Greyhound Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna FC MIAMI změnilo barvu dresů na modrou tyrkysovou (rozuměj Tiffany) barvou a hle na pazouře Beckhama jsou nové Tudory s alá Tiffany cifrem✌ Když se povidla růžová, tak hop a dáme modrou, to půjde taky do hypu. Ve finále vlastně proč ne. Co na to říkàte..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Jestli to bude opravdu Tiffany, tak bych do nich šel, tu barvu mám rád. Pink nejsou špatné, ale toto bude o fous praktičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greyhound Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna No to tedy, oboje je zajímavý, otázka je jestli to nebude one of one 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 8 hodinami, Greyhound napsal: No to tedy, oboje je zajímavý, otázka je jestli to nebude one of one Asi nebude, měl je na sobě i ten asijský ambasador takže předpokládám že to bude výroba jak té růžové verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Je to tak, Tudor oficiálně představil tento model jako 'Flamingo Blue' https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/tudor-black-bay-chrono-flamingo-blue 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Za mě super… zapsal jsem se, i když asi beznadějně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se