Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, opravdu -20s za den? Mám ty novější a dělaj cca 1,3 s za den. A to jsou ještě relativně nové tak se to možná ještě zlepší. 

Odesláno
před 8 hodinami, Ales911 napsal:

Ahoj, opravdu -20s za den? Mám ty novější a dělaj cca 1,3 s za den. A to jsou ještě relativně nové tak se to možná ještě zlepší. 

moje hodinky jsou pětileté, takže asi zralé na servis. Zkusím ještě celý týden znovu...možná to odložení od pátku do pondělí udělalo své 

Odesláno

Tak od pondělí do čtvrtka je stav -37 sekund. To odpovídá -9,25 sek/den. Není to nic strašného, ale očividně by mohly být poměrně přesnější. Dám je už asi do lázní, ať mě to pak nestojí nesmysl. 

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 26. 3. 2026 v 6:49, martincihak napsal:

Tak od pondělí do čtvrtka je stav -37 sekund. To odpovídá -9,25 sek/den. Není to nic strašného, ale očividně by mohly být poměrně přesnější. Dám je už asi do lázní, ať mě to pak nestojí nesmysl. 

Do servisu s nimi☺️

Odesláno
před 31 minutami, edas napsal:

Bud rád. Protože jsou daleko hezčí, než černé 😂😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Super,moc díky kamaráde.Jsou fakt krásné.Jen Já mám obrovský problém.Miluji modrou,ale nikdy se u mne dlouho neudrží.Velmi rychle se mi okouká.Proto mám rád,že jsou zde a to mi stačí ke štěstí.Jo a vím to o sobě,jsem magor😃

• po 4 týdnech...
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...