mam taky zoptimalizovane a zisky si rozhodne nevyplacim.. dekuji uctive predem za podnety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Resil sem to 3,5 roku zpatky a chteli po mne danove priznani za posledni tri roky. Coz sem nemel, takze prd. Zkousel sem to u "sve" banky (Raifka). Ale pani rikala, ze to posuzuji individualne, ze nekdy staci i 1 rok zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Pracuju v Monete, pro tyhle účely máme docela šikovný neucelovy úvěr. Když je dostatečné zajištění, tak nás nějaké sofistikované výkazy moc nezajímají, je to rychlé, jednoduché, bez dokládání účelu. Cenově na úrovni americké hypo zhruba. Kdyžtak napiš, můžeme probrat detailněji M. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Ahoj, přesně tohle jsem řešil posledního půl roku, v prosinci jsme uzavřeli smlouvu. Měl jsem přes kamaráda doporučení na nějakou hypoteční poradkyni a upřímně to byla hrůza - vůbec s tím neuměla nakládat a pořád řešila jen daňové přiznání. Nakonec jsem to začal řešit po vlastní ose, což se nakonec ukázalo jako nejlepší cesta - šli jsme do Monety, která se zprostředkovateli vůbec nepracuje. Tam to staví na příjmech za poslední 3 měsíce (+ dokazuješ výdaje z osobních účtů atd....) a daňové přiznání je nezajímá. Za mě tedy stojí za to předmětné období trochu "naboostovat". S výší úvěru sice úplně spokojený nejsem (čekal jsem tak o třetinu výš...), se sazbou však jo - 3,99 % byla o parník nejlepší sazba (i v porovnání např. s ČSOB Premium). Je ale možné, že v naší situaci hrály roli i další dost specifické aspekty, takže možná na tom budeš z pohledu banky lépe. Kontakt na konkrétní osobu klidně mohu poslat, ale nepovažuju to za účelné, nebylo to nic výjimečného a možná k ní stejně "spadneš". Klasicky jsem si požádal o hypo online, pak mě kontaktovali telefonicky a zbytek jsme řešili po mailu. Kdyby tě cokoliv zajímalo, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 1 hodinou, RedAce666 napsal: Pracuju v Monete, pro tyhle účely máme docela šikovný neucelovy úvěr. Když je dostatečné zajištění, tak nás nějaké sofistikované výkazy moc nezajímají, je to rychlé, jednoduché, bez dokládání účelu. Cenově na úrovni americké hypo zhruba. Kdyžtak napiš, můžeme probrat detailněji M. diky, poslu SZ Před hodinou, enGiN napsal: Ahoj, přesně tohle jsem řešil posledního půl roku, v prosinci jsme uzavřeli smlouvu. Měl jsem přes kamaráda doporučení na nějakou hypoteční poradkyni a upřímně to byla hrůza - vůbec s tím neuměla nakládat a pořád řešila jen daňové přiznání. Nakonec jsem to začal řešit po vlastní ose, což se nakonec ukázalo jako nejlepší cesta - šli jsme do Monety, která se zprostředkovateli vůbec nepracuje. Tam to staví na příjmech za poslední 3 měsíce (+ dokazuješ výdaje z osobních účtů atd....) a daňové přiznání je nezajímá. Za mě tedy stojí za to předmětné období trochu "naboostovat". S výší úvěru sice úplně spokojený nejsem (čekal jsem tak o třetinu výš...), se sazbou však jo - 3,99 % byla o parník nejlepší sazba (i v porovnání např. s ČSOB Premium). Je ale možné, že v naší situaci hrály roli i další dost specifické aspekty, takže možná na tom budeš z pohledu banky lépe. Kontakt na konkrétní osobu klidně mohu poslat, ale nepovažuju to za účelné, nebylo to nic výjimečného a možná k ní stejně "spadneš". Klasicky jsem si požádal o hypo online, pak mě kontaktovali telefonicky a zbytek jsme řešili po mailu. Kdyby tě cokoliv zajímalo, dej vědět. diky za tip, zkusim to poptat stejne jak pises Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) Tak doplnim pro ostatni zajemce aktualni zjisteni z Monety. Na prvni stupen pausalni dane zapocitaji jen 1M prijmu, na druhy stupen 1.5M na treti stupen 2M. Tzn zadna slava, nutno hledat dal.. Toto jsou udaje ke klasicke hypotece, ne neucelovy uver popisovany kolegou vyse.. Upraveno 23. ledna uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) Jo pamatuju, že jsem kdysi hodně dávno chtěl úvěr se splátkou 20 tis./měs. a roční příjem 1 mil. Kč na OSVČ se jim zdál málo. Ptám se proč, mám jen 40% paušální náklad, ale ve skutečnosti nemám žádný, proto mám paušál. Odpověď "ne to není pravda, máte náklad 400 tis. a tedy vám nic nedáme" Upraveno 23. ledna uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se