IWCmann Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Pánové, ještě jednou děkuji všem, kalendář mám od pátku doma a je úžasný!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Díky, je doma a je moc povedený. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Díky všem za to, že vůbec tak krásný kalendář vznikl. Už ho mám v kanceláři a nemůžu se vynadívat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Dorazily a dělají radost, děkuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Dnes jsem ho vyzvedl, paráda, děkuji! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Díky. kalendář parádní a z festovního papíru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Jsem nějak zapomněl poděkovat Samozřejmě už je doma, takže velké díky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Tak už mi dělá parádu na stole v práci. Děkuju :)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se