Ales911 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Ahoj, opravdu -20s za den? Mám ty novější a dělaj cca 1,3 s za den. A to jsou ještě relativně nové tak se to možná ještě zlepší.
martincihak Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března před 8 hodinami, Ales911 napsal: Ahoj, opravdu -20s za den? Mám ty novější a dělaj cca 1,3 s za den. A to jsou ještě relativně nové tak se to možná ještě zlepší. moje hodinky jsou pětileté, takže asi zralé na servis. Zkusím ještě celý týden znovu...možná to odložení od pátku do pondělí udělalo své
martincihak Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Tak od pondělí do čtvrtka je stav -37 sekund. To odpovídá -9,25 sek/den. Není to nic strašného, ale očividně by mohly být poměrně přesnější. Dám je už asi do lázní, ať mě to pak nestojí nesmysl.
Kluk jako buk Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Hm, to bych opravdu dal srovnat. U nějakých Seiko pětek bych to možná přešel, u Longines ne. 1 1
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 26. 3. 2026 v 6:49, martincihak napsal: Tak od pondělí do čtvrtka je stav -37 sekund. To odpovídá -9,25 sek/den. Není to nic strašného, ale očividně by mohly být poměrně přesnější. Dám je už asi do lázní, ať mě to pak nestojí nesmysl. Do servisu s nimi
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edas Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Bud rád. Protože jsou daleko hezčí, než černé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 31 minutami, edas napsal: Bud rád. Protože jsou daleko hezčí, než černé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super,moc díky kamaráde.Jsou fakt krásné.Jen Já mám obrovský problém.Miluji modrou,ale nikdy se u mne dlouho neudrží.Velmi rychle se mi okouká.Proto mám rád,že jsou zde a to mi stačí ke štěstí.Jo a vím to o sobě,jsem magor
mlsoun1 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Konečně vana po delší době Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Pěkně tématicky s vodičkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se